Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mino19
    04. Svibanj 2020. 12:36

Cini zavidim ti sto se ne moras bavit autosjedalicama jos uvijek😁 ne znam zasto, ali toliko ih ima i osjecam se naprosto mutavo dok pokusavam odabrat😂
    Mini kakva vam se pokazala ta? Mene buni jer neki ljudi pisu da cybex sirona ima 4 godine vijek trajanja, a neki da ima 8. I da su im takve oprecne informacije dali bas iz cybexa. To mi ne zvuci bas profesionalno. Jel znas koliki vijek trajanja ima ta britax?
    Tiha dapace, posalji mi. Pokusali smo sve, zasto ne i to. I ja sam razmisljanja da prirodno valjda ne moze naškoditi, a rade mazem s tim nego nekim kemijama. Na novakica@hotmail.com ako nije problem.
    Zao mi je sto vam se dogodio prvi pad, znam kako se osjecas i bas je grotni, ali ako ti je za neku utjehu, vecina nas ga je vec prezivjela😬
    Zaraa tako isto sam i ja malenoj 😊

MiniCooper26
    04. Svibanj 2020. 13:28

Mino19

Cini zavidim ti sto se ne moras bavit autosjedalicama jos uvijek😁 ne znam zasto, ali toliko ih ima i osjecam se naprosto mutavo dok pokusavam odabrat😂
    Mini kakva vam se pokazala ta? Mene buni jer neki ljudi pisu da cybex sirona ima 4 godine vijek trajanja, a neki da ima 8. I da su im takve oprecne informacije dali bas iz cybexa. To mi ne zvuci bas profesionalno. Jel znas koliki vijek trajanja ima ta britax?
    Tiha dapace, posalji mi. Pokusali smo sve, zasto ne i to. I ja sam razmisljanja da prirodno valjda ne moze naškoditi, a rade mazem s tim nego nekim kemijama. Na novakica@hotmail.com ako nije problem.
    Zao mi je sto vam se dogodio prvi pad, znam kako se osjecas i bas je grotni, ali ako ti je za neku utjehu, vecina nas ga je vec prezivjela😬
    Zaraa tako isto sam i ja malenoj 😊

Evo cekamo je da stigne.. Trebala bi danas pa ti javim utiske.. Uglavnom nisam bas upućena u te as to je muz istrazivao, guglao 😎mi smo imalo be safe izi go modular jaje koje smo nedavno proslijedili kumovima koji cekaju dijete a njemu je bas bila vise na knap, glava mu je virila

• Mino19
    04. Svibanj 2020. 15:38

Ajde super, javi😊
    Nama stigao antibiogram, sad moram vidjet sto ce doktori rec za dalje. Citala sam da je caj od vrkute dobar za ispiranje i da ubija stafilokok i streptokok i probat cu sa time. Doktorima itako vise ne vjerujem. 
    Nogica je koliko toliko u redu, ali pocelo je i na drugoj, a cijele ruke i leda joj cure iz tih rana, prestrasno

krino
    04. Svibanj 2020. 22:58

Mino19

Ajde super, javi😊
    Nama stigao antibiogram, sad moram vidjet sto ce doktori rec za dalje. Citala sam da je caj od vrkute dobar za ispiranje i da ubija stafilokok i streptokok i probat cu sa time. Doktorima itako vise ne vjerujem.
    Nogica je koliko toliko u redu, ali pocelo je i na drugoj, a cijele ruke i leda joj cure iz tih rana, prestrasno

Jadna bebica 😧 Pa to je grozno. Mino, bas mi je jako zao. Nadam se da cete naci neku odgovarajucu i brzo djelujucu terapiju sto prije. 

06. Svibanj 2020. 09:43

🙋‍♀️ Curke, moze savjet.. Sa koliko mj ste vi pocela stavljati bebice da sjede? I dali su se sami posjeli? 

• Marina111
    06. Svibanj 2020. 10:00

AYla nije ti se posjela ? Meni se posjela sama i diže se uz namještaj i u vrticu 

06. Svibanj 2020. 10:04

Marina111

AYla nije ti se posjela ? Meni se posjela sama i diže se uz namještaj i u vrticu

Ne iz lezeceg polozaj, sada se dize i na noge al kada se spusti onda sjedne 

• Marina111
    06. Svibanj 2020. 10:08

Stigne sve , od frendice mala 10 mjeseci i još se nije posjela 

06. Svibanj 2020. 10:09

Marina111

Stigne sve , od frendice mala 10 mjeseci i još se nije posjela

A dali ju stavlja da sjedi? I dali si ti stavljala? 

• Marina111
    06. Svibanj 2020. 10:12

Za nju ne znam , al ja sam stavljala jer mi se sama dizala gore nije željela lezat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.