Ajde super, javi😊
Nama stigao antibiogram, sad moram vidjet sto ce doktori rec za dalje. Citala sam da je caj od vrkute dobar za ispiranje i da ubija stafilokok i streptokok i probat cu sa time. Doktorima itako vise ne vjerujem.
Nogica je koliko toliko u redu, ali pocelo je i na drugoj, a cijele ruke i leda joj cure iz tih rana, prestrasno
Ajde super, javi😊
Nama stigao antibiogram, sad moram vidjet sto ce doktori rec za dalje. Citala sam da je caj od vrkute dobar za ispiranje i da ubija stafilokok i streptokok i probat cu sa time. Doktorima itako vise ne vjerujem.
Nogica je koliko toliko u redu, ali pocelo je i na drugoj, a cijele ruke i leda joj cure iz tih rana, prestrasno
Jadna bebica 😧 Pa to je grozno. Mino, bas mi je jako zao. Nadam se da cete naci neku odgovarajucu i brzo djelujucu terapiju sto prije.
🙋♀️ Curke, moze savjet.. Sa koliko mj ste vi pocela stavljati bebice da sjede? I dali su se sami posjeli?
AYla nije ti se posjela ? Meni se posjela sama i diže se uz namještaj i u vrticu
AYla nije ti se posjela ? Meni se posjela sama i diže se uz namještaj i u vrticu
Ne iz lezeceg polozaj, sada se dize i na noge al kada se spusti onda sjedne
Stigne sve , od frendice mala 10 mjeseci i još se nije posjela
A dali ju stavlja da sjedi? I dali si ti stavljala?
Za nju ne znam , al ja sam stavljala jer mi se sama dizala gore nije željela lezat
Za nju ne znam , al ja sam stavljala jer mi se sama dizala gore nije željela lezat
I ja stavim, zato i pitam al tek kada je napunila 8mj pocela sam prije nisam htjela i tek sam sada stavila u hranilicu koja nema pozicija da se narikta nego bas mora sjediti za nju al u njoj bude 10-15min dok pojede
Ma ja sam nju stavljala u hranilicu sa cca 7 mjeseci i u hopsalicu ju stavljam al je većinom na podu.
Sortiraj odgovore
Najstariji