Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    02. Svibanj 2020. 10:20

MiniCooper26

krino

Ima nade… 🤣

Wohoooo 💪nadam se i ja 💪 nama sinoc opet po starom 😥

Pa tako to i nama inace bude. To je od soka pa da se ne opustis 🤣

MiniCooper26
    02. Svibanj 2020. 10:30

krino

MiniCooper26

krino

Ima nade… 🤣

Wohoooo 💪nadam se i ja 💪 nama sinoc opet po starom 😥

Pa tako to i nama inace bude. To je od soka pa da se ne opustis 🤣

Da da i ja mislim 😁😳

• Mino19
    02. Svibanj 2020. 13:52

Mojoj je bilo budenje oko 4, i onda do 7 spavala. Isto vrlo dobra noc😊
    Jucer se poskliznula 2 puta i bubnula o pod, dobro pa bi se brzo smirila ali ajme..narucila sam joj pelice i jedva cekam da stignu da budem mirna da joj se nece sklizat. Ove koje imam mi se cini da su joj male, a carapice s gumom ili izokrene ili skine. I navecer sam imala zivcani slom. Pokusavala joj malravit vlazni povoj, trajalo mi pola sata, ona se 2 puta tako razvristala jer se valjda mene prepala (nisam joj nista napravila, cak se ni derala, nisam bila #nemajka😅), ali moje zivcanoce valjda, pa je sve jos duze trajalo..nakon toga vecera, igra i spavanac. Onda mi je bilo krivo sto sam bila zivcana pa sam je htjela prebacit sebi u krevet da je citavu noc mogu mazit🙈
    Jutros su nas zvali da ce u pon bit gotov antibiogram pa cemo znat tocno cime ju liječiti, do tada se molim da stafilokok ne ode i preraste u nesto gadnije. Po tijelu joj se puno prosirilo i bolje da mi nitko od doktora ne stane na zulj u narednom periodu i kaze njihovu cuvenu " joooj mama..".
    Svi su me radili ludom, a sad mi je dijete u takvom zdravstvenom stanju kakvom je, samo da se izljeci, a oni koji moraju ce sankcije snosit. Nakon toga mi je prva postaja drugi pedijatar jer cu ovoj stisnut samarcinu ako mi jos jednom kaze da pretjerujem i pocne se smijat..uhhhhh, opet sam poludila sad dok vam tipkam.
    Nego, autosjedalice. Kupio netko? Ja i dalje nista nemam pojma, vidjela u onoj rodinoj grupi neke koje se najcesce spominju, vidjela ono sto nam je Cini poslala, pogledala testove za neke 3 i sad cu izavrat neku od tih. Zasto? Pojma nemam. Imaju dobru ocjenu, ljudi ih hvale i ok su za nas auto. Kako cete se vi vodit pri odabiru? 
    Opcije su Cybex sirona s i size, GB vaya i size i Britax romer dualfix i size. Jeste culi za koju/imate ju, kakve su?

• Mino19
    02. Svibanj 2020. 13:59

Mini bas mi je zao sto se dobro spavanje nije nastavilo, nadam se da ce uskoro to doc na svoje.
    Krino sta da ti kazem, slavi danas!!😂😂

CiniMINIS
    02. Svibanj 2020. 17:04

Mi smo ovih dana bas super. Lijepo spava, lijepo se igra,zabavlja nas 😊. 
    Mino, stvarno mi je zao kroz sto sve prolazite. Nadam se da je samo privremeno i da ce sto prije biti bolje s atopijskim, a za stafilokok vam zelim da se sto prije izlijeci. I naravno da smo tu za svako jadanje ili bilo sto drugog 😉. 
    Kod nas se situacija s kasicama opet popravila, jucer i danas je potamanila oba obroka po 200ml.
    Sto se opustenosti oko cistoce tice, tu sam. Kad je bila manja dosta sam pazila oko svega, sad mi je ok i kad nekad bude npr na podu koji nije frisko usisan. Ipak se treba malo celiciti.
    Zaboravih skomentirati muza. Nekad je super, sve zna, sve moze, pazljiv, najbolji tata na svijetu. A nekad nista ni s cim 🤦‍♀️.
    Bas sam i ja razmisljala o sjedalici neki dan. Mi imamo jaje koje je do 18 mj, tak da smo mirni jos skoro godinu dana, a nasa cura nije nesto ekstra krupna, tak da mislim da ce do tad i potrajati.
    Drzite se i uzivajte u lijepim trenucima i tad skupite snage za teske dane i noci! 

MiniCooper26
    02. Svibanj 2020. 21:04

Mino19

Mini bas mi je zao sto se dobro spavanje nije nastavilo, nadam se da ce uskoro to doc na svoje.
    Krino sta da ti kazem, slavi danas!!😂😂

Mi sno narucili tu britaxovu uhvatili je na popustu na mall.hr za 2000 kuna, isto nam je bila u igri sirona s

Tiha
    02. Svibanj 2020. 22:12

Mino, baš mi je žao da sve to prolazite. Nama se atopijski smirio, ne znam kako ni zašto. Ako želiš, ja sam jučer dobila odgovor od žene koja radi svoje kreme (Ivonne preporučila), mogu ti na mail ili ako imaš face proslijedit moje pitanje, njen odogovor i informacije. Nakon svega kaj si prošla s malenom, mislim da od pritodnih kremica ne može biti gore. Držim fige da se stafilokok što prije riješi! 
    Mi smo popodne imali prvi pad s kreveta 😞 ja kriva, nisam ga zagradila s jastucima.. Još uvijek mi je u glavi da je on premali da se u snu prebaci preko zarolanog popluna. Kak je Ivonne rekla, gs ga za noge vuko ispod krevetića, ali srećom nema zube, fulao je nos pa nije bilo krvi. Ali je šljiva pod okom postojana 😔
    Žrlim svima što mirniju noć 😘

krino
    02. Svibanj 2020. 23:12

Tiha, drzi se! Uzasan je to osjecaj. Meni je pao s kreveta sa nekih 6mj. Ne sjecam se vise. Uzas. Krv iz nosa, ma koma. A sad kak izgleda kad je iz kolica pao... Za prekrizit se. Prolaze kraste. Jos 3 na nosu, na celu nema ogrebotina nego zelenu sljivu. Kad ga vidim, place mi se. Samo ga nosimo ovaj tj. Em je sam po sebi smizla, em nam je zao da je tako zbomban. Ne pomaze sto se penje po svemu. Svemu i svima. Lose spava iako se jos nije probudio, ali stalno se koprca. Sad sam u stresu da nisam zaboravila oprat neki novi bodi koji sam mu obukla pa da nema neki osip od toga 🙄 Samo mislim na.one glupe CSI serije di su neki srednjoskolci umrli.od traperica koje nisu oprali nakon kupnje jer su spricane nekom kemijom da ih se zastiti od.glodavaca u transportu. Na kraju je to proslo kroz kozu u velikim.kolicinama.i klinci riknuli. Kakav mozak...pa ovo nikad u zivotu ne bih pomislila. Od kad imam dijete samo neke.turbu hororisticne scenarije zamisljam. Ne znam sta je to. Ovaj tjedan nam je bas stresan. Samo bi ga nunao i mazio, a on stipa, grize, grebe i saketa. Eto 🙃
    Laku noc svima

Zaraa
    03. Svibanj 2020. 01:38

Pozdrav cure, upadam ko vanzemaljac, ako me moze koja uputit, termin mi je oko 20.6 zivimo u Splitu.
    Pripremila sam za iznit bebicu bodic dugih rukava, gace, carapice i kapicu.(plus pelena za siroko povijanje) Pripremila bi dekicu cisto eto.
    Jeli to previse, premalo?  Neznan, prva mi je beba pa volin pitat. Hvala lijepa.

💞girl💞

MiniCooper26
    03. Svibanj 2020. 04:50

Zaraa

Pozdrav cure, upadam ko vanzemaljac, ako me moze koja uputit, termin mi je oko 20.6 zivimo u Splitu.
    Pripremila sam za iznit bebicu bodic dugih rukava, gace, carapice i kapicu.(plus pelena za siroko povijanje) Pripremila bi dekicu cisto eto.
    Jeli to previse, premalo? Neznan, prva mi je beba pa volin pitat. Hvala lijepa.

Ej mislin da ti je to ok, mozes i neku laganu dekicu. Tako sam i ja. Rodila u Splitu prosle godine 9.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.