Bok cure, evo ona spava, ja pijem kavu na njenoj hranilici 😆 stol iz kuhinje smo prebacili u njenu sobu koja je sad mužu ured 🤷 prvi zub je izašao bezbolno, ali valjda sad idu drugi jer već dvije noći budi se i plačucka i neće spavati bez sise u ustima 😣 i sad je jedva zaspala plačući nekako, jutros samo pola sata spava pa joj fali. Jučer je isto spavala samo pola sata ujutro i dobro mi je došao onaj ukradeni sat da ju mogu što prije navečer staviti spavati.
Dok je ovako vani ružno još ajde mogu ostajati doma, ali sad kad dođe proljeće i sunce, baš će mi faliti neopterećene šetnje po suncu, vikend izletići i to 😢 ali dobro, kako Mino kaže, stvarno možemo biti zahvalni, zdravi smo, imamo krov nad glavom, netaknuti,muž može radit od doma i zapravo nam je super, ne mogu se žaliti. Čak i kvasca imamo 😝
Cijela situacija je ko iz nekog lošeg filma o budućnosti. Neki dan vidim na fb status: Da gledam film o pandemiji usred koje se desi potres, dao bi mu 3 na IMDb-u 😅😅
Mislim da rat nikome nije u interesu, tak da se toga definitivno ne bojim. A sto nas ceka u buducnosti, to nitko ne zna. Kad dode, onda cemo se boriti. Tako dugo dok ne moram jos jednom doziviti potres 🙈.
[left]Moja cura se danas nakon spavanja okrenula okomito i na trbuh, sva se zacvikala medu resetkama s nogama i takva je cekala kad ce neko doc po nju i pricala sama s sobom😂. [/left]
[left]Mi isto vec dva tjedna nismo bilil u trgovini, a mislim da cemo jos izdrzati ovaj tjedan. Imam smrznuti kvasac i koji paketic suhog jos od prije. WC papira isto ima dosta 😂, jedino mi fali svjezeg voca i povrca, sad imamo samo jos smrznutog i suho za malu. [/left]
[left]Sto se raspolozenja tice, ja sam definitivno svakim danom sve bolje. Karantena mi ne smeta, svakim danom sve bolje spavam, danas cak nisam ni osjetila onaj potres koji je kao bio po noci (a bio je ultra blag pa me ni ne hvata panika). GS za sad isto radi i posla ima isto ko i prije. Nadam se da ce tako i ostati, al mislim da nitko ne moze biti 100 % siguran u to. [/left]
Ja se nadam da nece vise biti tako rigorozna pravila sad kad zatopli. Al definitivno idem na selo. Tamo u dvoristu mozemo uzivati u suncu i u prirodi i ne moramo nikud ic. A i mislim da cu jos bolje spavati kad budem jos malo dalje od zagreba..
Curke hvala na razumijevanju i podrsci 🥰❤️💋 prije nego je ova korona uhvatila maha trebala sam neke stvari odradit.. Otic na pretrage za stitnjacu i jos miljun toga. Misle da imam hashimoto ili inzulinzsku rezistenciju, trebala sam napravit papu, obojat kosu i slicne stvari.. Pa mi se se sve nekako skupilo..tesko jr i nitko ne zna kako ce ovo zavrsit 😳🤷♀️falim sama sebi jel to glupo zvuci? Moj Petar jednu vecer se probudi 2 3 puta a sinoc opet po starom u 1 ujutro budan koda je podne i oce se igrat.. Ja ga pokusavam uspavat on jos gori.. Ako ga ostavim u krevetcu plače... Pa ga uzmem k nama u krvet penje se i oce se igrat 🤷♀️skok? Danas ga je nesto ugrizlo uzasno je crveno.. Google kaze pa je pauk po slikama 😳.. Cekamo jos uvijek druge zube.. Prva dva smo dobili za Valentino i od tada nista.. A trpa sve zivo u usta, šake su mu non stop u ustima 🤷♀️ šaljem svima jedan veliki 💋💋💋💋💋💋
Marlona i meni ce falit setnje, jos smo mi znali svaki mj zapicit na more, sad vec par mj nismo bili..meni je dovoljno samo morski zrak udahnut da napunim baterije😊
Btw, status je super😂
Cini gdje kupujete svjeze? Sad su se kao online skupili prodavaci voca i povrca s placa, cijene su u nebesima, a tko zna i je li to zapravo domace? Ja njoj bas moram pazit sto joj dajem radi alergija i onda nisam pametna gdje i od koga da kupim.
Joj bit ce vam super na selu, jos pogotovo dvoriste, izoliran si, a opet mozes uzivat vani. Gs je danas bio vani s malenom, mene bila trta jer ipak ima ljudi.
Mini, vjerojatno zato jer nisi obavila sve to i jesi dodatno nervozna i loseg raspolozenja, ali bez brige, cim ovo prode lijepo sve obavi u sto kracem roku i vjerujem da ce ti ogromni teret bit skinut s leda. Svakoga opterecuju neobavljene stvari, pogotovo u ovoj situaciji..
Znate li mozda kad bi u lidlu/kauflandu mogle bit robica za bebe? Narucila sam nesto s c&a i h&m, ali bi htjela od njih probat ulovit basic stvari poput crnih obicnih tajica ako ce imat. Tu ih nisam uzimala jer su u kombinacijama koje mi ne pasu, a ni ne ostavlja mi se cijela placa na baby robicu😕
Za djecju robicu nemam pojma kad ce biti Lidlu, ali dugo je nije bilo. Mi spavamo 2x30min dnevno. Uvrh glave. I fakat sam vec iscrpljena od tih dnevnih i nocnih nespavanja. Imam osjecaj da smo u zacaranom krugu. On sveukupno ne odspava ni 12h unutar 24h 🤦🏻♀️
Ne jede normalno, stalno place i trlja oci. Umoran ko pas. Nikako da odspava normalno. Vec razmisljam da mu fakat nesto dam da se naspava. Ne znam sto. Muka mi je iz dana u dan sve veca.
Jel itko zna sto ce biti s prijavama u jaslice ako to uopce postoji? U biti, jel postoji zivot osim korone i potresa? 🤷
Mini, totalno te shvacam da to sve djeluje psihicki na covjeka, pogotovo kad sumnjaju na tako ozbiljne stvari, a sad umjesto da se pobrines za sebe cekas da se svijet prvo oporavi, a u meduvremenu se boris s malcem koji ti isise svu snagu.
Mi se ovih dana isto strasno borimo s spavanjem. Od bebice koju smo sad pred kraj stavili u krevet i ona je spavala smo dosli do toga da bez nunanja i placa nista ne ide. Mislim da ju muce zubi, istovremeno osjeca moju nervozu, i umorna je od svega pa samo cendra. Zadnja dva dana se i po noci budila, i to u placu.
Jucer sam se bas raznervirala kad sam joj davala kasicu, trpa ruke u usta dok ju hranim, grabi zlicu (nekad i s dvije ruke), cendra i place za sve (jer sam pre brza, pre spora, jer previse dajem, pre malo itd), pa se trlja sa zamazanim rukama po licu.. jasno mi je da je to sve normalno, al u tom trenu mi je bas islo na zivce.
Sto se hrane tice, do sad smo vecinu donjeli smrznuto od mojih, a nesto smo kupili ovak u trgovinama (konzum, kaufland, lidl). Sad se i ja pitam gdje najbolje kupiti da bude ok za nju. U grupi domace kasice je jedna cura napravila tabelu opg-ova koji dostavljaju u zg.
Odjecu se sjecam da sam vidla pred jedno mjesec dana u lidlu, valda ce sad uskoro opet kad produ blagdani.
Ne znam nista za vrtic, al vjerojatno ce biti prijave. Ako su se hzz i porezna prebacili na online poslovanje onda ce sigurno i to na kraju biti online.
Mini, totalno te shvacam da to sve djeluje psihicki na covjeka, pogotovo kad sumnjaju na tako ozbiljne stvari, a sad umjesto da se pobrines za sebe cekas da se svijet prvo oporavi, a u meduvremenu se boris s malcem koji ti isise svu snagu.
Mi se ovih dana isto strasno borimo s spavanjem. Od bebice koju smo sad pred kraj stavili u krevet i ona je spavala smo dosli do toga da bez nunanja i placa nista ne ide. Mislim da ju muce zubi, istovremeno osjeca moju nervozu, i umorna je od svega pa samo cendra. Zadnja dva dana se i po noci budila, i to u placu.
Jucer sam se bas raznervirala kad sam joj davala kasicu, trpa ruke u usta dok ju hranim, grabi zlicu (nekad i s dvije ruke), cendra i place za sve (jer sam pre brza, pre spora, jer previse dajem, pre malo itd), pa se trlja sa zamazanim rukama po licu.. jasno mi je da je to sve normalno, al u tom trenu mi je bas islo na zivce.
Sto se hrane tice, do sad smo vecinu donjeli smrznuto od mojih, a nesto smo kupili ovak u trgovinama (konzum, kaufland, lidl). Sad se i ja pitam gdje najbolje kupiti da bude ok za nju. U grupi domace kasice je jedna cura napravila tabelu opg-ova koji dostavljaju u zg.
Odjecu se sjecam da sam vidla pred jedno mjesec dana u lidlu, valda ce sad uskoro opet kad produ blagdani.
Ne znam nista za vrtic, al vjerojatno ce biti prijave. Ako su se hzz i porezna prebacili na online poslovanje onda ce sigurno i to na kraju biti online.
E to s tim brljavljenjem hrane... Ja sam otupila. Kod nas posvuda svega. Jedemo po pola sata s intervalima placa. Pa nece jest, pa se jos jace dere kad maknem slincek i ipak hoce... 🤦🏻♀️ Koma. Mene jos vise brine sto uopce nece vode piti. Ni na casu, ni na flasicu. Nikako. Nasa pedijatrica kaze da je to instinkt i da kad bude zedan, pit ce. A sad ima bocu ujutro kad se digne i navecer prije spavanja. To je jedina direktna tekucina u danu. 2x235ml. Al ak nis, kako god, barem jede. Ima ovdje nejedaca. Jos mi samo to fali.
Pozdrav curke evo dugo me nije bilo a nisam bas ni pratila grupu
Nego da pitam u vezi hranjenja,malac 8,5 mj ima dva obroka jedan povrtni/meso i jedan vocni,ostalih 5 obroka cica,jeli to u redu posto citam da se 3 obrok uvodi tek s 10 mj?
Dali ste uvodili zumanjak i kada?ja se mislim sada uvesti posto citam da sada preporucuju sto ranihe pa nisam vise pametna,dali uvesti prvo osminu ili cetvrtinu zumanjka?
Pozdrav curke evo dugo me nije bilo a nisam bas ni pratila grupu
Nego da pitam u vezi hranjenja,malac 8,5 mj ima dva obroka jedan povrtni/meso i jedan vocni,ostalih 5 obroka cica,jeli to u redu posto citam da se 3 obrok uvodi tek s 10 mj?
Dali ste uvodili zumanjak i kada?ja se mislim sada uvesti posto citam da sada preporucuju sto ranihe pa nisam vise pametna,dali uvesti prvo osminu ili cetvrtinu zumanjka?
Ja sam prvo stavila malo da vidim hoće li izbiti kakva reakcija a onda sam uvela cijelo. Ali uzmi u obzir da moja nikad ne pojede cijelu kašicu.
Sad sam uvela jogurt pa ću tamo prije nego uvedem večeru uvesti i bjelanjak da joj imam više toga za ponudit za večeru.
Sortiraj odgovore
Najstariji