Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    11. Ožujak 2020. 08:58

Suosjecam. Mi isto ne spavamo. Jucer je 2x povratio. Nece nista jesti. Jedva navecer bocu popio. Na usni ima neku porezotinu s unutrasnje strane. Ne znam odakle to. Mala je, ali uzas. Toliko agresivno trpa u usta sve, a nemam pojma s cim se ozlijedio. Njegova deracina mi ide na zivce. Bacila bih se kroz prozor najradije. Vec sad ne mogu, a nije ni 9. Rida, ne mogu ni na wc. Ne znam sta da mu dam da jede... I tako. Veselo.

krino
    11. Ožujak 2020. 08:59

krino

Suosjecam. Mi isto ne spavamo. Jucer je 2x povratio. Nece nista jesti. Jedva navecer bocu popio. Na usni ima neku porezotinu s unutrasnje strane. Ne znam odakle to. Mala je, ali uzas. Toliko agresivno trpa u usta sve, a nemam pojma s cim se ozlijedio. Njegova deracina mi ide na zivce. Bacila bih se kroz prozor najradije. Vec sad ne mogu, a nije ni 9. Rida, ne mogu ni na wc. Ne znam sta da mu dam da jede… I tako. Veselo.

Eh da, vec je 3x kakao danas 🤦🏻‍♀️

• Ivonne
    11. Ožujak 2020. 09:48

Ti Krino opisuješ mog starijeg... Nema lijeka.
    Evo i ova vrišti od kad se probudila, srala ko novorođenče tako da sam mu ju komplet presvukla i prala. Uz zube je balava i slijeva joj se. 
    Nije htjela jest, nateže mi majicu i traži sisu. Tak je noćas satima visila na sisi, ko apaurin. Dala joj i lupocet, nije pomoglo, ni gel za zube. 
    Sise će mi otpast

Tiha
    11. Ožujak 2020. 09:53

Cure, baš vam nije lako 😣 mi cendramo i ne spavamo, ali još uvijek jedemo. Nadam se da će zubi malcima do sutra skoknut van pa da muke ne traju dugo

krino
    11. Ožujak 2020. 12:47

Ivonne

Ti Krino opisuješ mog starijeg… Nema lijeka.
    Evo i ova vrišti od kad se probudila, srala ko novorođenče tako da sam mu ju komplet presvukla i prala. Uz zube je balava i slijeva joj se.
    Nije htjela jest, nateže mi majicu i traži sisu. Tak je noćas satima visila na sisi, ko apaurin. Dala joj i lupocet, nije pomoglo, ni gel za zube.
    Sise će mi otpast

Evo vidis. Mala ti je cvijece kakav je mali bio 🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Cuvaj sise, trebat ce ti. Nesto je u zraku

• Ivonne
    11. Ožujak 2020. 14:52

Zakurila je... 

TonkicaPrrr
    11. Ožujak 2020. 14:58

Sretno! Neka prođe bez odlaska doktoru! 💖

krino
    11. Ožujak 2020. 14:59

Ivonne

Zakurila je…

Stize drugi zubic!!! Drzim fige da nije prehlada

• Ivonne
    11. Ožujak 2020. 15:55

Ma i prehlađena je, to se lijepi jedno na drugo. 
    Evo ja pravim vafle da se počastim 🤣🤣

• Mino19
    11. Ožujak 2020. 21:45

krino

Draga Mino, pa ti kad savladas sve prepreke ces doktorirati! Nemam iskustva s nicime pa ti ne mogu pomoci, ali budes se ti vec izborila i nasla nacina. To je majcinski instinkt i vjerujem u to🥰
    Mi smo danas koma. Ne da cendra, to su krokodilske suze. Sve naopako, citav dan. Mi strgani, on nikakav. Jedva cekam da ga puknemo spavati. Nego, mislim si da mu je mozda premalo hrane? Mi ujutro i prije spavanja dajemo samo bocu AD 2. Prije podne, rucak i kasnije popodne su kasice. Pojede pun duboki tanjur do ruba. Neke mame mi kazu da je to premalo kolicinski, a da imaju 5 obroka na dan. Da pojacam jutarnju i vecernju bocu pahuljicama. Pa to mi je nekak blesavo u mlijeko stavljat jos i pahuljice pa da to sve ide iz boce. Moj bs voli papati i nemamo s tim jos problema. Sve voli i jede. Meni se cini da je to ok, ali sta ja znam. Svaki dan mu ogulim i komad jabuke da steuze zubicima.
    Jos sam ne papa, tek iskazuje interes i povremeno stavi komadic voca u usta sam…

Ja ne bi stavljala pahuljice, mi smo to radili na pocetku, ali kad sam uvela toliko krutih obroka sam prestala i nekako je doslo na svoje. Mozda da uvedes koji meduobrok jos? Moja dorucak jede voce+zitarice, meduobrok jogurt, rucak povrce+meso ili samo povrce (mislimo da joj riba i jaje smetaju pa smo nazalost izbacili dok je ne testiramo na alergije), meduobrok vocka, vecera zitarice+povrce. Po noci ima 2 x 150ml mog mlijeka. Mislim da bi me mame u grupi na fejsu razapele kad bi ovo cule, ali malena trazi jest (a i dobro da trazi jer je gubila na tezini), ja nazalost mlijeka nemam da joj nudim kao meduobroke i zato mora imat ovoliko krutih obroka dnevno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.