Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marlona
    10. Ožujak 2020. 12:32

Moja se posjela prošli tjedan. Onako pravilno, s nogama ispred, ali prije toga je u onom w položaju sjedila, digne se na koljena pa sjedne guzom među potkoljenice, čitala sam da je to preveliko opterećenje za koljena i kukove pa sam ju vraćala na trbuh i onda je kroz koji tjedan sjela, najprije se pridržavala rukama dok sjedi i nakon par dana je ojačala dovoljno da sjedi bez pridržavanja. Puže vojnički već mjesecima, a ssd otkako je sjela počinje lagano i školski, s osloncem na koljena i dlanove, iako i dalje preferira vojnički, to je već skroz izvježbala pa je puno brža. Ja sam pohvatala da djeca po internetima da se djecu ne treba forsirati, već će napraviti sve kad im i živčani sustav sazrije za to. Ja se nekako time vodim i ne sekiram se puno
    Ne znam, doduše, kako s djecom koja moraju na vježbice, ali to valjda pedijatar primijeti 🤔 
    Mislim da je moja najstarija tu koja je još bezuba, ništa se još ni ne crveni, ne bijeli niti je tvrdo 😮
    Ona krenula nešto bolje jesti prije nekih mjesec dana, onda zatvor pa tvrda stolica i vratili se na početak, već danima neće usta da otvori 😩😩 glavno da je zdrava 🙏😄

krino
    10. Ožujak 2020. 22:46

Ivonne, cestitam na zubicu 😉 Marlona, bide ti se navikla na krutu hranu. Ja se svome trudim nekak uvijek kombinirat neku vodenastu namirnicu ili vlaknastu uz svaki obrok. Za par tjedana se i to uspostavi.
    Mi jos nismo isli lec. Vec 3.x nunamo. Danas me ubio u pojam. Izmikana krpa je najbolji opis kakva sam. Jadan je, ne mogu ga gledat kako ga muce ti zubi. Ide gornja jedinica i dvojka. Toliko se bijeli i nateceno je da izgleda kao da su probile vec. I homeopatske kuglice mi pomazu na pola sata. Inace, nula bodova. Gori je nego kad su mu dva donja izbijala. A od kad su nam ti izbili, pocelo je nespavanje opako. Sretno svima po noci. Tko prezivi nek se javi ujutro 😘

krino
    10. Ožujak 2020. 22:50

Eto, danas sto god sam pisala nije proslo. Sad esej i poslano... A htjela jos pisati Mini sto mali jede i pitati Mino kako se drze i je li konacno puno bolje...

krino
    10. Ožujak 2020. 22:52

I gdje je Nena? Nije valjda obeshrabrena od ovih virtualnih zabrana maratonskih postova??
    Katiesu se nasmijem 🤣

• Ivonne
    11. Ožujak 2020. 08:39

Satrat će me zubi. Oka nisam sklopila cijelu noć, ona vrišti i govori mamama, smiri se samo na sisi, katastrofa 

krino
    11. Ožujak 2020. 08:58

Suosjecam. Mi isto ne spavamo. Jucer je 2x povratio. Nece nista jesti. Jedva navecer bocu popio. Na usni ima neku porezotinu s unutrasnje strane. Ne znam odakle to. Mala je, ali uzas. Toliko agresivno trpa u usta sve, a nemam pojma s cim se ozlijedio. Njegova deracina mi ide na zivce. Bacila bih se kroz prozor najradije. Vec sad ne mogu, a nije ni 9. Rida, ne mogu ni na wc. Ne znam sta da mu dam da jede... I tako. Veselo.

krino
    11. Ožujak 2020. 08:59

krino

Suosjecam. Mi isto ne spavamo. Jucer je 2x povratio. Nece nista jesti. Jedva navecer bocu popio. Na usni ima neku porezotinu s unutrasnje strane. Ne znam odakle to. Mala je, ali uzas. Toliko agresivno trpa u usta sve, a nemam pojma s cim se ozlijedio. Njegova deracina mi ide na zivce. Bacila bih se kroz prozor najradije. Vec sad ne mogu, a nije ni 9. Rida, ne mogu ni na wc. Ne znam sta da mu dam da jede… I tako. Veselo.

Eh da, vec je 3x kakao danas 🤦🏻‍♀️

• Ivonne
    11. Ožujak 2020. 09:48

Ti Krino opisuješ mog starijeg... Nema lijeka.
    Evo i ova vrišti od kad se probudila, srala ko novorođenče tako da sam mu ju komplet presvukla i prala. Uz zube je balava i slijeva joj se. 
    Nije htjela jest, nateže mi majicu i traži sisu. Tak je noćas satima visila na sisi, ko apaurin. Dala joj i lupocet, nije pomoglo, ni gel za zube. 
    Sise će mi otpast

Tiha
    11. Ožujak 2020. 09:53

Cure, baš vam nije lako 😣 mi cendramo i ne spavamo, ali još uvijek jedemo. Nadam se da će zubi malcima do sutra skoknut van pa da muke ne traju dugo

krino
    11. Ožujak 2020. 12:47

Ivonne

Ti Krino opisuješ mog starijeg… Nema lijeka.
    Evo i ova vrišti od kad se probudila, srala ko novorođenče tako da sam mu ju komplet presvukla i prala. Uz zube je balava i slijeva joj se.
    Nije htjela jest, nateže mi majicu i traži sisu. Tak je noćas satima visila na sisi, ko apaurin. Dala joj i lupocet, nije pomoglo, ni gel za zube.
    Sise će mi otpast

Evo vidis. Mala ti je cvijece kakav je mali bio 🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Cuvaj sise, trebat ce ti. Nesto je u zraku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.