Mino, i mi vam saljemo puno pozitivne snage i drzimo fige da sad ide svakim danom sve bolje i da se vratite kako tiha kaze malim i lijepim brigama ❤️. Svaka ti cast sto ste sve prebrodili, treba to prezivjet i ostat normalan 🙈. Nadam se da ces nam se uskoro pridruziti opet s uobicajenim pricama o kasicama, pelenama, hrani i razvoju bebica i najvise o nasim GS/SG 😊.
Mi smo danas opet ok spavali, danas uz jedno budenje u placu i cendranju, zubici rade vec svoje a jos nisu blizu izlaska. Al sam ju uzela u ruke i malo zibala i zaspala je opet za 2 minute (pa se malo osjecam glupo sto se uopce "zalim").
Krino, kako je prosao ostatak noci? I ostalim nespavacima?
Mino draga drz se i da brzo prođe 💪🙏 ah.. Moj spavao do ponoc ipo super a onda dreka ajme.. Valjda zubi izbijaju 🥴 zadnjih par dana se tako probudi i razbudi pa nikkao zaspat. Definitivno ga je uhvatio strah od odvajanja... Cim mene ne vidi odma tuzni plač 😥
Moj nije nocas spavao. 4h je odspavao u kolicima jutros. Digo se u 2, a vec je krepan i zijeva. Toliko je sati. Nama su prvi zubi izbili prije mjesec dana. Inace je nespavac, ali od onda su ove maratonske noci nespavanja. Prije bih se digla 10x da ga ununam nazad. Sad po sat ipo ne zaspi dok se nosi i nuna. Ne znam vise sta je. A on danas izoblicen od umora. Inace je spica. Ja ne razumijem kako je to moguce... Spavali smo od 3 do pola 7. Nema smisla da vise ista pisem o nespavanju. Nemoguc je, a postao je jos gori. Ja sam mislila da ne moze jos gore. Glava mi puca.
Ajme.. Baš nije lako za čitati, kamoli proći. Neka vam se ne ponovi! ❣
Kod nas prijavljujem dva zuba, puuuuuno nespavanja, puno cendranja, malo ritma. Naivno sam bila sretna kako smo bili u super ritmu u svemu i sve se srušilo u trenutku 😄😄
Naivčina, bila i ostala.
Jesu se vama klinci posjeli? Jel hoće puzati? Jel idu na noge? Ja kad malu stavim kao na noge, jako mi je na prstima i poklekne odmah, nema punog stopala niti išta. Jel rano za postavljanje "dijagnoza" ili? Kako kod vas? 😎
Kod nas puno cendranja, nema zuba, nema spavanja, nema više ritma, nema posjedanja, nema puzanja.. Nešto se zadnjih par dana povuče par milimetara na rukicama, ali ništa značajno. Mi samo dosljedno jedemo 😆
Nema spavanja, ne puze jos, sad se rotira ledja trbuh ledja. To mu je fora. Sjedi sam dosta dobro kad ga posjednes, ali nije se sam posjeo. Puno vristi i prica. Kad ga dignem na noge isto stoji na prstima, ali se ponekad i spusti na stopala pa si je sav vazan. Isto samo dosljedno papa i ide u isto vrijeme u krpe. Inace nista vise ne znam.
Kod nas isto jos nista od zubica, nit puze (okrece se ko sat na trbuhu), spavanje je za sad ok, al danas opasno nesto cendra pa nisam sigurna kako ce danas biti, ritam nikad nismo ni imali, a od posjedanja smo jos daleko. Jelo je za sad ok, jucer je potamanila cijeli obrok, al danas opet samo pola, al ja sam zadovoljna. Vidi se na njoj da lijepo napreduje (pojavljuju se novi reznjici 🤣).
Ajme Mino, i nek je prošlo 😖.... ovo vam je dosta za čitavu godinu ....
Mi smo debelo ugazili u onu fazu straha od odvajanja. Mama faza. Neće nikom, neće da je spustim. Hoće da ležim, da se ona vrti i svako malo poduda 🙈. Najbolje je kada samo nestanem, dok me nema je ok, kad se vratim, demon. 🙄.
I novi moment sa spavanjem. Zaspe oko 20,21 najkasnije. Budi se oko 5 i pol, 6. Igra se, doručkuje i onda zaspi oko 9 na cici naravno i evo još spava 🙄. I ja moram s njom. Tako mi i treba kad sam je tako naučila 😖. Drugo spavanje na jedvite jade (jer se unervozi i cendra) oko 16,17 ali kraće, oko sat vremena. Isto moram s njom. Dakle samo ležim na lijevom boku. Kuk mi je baj baj. Kad dobijem šiz ću se dignuti pa nek se dernja 😥
Po noći cica barem 5 x. Da ne bi mislili da spava od 20 do 6 ujutro 😂😂😂
Po noći cica barem 5 x. Da ne bi mislili da spava od 20 do 6 ujutro 😂😂😂
A ja već mislila 🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji