Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pelinka
    23. Siječanj 2020. 21:10

I tako.. pola desne cice mi je jedna velika, tvrda kvrga!! 😵😵😵 nisam znala da se to moze desit i nakon toliko mjeseci dojenja.. masiram, ne ide.. malisa cica dvaput, ne ide.. ostaje mi jos masaza pod tusem. Ako ni to ne upali, morat ce gs masirat. Da ih malo pipne nakon dugo vremena 😂😂😂😂

• Alea
    23. Siječanj 2020. 21:11

katiesu

Alexa dobrodošla i super na spavalica maloj. ljubomorna sam 😉
    Ivonne super je napredna, a ovo s dobro uščuvanom mumijom me bas nasmijalo🤣😂🤣. moj mene isto grize a ja isto ne vidim zube da idu.
    ja se danas javila svojoj trenerici da bi nastavila vježbati, kaže ona da je trudna i samo sto ne rodi, ajme majko sto ja svašta propuštam. ni ne okrenem se a ono svašta se izdogađalo oko mene, a imam osjećaj da je par dana prošlo od kad sam ja rodila

Hvala ti :) a mislim da je mali spavalica jer u mojoj obitelji svi vole jako, ali jako spavati...moram prizanati da mi je spavanje najdraži hobi pa je bebač potegnuo te gene😂😂

CiniMINIS
    24. Siječanj 2020. 01:20

Alea

katiesu

Alexa dobrodošla i super na spavalica maloj. ljubomorna sam 😉
    Ivonne super je napredna, a ovo s dobro uščuvanom mumijom me bas nasmijalo🤣😂🤣. moj mene isto grize a ja isto ne vidim zube da idu.
    ja se danas javila svojoj trenerici da bi nastavila vježbati, kaže ona da je trudna i samo sto ne rodi, ajme majko sto ja svašta propuštam. ni ne okrenem se a ono svašta se izdogađalo oko mene, a imam osjećaj da je par dana prošlo od kad sam ja rodila

Hvala ti :) a mislim da je mali spavalica jer u mojoj obitelji svi vole jako, ali jako spavati…moram prizanati da mi je spavanje najdraži hobi pa je bebač potegnuo te gene😂😂

I moja isto tako 😅 i bas sam sretna zbog toga. Mislim da ne spava ko od krino mali da bi vec davno prosvirala 😵. Bas mi je mama ovaj tjedan pricala kako su njima kad su bili manji uvijek pricali kako je sramota ostati dulje spavati i kako se i dan danas bedira ako ustane poslije 8. Pa reko uopce me ne zanima tko ce sto reci tako dugo dok sam ja ispavana i mogu normalno funkcionirati. Kad gs kasnije radi redovito ostanemo dulje spavati, stavimo malu izmedu nas, mazimo se i spavamo dok ona ne odluci da je dosta 😁.
    Btw, dobrodosla 😉

pelinka

I tako.. pola desne cice mi je jedna velika, tvrda kvrga!! 😵😵😵 nisam znala da se to moze desit i nakon toliko mjeseci dojenja.. masiram, ne ide.. malisa cica dvaput, ne ide.. ostaje mi jos masaza pod tusem. Ako ni to ne upali, morat ce gs masirat. Da ih malo pipne nakon dugo vremena 😂😂😂😂

Ivonne, vi vec rijesili cijepljenje, a nas tek drugo ceka..
    Moja curka je danas pocela slat puse 🥰 nisam jos sigurna jel kuzi kad joj kazem neka posalje pusu, ili samo ponavlja zamnom (mislim da je ovo drugo u pitanju) al preslatko je 😁

24. Siječanj 2020. 03:16

wooow  i love the information on your website, the content is direct to the point and well organized , i was able to make some bitcoins from this website and it helped me taste what FINANCIAL FREEDOM feels like
    <a href="https://www.w3schools.com">Open New Form</a>
    <a href="https://cryptosine.com/bitcoin-invest/">how to invest in bitcoin</a>
    <a href="https://cryptosine.com/bitcoin-invest/">BITCOIN INVESTMENT COMPANY</a>
    <a href="https://cryptosine.com/bitcoin-invest/">invest in bitcoins</a>

• Ivonne
    24. Siječanj 2020. 07:50

pelinka

Jesi uspjela razbit? 

• Ivonne
    24. Siječanj 2020. 07:52

Dobro jutrooooooo
    Noćas smo svi spavali u jednoj sobi 😂😂😂 pitala sam malca hoće li spavati s mamom, ajme koja srećaaaaa, kaže samo da nabrzaka pročitam priču prije spavanja 😂😂😂
    Ništa mu nije smetala seka, evo gleda crtić sad a seka još krmi a ja si kafu skuhala. Počinje vikend

krino
    24. Siječanj 2020. 08:04

Vikend pocinje tek kad stari dodje s posla. Ubio me ovaj tj. Em ga bije bilo, em dolazi u pol 7 s posla... Pfff
    Nego, ne znam kakve ste vi ujutro, ali ja kad idem na posao ustanem, popijem kavu, doruckujem, otusiram se (nekad i kosu operem), nasminkam, obucem i krenem. I sve to unutar 30-45min od kad sam izasla iz kreveta. Moj muz se dize u 6 i danas je eeeekstra brzo izasao - sad. Sad je 8. Inace malo prije 9. Toliko je spor i treba mu milijun godina da me to spizdi. Sama sam cijeli dan jer on ne moze otic na posao u neko normalno doba. Da radi od 7, valjda bi se dizao u 4. Ili ne bi ni isao spavat 🤦🏻‍♀️
    Nego, moj jos uvijek zna imati stisnute sake. Sad ima 7mj. Lijepo sve hvata, ali dok jede ima stisnute sake. I u jos par navrata. Kako je kod vas?
    P.s. Kosa ne pada vec mjesec ipo-dva, ali glava je puna antena. I ja sam se osisala dosta kratko prije 10ak dana. Spas za odrzavanje...

• Alea
    24. Siječanj 2020. 08:07

Hvaala CiniMinis😊😊nadam se da budu i dalje tako dobri spavači i nema nikakve sramote😁

katiesu
    24. Siječanj 2020. 11:01

bok, 
    krino i mene ti živcira kad je neko spor. isto kad sam išla na posao, to je bilo sve brzinski. ujutro kad se dignemo svi skupa, gospon jedva sebe obuće. ja obučem malu za vrtić, pocesljala umijem, zube peremo. malog sredim, znaci pelena i još mi se u cistu fino usere. i eto jedva da izađe iz stana u pola 9. a ja danas sam (gs otišao rano ujutro za os) prije pola devet bili u vrticu s tim da sam i malog morala nositi sa sobom, on to ne može ni zamisliti. hoću reci vas su smotani ti muški. moj ne može par stvari od jednom raditi, bitno da meni ima zamjerke 😬 a onda si dobije jezikovu juhu. mi amo noćas spavali super. ne znam dali sam u pravu ali matija ne voli poplun i krene ga bacati sa sebe i onda se razbudi i naravno onda sto sisanja preko noći. noćas sam ga pokrila s njegove dvije dekice i spavao je super, samo dva buđenja 💪

CiniMINIS
    24. Siječanj 2020. 11:24

Joj, o spremanju mogu pricati price. Kad idemo negdje ja isto ko i katiesu sredim i spakiram sebe i isto tako malu i onda se sg tek ide spremat a mi nek gospodina cekamo. U tim trenucima bi ga najrade zadavila. Pogotovo kad idemo negdje na put i imamo ogranicemo vrijeme da stignemo jer dijete opet treba nahraniti. On bi sve laganini i ne shvaca sto se ja drzim tamo nekih imaginarnih termina kada trebamo stici, kad nismo rekli da cemo doc u odredeno vrijeme.
    Krino, i moja ima povremeno jos stisnute sake. I odrasli nekad imaju stisnute sake pa ne brinem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.