Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    24. Siječanj 2020. 11:26

Ivonne, kako je proslo cijepljenje? Jel bilo temperature? 
    Katiesu, ja svoju jos uvijek swaddlam s njenom dekicom. Nekad izvadi rukice, nekad ostane tako do sljedeceg hranjenja,al ocito se i njoj svida u dekici. 

pelinka
    24. Siječanj 2020. 12:00

Evo i nas, malo smo produzili spavanje danas 😁 nista sinoc nije pomoglo za moju kvrgu, otisla sam lec sa kupusom. Nocu je to samo raslo, naravno, bolilo ko vrag.. vjerojatno i od silnog stiskanja. Luka je na kraju uspio izvuci tamo negdje pred jutro. Bas kao sto netko rece, Cini mislim, kao da ne cvrsto odlucio zapet i izvuc to van 😁 dotad se isto ljutio na toj desnoj, kad nije islo.. al dobro, uspjeli smo! 😁
    Moj gs se zbilja brzo sprema za posao, nema kod njega ni kave ni dorucka ni nista. I kad omasi koji alarm, uvijek sve stigne. Ja sam vec druga prica 😂 ja sam se uvijek voljela dic dosta ranije, koliko god mi bilo tesko. Pa da onda na miru popijem kavu i sve drugo obavim sto treba.

• Ivonne
    24. Siječanj 2020. 12:12

CiniMINIS

Katiesu, ja svoju jos uvijek swaddlam s njenom dekicom. Nekad izvadi rukice, nekad ostane tako do sljedeceg hranjenja,al ocito se i njoj svida u dekici.

Bez temperature, na jednoj nogici je mjesto uboda malo crveno a na drugoj ništa. 

• Ivonne
    24. Siječanj 2020. 12:15

Spremanje - spakiram sebe, dvoje djece i onda svi još 45 minuta čekamo GS da se spremi. Oduvijek je tako... njega se čeka i on uvijek kasni. Ja svuda dolazim ranije, mrzim kasnit, a od kad sam s njim kasnim i uvijek se nanerviram jer samo govorim ajde ajde ajde. Imam sina i sve je isto. Dob tu ništa ne mijenja

24. Siječanj 2020. 12:32

Ivonne

CiniMINIS

Bez temperature, na jednoj nogici je mjesto uboda malo crveno a na drugoj ništa.

Ivonne, vi opet dobili cijepivo u obje noge?

Moj muž prije posla nekad doručkuje, nekad ne. Budući da radi "za sebe", prije nego ode u ured popije brzinsku kavu u kafiću. On je jutarnji tip, ja mrzim jutra. Kad izlazimo negdje, on pripremi sjedalicu, ja nju obučem, nahranim. Ali on je dosta usporen. Imam osjećaj da ja 5 poslova odradim dok on još nije ni prvi završio. Takvi su muški. Njemu mlijeko zagori dok čuva dijete. A ja se okupam, operem kosu, napravim brzinski ručak, počistim, i provedem kvalitetno vrijeme s djetetom. Tak je to s njima.

24. Siječanj 2020. 12:34

Od kad se mala rotira na sve strane i u svim smjerovima, kada se idem otuširati, stavim ju u jaje i pred tuš. I bude baš dobra, gleda me i smije se. Jel koja koristi vrtić za djecu?

• Nikki
    24. Siječanj 2020. 14:20

shell

Od kad se mala rotira na sve strane i u svim smjerovima, kada se idem otuširati, stavim ju u jaje i pred tuš. I bude baš dobra, gleda me i smije se. Jel koja koristi vrtić za djecu?

Bok, 
    mi probali, ali kao i njegov brat, ni čuti! Izdrži max 5min i to na nogama i to ako vidi bar nekoga od nas u blizini. Užas živi. Tuširam se ujutro, dok još spavaju, gs dežura uz njega 🤦‍♀️
    A što se tiče spremanja, ja sam ta koju se čeka kod nas 🙈

Tiha
    24. Siječanj 2020. 15:58

Kod nas se čeka gs, ali zapravo ja to dobro požurim 😄 nego, evo me od frizera, bila sam sa sestrom i malim.. Svee je bilo super i na kraju kod oblačenja počne vrištat (vruće mu je bilo), mene uhvati nervoza počnem jurcat da što prije izađemo, okrenem se i razbijem ogledalo 😒🙆‍♀️ mislim da neću tako brzo na frizuru 😆

CiniMINIS
    24. Siječanj 2020. 16:17

Ivonne

CiniMINIS

Super za cijepljenje. Nadam se da cemo i mi ovaj put tako 😊.
    I ja mrzim kasniti i totalno sam tip koji planira stvari, pa me uzasno nervira kad si u glavi napravim plan i izracunam kada cemo sto, da bi sve stigli i onda u startu vec gospodina cekamo. Nikako da shvati da se on sad treba prilagoditi ritmu bebice a ne ona njemu.
    Sto se poslova tice, isto je totalno usporen. Sve obavlja picajzlasto i ja napravim hrpu posla dok on jednu stvar obavi.
    Tiha, dogada se i najboljima 😉 nemoj se bedirati, sigurno su osigurani, a kolko im musterija prode kroz dan, nakon mjesec dana nece vise nit znati tko si 😁. 
    Moja curka se jos uvijek ne okrece s leda na trbuh. Dize guzu, dize glavu, lupa s nogama, al od okretaja nista. Kad ju stavim na trbuh se zna okrenuti opet na leda. Tak da pretpostavljam da nece jos nit uskoro propuzat i sjest. 

• Ivonne
    24. Siječanj 2020. 17:19

Da, opet u obje noge, i prošli put je tak i kao sljedeće cjepivo s godinu dana a s 9 mjeseci samo mjerenje.
    Posudila vrtić sa starijim i nakon 5 dana vratila, s njom neću ni posudit. 
    Malog sam danas i jučer ostavila doma da se po igramo nas troje, bome veselim se vikendu hahaha 
    A čim kažem budi tiše seka spava ovaj vadi bubnjeve😂😂
    Evo pijem kavu i gledam cirkus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.