Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    01. Prosinac 2019. 08:21

mmamma

Jutro 🙂
    Planirate li s bebama na advent? Da li u centru zg-a postoje mjesta za prematanje i dojenje?
    Znam da shopping centri imaju, ali u centru ni nema takav neki shopping centar, sve su pojedinacni ducani… ili ja ne znam za njega? 😅
    Htjela bi ici, idemo svake godine, samo ce sad biti malo veselije 😁

Ja planiram. I nemam pojma za nis. Ima centar cvjetni za premotat. Ostalo ne znam. I zivo me zanima kako ce to izgledat s ovim krestavcem koji voli kolica samo kad spava u njima 😂
    Al ne dam se ja

CiniMINIS
    01. Prosinac 2019. 08:39

krino

mmamma

Jutro 🙂
    Planirate li s bebama na advent? Da li u centru zg-a postoje mjesta za prematanje i dojenje?
    Znam da shopping centri imaju, ali u centru ni nema takav neki shopping centar, sve su pojedinacni ducani… ili ja ne znam za njega? 😅
    Htjela bi ici, idemo svake godine, samo ce sad biti malo veselije 😁

Ja planiram. I nemam pojma za nis. Ima centar cvjetni za premotat. Ostalo ne znam. I zivo me zanima kako ce to izgledat s ovim krestavcem koji voli kolica samo kad spava u njima 😂
    Al ne dam se ja

Ima cvjetni, ima importanne centar ima nama al za namu ne znam jel se igdje moze premotati dijete. Ima jos centar kaptol i importanne galerija koji su malo van dogadaja i mislim da je to to.

CiniMINIS
    01. Prosinac 2019. 08:45

Ja jos ne znam dal cemo ic, al jucer kad smo radili vijenac su joj oci htjele ispast kolko su joj se svidili svi ukrasi na stolu 😂 naginjala se dolje da bolje vidi. Mi smo umirali od smijeha kolko je bila slatka 😍. Tak da mislim da bi bilo steta da ju zakinem za lampice i ostale ukrase u gradu.

Tiha
    01. Prosinac 2019. 08:49

Andreaandrea sretan rođendan 😊
    Mi isto planiramo na advent, ali mislim da će nosiljka odradit to, nekak me strah s kolicima, a okolo more prljavih ruku i proljevanje kuhanog vina.
    Želim svima lijepi dan, da svi bubani brzo budu bolje i da maksimalno uživamo u čarima Božića, ma koliko rano sve to počelo. Još ne mogu vjerovat da je već 12.mj 🤷‍♀️

• marlona
    01. Prosinac 2019. 09:18

Jutro cure 🙋 mi na putu do svekrića, beba spava u autu pa imam vremena da tipkam 
    Krino, malo sam se krivo izrazila, znam da ti se nema što ne dati, tvoje dijete je, mislila sam reći kako se super držiš s obzirom na sve, još od problema s cicama o kojem si pisala dok sam ja bila još samo u iščitavanju foruma pa nespavanje, bolest, uvijek nešto, a ti i dalje 3 sata oko Jaruna 😄😄
    Mino, drži se i normalno je da imaš teške dane, ti ne gubiš pravo da se požališ jer ti je teško zato što je drugima teže. Samo se ti izjadaj, zdravo je to 😊 pa makar nama, iako bi i drugi trebali shvatiti, reci im da tuđi problemi ne umanjuju tvoje muke 😉
    Btw, i ja kupila kompletić moj prvi božić i kuglice za bor u koji ću staviti njene slike 😁
    Katiesu, brz oporavak želim, samo upogoni svekrvu nek pomaže 😄
    Cini, moj adventski je stvarno jednostavan, nije neki za pokazivanje 🙈 kod nas doma se dariva za sv lucu, ali preuzeli smo i poklone za sv nikolu pa onda dupli pokloni 😆 ali da, samo malo slatkog, tako da će bublica pričekati koju godinu 
    Da se pohvalim, ja sinoć bila na rođendanu, od 21h do ponoć, ona se probudila tako oko ponoći i nije htjela izdojeno na bočicu, ali sam ja došla ubrzo i začas je uspavala na cici, bilo još par standardnih buđenja, ali sve u svemu je dobro prošlo, a meni je malo druženja baš dobro došlo 😄

• marlona
    01. Prosinac 2019. 10:10

Ja ne znam oćemo mi na advent, budemo se valjda odvukli, radi lampica jedino, ali ona gužva i cijene mi nisu neka fora. Mi smo blizu maksimira pa ćemo do tamo prošetati, bude i tamo štogod? 
    Dolazi mi brat s familijom idući vikend pa se zaletimo valjda, iako je njima prisjeo advent prije par godina, s tri umorne i gladne cure, a nigdje mjesta za sjesti i pojesti 😒

• Mino19
    01. Prosinac 2019. 12:50

Hvala vam puno cure. Jako mi znaci kad se mogu nekome pojadat bez da me napada kako ja ne znam sto su pravi problemi s djecom..
    Ja mislim da cemo mi ic na advent, ali popodne pa taman dok malo padne mrak da izbjegnemo guzve.
    Za sv nikolu smo i mi uvijek dobivali samo cokoladu, ne mislim ni ja igracke kupovat

• Ivonne
    01. Prosinac 2019. 15:12

Evo me🤣
    Najbolje što sam naučila s prvim je sve su to faue dođe i prođe pa dođe nešto drugo i tak dok ne odseli od tebe a i onda imaju faze😂😂😂
    Mi bili na koncertu u lisinskom, mali je sneso a mala odradila 2 sata sna u kolicima s tatom koji je napravio 10 km
    Mali spava ali mi je sumnjivo topal, nadam se da je do umora. 
    Maloj ide gornji lijevi zubić, samo što nije izbio i kokoš me već danima grize i umire od smijeha, a ja za kaznu spakiram sisu pa tuli.
    Na Advent ćemo ići ali na dječji u Maksmir. Bili prošle godine u centru jer su nam došli frendovi koji su to htjeli vidjeti i naravno išli po mraku, ljudi su gazili jedni po drugima i to mi se uopće ne da. 

CiniMINIS
    01. Prosinac 2019. 18:20

Andrea, i od nas sretan rockas 😊
    Marlona, super sto si uspjela uhvatiti malo vremena za sebe.
    Mi smo prosle godine s mojom sestrom, sogorom i njihovim curama prosli dosta toga. Na maksimiru (kod zooloskog)  je bio sveti nikola s ponyjem i kocijom i vozao djecu za "kolko zelis dati za hranu za ponyja". Bile su i kucice s hranom i neki decki su svirali. Bila je i neka kucica za slikanje i jos neka s zabavama za klince, al nismo tamo isli pa ne znam tocno sto je tamo bilo.

krino
    01. Prosinac 2019. 18:51

Andrea, stvarno, zaboravila sam ti cestitati rodjendan...paaa sretan ti rodjendan. Nafam se da se lijepo provodite. Znam da fino papate 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.