Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mino19
    29. Studeni 2019. 07:23

Ivonne

Mino19

Jel se vama dogodilo da primjetite malo tragova krvi kad se pokakaju? Danas mi je prvi put tvrdo kakala, 2 puta (dojena+povrtne kasice), prvi put sve ok, drugi put je pocela plakat kao da ju je jako boljelo i skuzili smo s vanjske strane kakice mrvicu krvi.. trebam li se brinut ili samo da pojacam unos vode? (Dajem joj vodu uz kasicu, popije oko 50ml)

Ne bi se brinula, vjerojatno uz tvrdu kakicu se malo ozlijedilo. Da vode i kombinacija s namirnicama koje otvaraju

Hvala ti Ivonne

• Ivonne
    29. Studeni 2019. 08:04

Jutro
    Ma umjesto da odem dr ja ju odvela fotkat za osobnu 🤣 ne volim dr i eto sve da izbjegnem. Još se nadam da će prestati sam od sebe jer fino iskašljavam. 
    Danas je fino sunčano mogli bi i mi van. Ja sam ne majka, ako je ružno ne izlazim🤣 zimogrozna sam i ne mogu si pomoć

29. Studeni 2019. 10:05

Ivonne

Jutro
    Ma umjesto da odem dr ja ju odvela fotkat za osobnu 🤣 ne volim dr i eto sve da izbjegnem. Još se nadam da će prestati sam od sebe jer fino iskašljavam.
    Danas je fino sunčano mogli bi i mi van. Ja sam ne majka, ako je ružno ne izlazim🤣 zimogrozna sam i ne mogu si pomoć

Ni ja ne izlazim kad je ruzno, samo kad je suncano 😁
    Mozda glupo pitanje, jel sve bebe moraju imat osobnu i cemu ona sluzi? Jel za prelazak preko granice dovoljan rodni list? Ne vjerujem da cemo ici, ali cisto da znam... 

Tiha
    29. Studeni 2019. 10:23

mmamma

Ivonne

Jutro

Ni ja ne izlazim kad je ruzno, samo kad je suncano 😁
    Mozda glupo pitanje, jel sve bebe moraju imat osobnu i cemu ona sluzi? Jel za prelazak preko granice dovoljan rodni list? Ne vjerujem da cemo ici, ali cisto da znam…

I ja sam isto htjela pitat 😁 ak treba, radije da sad napravimo

• Ivonne
    29. Studeni 2019. 10:48

Ne možete prijeći granicu s rodnom listom, samo osobna ili putovnica (ima neka fora da uz tvoju putovnicu ali da ne lupetam sad ne provjereno) . Zato i radim osobnu, da mogu preko grane🤣

Tiha
    29. Studeni 2019. 12:00

Ivonne

Ne možete prijeći granicu s rodnom listom, samo osobna ili putovnica (ima neka fora da uz tvoju putovnicu ali da ne lupetam sad ne provjereno) . Zato i radim osobnu, da mogu preko grane🤣

Hvala 😊

29. Studeni 2019. 12:29

Ivonne

Hvala 😁

29. Studeni 2019. 14:29

Pozdrav žene! Nije nas bilo par dana. Učinilo mi se da sam previše na mobitelu pa sam ga izbacila malo. Za to vrijeme sam čuda napravila 🤣
    Preletila sam na brzinu, želim svim velikim i malima koji su bolesni brz oporavak.
    Mi smo dobro, osim što izgleda prolazimo kroz regresiju sna ali ne damo se 💪

nena1986
    29. Studeni 2019. 15:00

Ma nekad je dobro otkačit se malo od tih telefona... 👌, nek ste vi nama dobro 🤗... 
    Vratili smo se od pedijatrice, dobila je 440 g u mjesec dana, to joj je granično al kao ok. Šalje nas da idemo snjom vaditi krv da joj provjeri željezo, kaže da ako je željezo niže da klinci znaju slabije dobivati na tezini. Uglavnom, ništa strašno. Preporucila nam je dodati keks u kašice, da je udebljamo. Također, alergene nikako do prve godine (jagode, kikiriki, kivi, psenica) itd. Prestala sam je slušati negdje na pola.

nena1986
    29. Studeni 2019. 15:15

Mi izlazimo i po kiši... pas mora pišat i kad pada kiša 😂😂😂😝😝😝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.