Ivonne, ovo mi je super ideja s pecenjem u pecnici... Ja jos nisam uopce razmisljala o toj dohrani, nekako mi je jos rano, a brzo ce i to doci...
Marlona, moram i ja nabaviti te knjizice, samo nikako da naletim na njih...
Mame koje dojite, jel jos pijete cajeve za dojilje?
Ja sam se malo obeshrabrila s brokulom kad je netko napisao da se mala cijeli dan muci da prdne jer je mama jela juhu od brokule… ? Ivonne, jesi ti to pisala? Ajde ti nama, onako iz iskustva, preporuci koju kasicu. I koliko cesto i kako si ti krenula s time? 😂 Ipak si nam ti ovdje kao neka mamasan 😊
Ja sam pisala da joj je kuhana cvjetaca (s prezlama) smetala a juha od brokule i cvjetace je bila ok.
Eee da, ovo malo sto sam spavala sam uspjela sanjat da mi je svekrva pocela kupovat kasice za malu… Popizdila sam… Jedna je bila ljubicasta, a drugoj je kao prosao rok ali jos je dobra - veli ona… 🤪🤣
Ivonne, i ja napravila print screen 😅
Moja se za sad igra samo s nekoliko igrackica, imamo sarenu mekanu lopticu koja na jednoj strani ima zrcalo, na savovima trakice i unutra zveckicu, ima plisanca koji svira lullaby, rukavicu koja ima na svakom prstu zivotinju i hobotnicu koje tete kackaju za prerano rodene bebice (ocito se i ovako mogu kupiti jer smo dobili na poklon). Lopta i rukavica su trenutno highlight.
Moja se najviše veseli gymu i jednoj mekanoj kocki. Ali za sad još ne uzima igračke u ruku.
Joooj, tako bi vam rado pokazala video koji sam snimila jutros 🥰🥰🥰🥰
Ivonne, hvala na podsjetniku, ja skroz zaboravila na pečenje!
Od igračaka naš ima plisanca zeku koji svira, nekog rakuna ili tako nešto, zvjezdicu koja šuška i može se gristi, no on to sve trpa u usta i živcira se ako ne ide. Da ne nabrajam koliko onih stvarčica za zube ima, pa kad krene samo mijenjam kako počne plakati... nekad ga i žlica zabavi...
Gym ga još uvijek više ljuti nego zabavlja, na stolici me već strah ostaviti ga da nisam blizu jer se pokušava dignuti...
Slikovnica imamo od prije, ali sve pokušava u usta staviti pa nema baš smisla 🤦♀️
Ivonne, ovo mi je super ideja s pecenjem u pecnici… Ja jos nisam uopce razmisljala o toj dohrani, nekako mi je jos rano, a brzo ce i to doci…
Marlona, moram i ja nabaviti te knjizice, samo nikako da naletim na njih…
Mame koje dojite, jel jos pijete cajeve za dojilje?
Ja nisam ni pila te čajeve, nije bilo problema pa eto...
Ne znam jel koja od vas misli kupovati one skafandere/tutice/odjelca za zimske radosti, u lidlu su od danas mislim 120kn... mi ćemo uzeti da imamo kad odemo na sankanje (sa starijim naravno 😉).
Mom je najdraza tetra pelena i njegove ruke ili zabac iz baby gyma. Ostalo 0 bodova. E da, i zvake u onoj plasticnoj kutiji! To je hit svih hitova!
Sin mi je od samog početka teško prihvaćao hranu, samo voće je ișlo bez problema i par vrsta povrca, meso ništa. Tek puno kasnije. Doduse i dandanas je izbirljivac. Isto tako smo imali problem sa hranjenjem općenito i dosta dugo ga se hranilo. Koristenje pribora tek oko druge godine. Svekrva ga je hranila maltene do skole, siz sam dobila. A sad kad sam joj rekla da ce sama jesti 😂😂😂🙈
Zato sada planiramo to izbjeci. Hranjenje uopce, a nadamo se i boljem prihvacanju hrane. Iako znam da ona moze biti totalna suprotnost njemu. Kad sam krenula istrazivati, procitala knjigu, nasli smo se u puno situacija i skuzila sam da je to to. Tako da drzte fige!
Hvala Ivonne, drzim te za rijec ako ne nadem nigdje… ❤😂
Neno, držim fige da dobro krene!
Nisam previše upoznata baš sa metodom, ideja da sam jede mi je svakako ok, samo što je mene strah zagrcavanja dok je ovako mali. Sa starijim je toga bilo posvuda kad je počeo sam brljaviti, ali počisti se, opere se (narančastih mrlja ima po bodićima koliko hoćeš), a jeo je sve doslovce i to do prije godinu dana. Sad već izvoljeva, ali to je druga priča..
P.s. nema ikea dostavu u Ri? Bila neka reklama da je dostava besplatna?
Besplatna je dostava u Ikeine dostavne centre po drugim gradovima, ima i u Rijeci
Zdravo cure, nedavno sam vas počela pratiti i sad se i službeno pridružujem iako moja beba ne spada u Ljetne bebe, rođena je 02.10., nakon što je punih 10 dana odlučila produžiti boravak u mom trbuhu Za sada dosta dobro napredujemo, dojim preko dana cca svaka 2 sata a po noći samo jednom ili max dvaput jer većinom odvali 6-7 sati u komadu što je oooodlično i nadam se da bude tako i ostalo. Odnedavna je počela preko dana sve više vremena provoditi budna ali i zezajući mamu jer više skoro pa u potpunosti odbija spavati ako je netko ne drži na rukama. Potrošili smo preko 2000 kn da kupimo Tatamia od Peg perego koju sad koristimo kao njihaljku kako bi ja imala barem malo slobodne ruke... ono da stavim ručak ili idem piškit
, i isprva je bila hit ali sada počne dramit i drami dok je se ne uzme u ruke
razmaženac teški....imate kakav savjet? Nemam srca puštati je da vrišti i da se isplače. Ne uzimam je ni odmah u ruke, dam joj par minuta da vidim koliki je alarm....
Sortiraj odgovore
Najstariji