Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Andreandrea
    07. Studeni 2019. 19:50

Pozdrav cure, nadam.se da me primate u drustvo jer nemam bas puno prijateljica koje imaju bebace. Puno mi.je lakse kada vidim da i drugi imaju probleme kao i ja. Krino,suosjecam😂prvih mjesec i pol sam prozivljavala isto sto i ti. Bila sam na rubu snaga i pitala sam se dokle. Rodila sam na carski,navikao na bocicu pa sam ga varala s umjetnim bradavicama kako bi sisao i funkcioniralo je. Preko dana je spavao samo ako je na meni,cim bih ga spustila,plac i ajmo nanovo. Trazio jesti svakih pola sata,sat nocu i danju,nervozan,predvecer epizode nenormalnog placa. Zbilja sam bila na rubu. Citala sam po forumima i dokucila da su.mozda krive umjetne bradavice. Samo jedan dan sam ih bacila i prisilila ga da sisa moju cicu. Borili smo se satima,ali.je uspjelo. Otada je vesela beba koja spava,guguce,nocu i dalje trazi jesti 3 do 4 puta. Ne budi se nego pusti zvuk,na spavajuci ga nahranim i nastavi spavati u svom kinderbetu. Sada ima 3 mjeseca i zbilja otkako cica ima nekakvu svoju rutinu. Budi se ujutro oko 8,sat i pol je budan zatim jutarnje spavanje sat vremena,opet budan sat i pol do dva i pol sata, spavanje sat i pol, igranje ili setnja zatim spavanje oko 16,16 i 30 neka dva sata,zatim kupanje,igranje i odlazak na spavanje oko 20. Do 21 i 15 sam gotova s njim i slobodna do ponoci za svoje guste kada odlazim ja na spavanje. Za nocno spavanje pustim mu na youtubeu uspavanku za djecu (lullaby). Svako uspavljivanje obvezno sa dudom koju drzim u ustima jer mu ispadne😂 Za dnevna uspavljivanja skacem na pilates lopti,pjevusim i drzim dudu. Trudim ga se sto vise izmoriti da lakse zaspe. Spremam se na dohranu kad napuni 4 mjeseca (znam,znam preporuca se od 6.mj,ali nove smjernice u pedijatriji kazu da se moze poceti od 4.mj s cime se slazu gastroenterolozi sto sve znam iz prve ruke) Nadam se da cu nekome pomoci sa svojom ispovjesti😁😁

Nikolina95
    07. Studeni 2019. 19:55

Ja sam iz Belišće, ali isto u Zagrebu 😀
    Andreandrea dobro nam dosla, hh pilates lopta nabavila sam je prije par dana i super mu je kad skacemo na njoj hahaha 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

07. Studeni 2019. 20:04

TonkicaPrrr

Muž iz Gradiške, trenutno Banija. 😆
    Bilo bi super da napravimo karikature na ove opise kako tko izgleda 😆😆

Ma umjesto tickera svaka nek stavi kratki opis 🤣🤣
    Andrea, dobrodošla. Radujemo se čitati i tvoja iskustva 🙂
    Ciniminis sretno, nadam se da će proći bez problema. I ja ću slijedeći put preventivno dati čepić, jer je prošli put dobila temp

• Nikki
    07. Studeni 2019. 20:04

Andreandrea dobrodošla! 😊

nena1986
    07. Studeni 2019. 20:20

Nikki

Samo smo Nena i ja na moru? 😊

Bit će da jesmo 💪😁

Bebamala
    07. Studeni 2019. 20:48

Andreandrea dobrodosla! Super da je sad sve u redu i da se navikao sisati, i ja sam rodila na carski, imala slicnih problema pa znam otprilike kako ti je bilo. Nek je sada sve u redu 🤗  znas da sam i ja planirala od 4.mjeseca uz dojenje uvesti i dohranu (hipp 4m+) i pitala sam pedijatricu, ona je rekla kako god zelim, da mali super napreduje samo uz dojenje pa kao da pricekam makar do 5 mj.
    Sta kazu gastroenterolozi? Bas me zanima zasto preporucuju ranije...jedino sto sam ja citala radi cega je bolje je da lakdr prihvate ostalu hranicu i budu manje alergicni

Bebamala
    07. Studeni 2019. 20:51

Zene kako kod vas situacija s kosom? Moja toliko opada da bih mogla solidnu periku sastaviti da je skupljam 🤣🤣🤣 salu na stranu... pun stan je moje kose

MiniCooper26
    07. Studeni 2019. 21:17

Nikki

Samo smo Nena i ja na moru? 😊

I ja sam. Trogir... A vi? 

nena1986
    07. Studeni 2019. 21:19

CiniMINIS

Evo mi obavili cijepljenje, dali smo ipak preventivno cepic (tako je rekla doktorica) i za sad je sve ok. Drzite fige da tako i ostane.
    Mala je dobila samo 350g u mjesec dana i doktorica nije bas sretna. Kaze da su opcije dohrana ili cesce hranjenje. Ja mislila da cvarkic efikasnije jede 😔. Za sad cemo pokusati cesce hranjenje i za dva tjedna idemo na kontrolu tezine. GS me tjesi i kaze da nije ni puno narasla, pa nije ni cudo da nije ni dobila puno na tezini, i prosli put smo ju vagali sa podlogom za prematanje a ovaj put sa tetra pelenom, i bez bodyja pa je kao i tu nastala razlika.

Žao mi je da je tako, probajte s više podoja, ali zna se to tako dogoditi... Isto tako, ako ne želi više jesti, teško da ćeš je moći natjerati pa se ne opterećuj ako ti ne bude htjela a dobre je volje, zadovoljna i tako to...Ja svoju ne mogu natjerati nema šanse... 

CiniMINIS
    07. Studeni 2019. 21:22

Dobro dosla andrea! Uvijek rado primamo nove supatnice 😂. Drago mi je da ti se situacija poboljsala, nekad stvarno samo treba biti uporan i uspije.
    Ovaj moj zvrkic se probudio za podoj, papala je pa smo promijenili pelenu (jeiii, cepic je ostao na mjestu 😂) i jos malo papali, nakon toga je gugutala i smijala se, provjerila joj temp, i sad sam ju opet zanunala (i da, moja isto po danu najljepse zaspi kad hopsamo na lopti, ipak sam ju na taj nacin natjerala van 😂😂). Za sad je situacija pod kontrolom.
    Kosa.. puuuh 🙈. Uglavnom mi je svezana pa mi cijela klupka ispadaju kad ju perem 🙈🙈 kad rascesljam jos jedno klupko ostane na cetki. Situacija u stanu isto uzasna, nema gdje je nema. Pokusat cu uskoro uhvatiti termin za sisanje, ako je 30% kraca kosa barem prividno 30% manje ispada 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.