Andreandrea dobrodosla! Super da je sad sve u redu i da se navikao sisati, i ja sam rodila na carski, imala slicnih problema pa znam otprilike kako ti je bilo. Nek je sada sve u redu 🤗 znas da sam i ja planirala od 4.mjeseca uz dojenje uvesti i dohranu (hipp 4m+) i pitala sam pedijatricu, ona je rekla kako god zelim, da mali super napreduje samo uz dojenje pa kao da pricekam makar do 5 mj.
Sta kazu gastroenterolozi? Bas me zanima zasto preporucuju ranije...jedino sto sam ja citala radi cega je bolje je da lakdr prihvate ostalu hranicu i budu manje alergicni
Zene kako kod vas situacija s kosom? Moja toliko opada da bih mogla solidnu periku sastaviti da je skupljam 🤣🤣🤣 salu na stranu... pun stan je moje kose
Evo mi obavili cijepljenje, dali smo ipak preventivno cepic (tako je rekla doktorica) i za sad je sve ok. Drzite fige da tako i ostane.
Mala je dobila samo 350g u mjesec dana i doktorica nije bas sretna. Kaze da su opcije dohrana ili cesce hranjenje. Ja mislila da cvarkic efikasnije jede 😔. Za sad cemo pokusati cesce hranjenje i za dva tjedna idemo na kontrolu tezine. GS me tjesi i kaze da nije ni puno narasla, pa nije ni cudo da nije ni dobila puno na tezini, i prosli put smo ju vagali sa podlogom za prematanje a ovaj put sa tetra pelenom, i bez bodyja pa je kao i tu nastala razlika.
Žao mi je da je tako, probajte s više podoja, ali zna se to tako dogoditi... Isto tako, ako ne želi više jesti, teško da ćeš je moći natjerati pa se ne opterećuj ako ti ne bude htjela a dobre je volje, zadovoljna i tako to...Ja svoju ne mogu natjerati nema šanse...
Dobro dosla andrea! Uvijek rado primamo nove supatnice 😂. Drago mi je da ti se situacija poboljsala, nekad stvarno samo treba biti uporan i uspije.
Ovaj moj zvrkic se probudio za podoj, papala je pa smo promijenili pelenu (jeiii, cepic je ostao na mjestu 😂) i jos malo papali, nakon toga je gugutala i smijala se, provjerila joj temp, i sad sam ju opet zanunala (i da, moja isto po danu najljepse zaspi kad hopsamo na lopti, ipak sam ju na taj nacin natjerala van 😂😂). Za sad je situacija pod kontrolom.
Kosa.. puuuh 🙈. Uglavnom mi je svezana pa mi cijela klupka ispadaju kad ju perem 🙈🙈 kad rascesljam jos jedno klupko ostane na cetki. Situacija u stanu isto uzasna, nema gdje je nema. Pokusat cu uskoro uhvatiti termin za sisanje, ako je 30% kraca kosa barem prividno 30% manje ispada 😂😂
Neno, jel i tvoja jede manje u zadnje vrijeme? Moja nekako kratko, baš me to brine. Kratki su podoji.
Što se kose tiče, ja ne vidim još nikakve promjene, ista je kao i prije. Jedino dosta zamršenija, ali to je vjerovatno jer je stalno u repu.
Dobili smo hrpu plišanih pidžamica, baš dosta. Ja to (još) ne koristim, ne znam, djeluju mi koma za kožu. Jel koristi koja?
E, i zaboravih, ja sam sa sjeverozapada 😅. Nisam sigurna jel i katiesu s tog kraja ili je njen muz 🤔 al mislim da je ona. Nek se najbolje sama izjasni 😅
Neno, jel i tvoja jede manje u zadnje vrijeme? Moja nekako kratko, baš me to brine. Kratki su podoji.
Što se kose tiče, ja ne vidim još nikakve promjene, ista je kao i prije. Jedino dosta zamršenija, ali to je vjerovatno jer je stalno u repu.
Dobili smo hrpu plišanih pidžamica, baš dosta. Ja to (još) ne koristim, ne znam, djeluju mi koma za kožu. Jel koristi koja?
Ja plisance oblacim kad idemo negdje gdje mislim da ce biti malo hladnije (za po danu, a ne za spavanje 😅). Doma je trenutno u laganijoj odjecici. Zasto ti se cine koma? Jel neki bezvezni materijal? Ovo sto mi imamo je pamuk i bas su mekani i cini mi se super i sigurna sam da je dovoljno obucena
Sortiraj odgovore
Najstariji