Mi nemamo nikakav red ni ritam. Budi se obično oko 7, ali brzo ju opet uspavam pa odgulimo do 9 🙂 u pravilu, dobro spava, dobro jede i uopće nije zahtjevno dijete.
Krino, bilo bi super da se nađemo na nekoj kavi sve. Mislim da bi to bila otimačina za riječ 🙈🙈🤣imam neke predodžbe o svakoj od vas, baš me zanima jesam u pravu 😁😁
Da čujem? 🤣🤣🤣
Ivonne, tebe zamišljam kao visoku, sisatu, i duge svijetlo smeđe kose, onako blago valovite🤣🤣 Jesam išta pogodila? 🙈
Gdje si me vidjela? 🤣🤣
Ma samo u svojoj glavi 🙂 moram imat neku ideju s kim tipkam 😉
Daj dalje 😁😁😁 ovo je super!! Ivonne, jel pogodila?
Je brate, toliko da se plašim da se dopisujem s nekim poznatim 😂😂
Bez brige, to je samo moja bujna mašta 🤣🤣🙈
Nije valjda da vi nemate neke predodžbe i da sam ja neki frik 🥺🤣
Frik? Nema ovdje frikova. Ili smo sve frikuse 🤣🤣
Htjedoh reći, nije valjda da sam ja jedini frik koji stvara likove u glavi 🤣
Jutro svima! Nadam se da ste imali bolju noć nego mi. Od vikenda se nikako naspavat, 300 puta se budi, samo iz cendranja prebaci u vriskanje. Toliko nervozno cica da mi je sad napravio rane, a nisam ih imala do sad uopće 😣 Trenutno se nadam da je samo do južine, a Krino oprosti ali tak se nadam da mi ne stiže tvoj scenarij 😞.
Shell ovo je odlično!!
Shell, tako slicno sam i ja zamislila ivonne, i nisi jedina i ja si nekad pokusavam zamisliti tko kako izgleda 😁
Nama su krenuli zubici... nervoza preko dana, nemir po noci, slini, vadi dudu i samo glodje ruku... Hladim joj one grickalice s gelom, znam staviti i dudu u frizider... Za jantarnu ogrlicu ne znam jel vjerujem ili ne vjerujem da pomaze 🤔 jel ima jos kakav trik da joj pomognem? Bas mi je tesko gledat ju tako...
Shell, tako slicno sam i ja zamislila ivonne, i nisi jedina i ja si nekad pokusavam zamisliti tko kako izgleda 😁
Nama su krenuli zubici… nervoza preko dana, nemir po noci, slini, vadi dudu i samo glodje ruku… Hladim joj one grickalice s gelom, znam staviti i dudu u frizider… Za jantarnu ogrlicu ne znam jel vjerujem ili ne vjerujem da pomaze 🤔 jel ima jos kakav trik da joj pomognem? Bas mi je tesko gledat ju tako…
Znači nisam jedina 🙈🙋
Mi koristimo i homeopatske kuglice i anaftin gel kad zagusti
Nama su krenuli zubici… nervoza preko dana, nemir po noci, slini, vadi dudu i samo glodje ruku… Hladim joj one grickalice s gelom, znam staviti i dudu u frizider… Za jantarnu ogrlicu ne znam jel vjerujem ili ne vjerujem da pomaze 🤔 jel ima jos kakav trik da joj pomognem? Bas mi je tesko gledat ju tako…
Znači nisam jedina 🙈🙋
Mi koristimo i homeopatske kuglice i anaftin gel kad zagusti
Ja i to i jantarnu ogrlicu. I ulje lavande za smirenje po noci. Kazem vam, omadjijala sam cijelu bebu i sobu, ali mi smo po noci poceli spavati pred jedno tjedan dana. Bidjenje za klopu i to je to. Ja sam presretna.
Evo me s orbico rasprodaje. Lakša sam za 650 kn.
Ima igračaka za bebe - tommy i fisher price. Njoj sam kupila onu silikonsku cuclu za voće a stariji je dobio formulu na daljinski i još hrpu toga. Kupila sam i poklone za kumove. Čekam još lidl i njihove igračke i interliber za slikovnice i knjige o roditeljstvu.
Mali mi ima upalu pluća. Kao najčešće s virusne prijeđe u bakterijsku upalu pluća I to se zove Hiperbakterijska upala pluća. On super podnosi bolest.
jaoooo pa tebe bas krenulo, a ja mislila da sam ja u banani. sve mi krenulo naopako. imam vesa po sušilica, svim radijatorima i još mi se mala upisala pa sad i posteljinu perem. posteljinu ću objesiti na lustere 🤣🤣🤣
uglavnom kod nas je bolest pod kontrolom za sad. drz se!
Jutro svima! Nadam se da ste imali bolju noć nego mi. Od vikenda se nikako naspavat, 300 puta se budi, samo iz cendranja prebaci u vriskanje. Toliko nervozno cica da mi je sad napravio rane, a nisam ih imala do sad uopće 😣 Trenutno se nadam da je samo do južine, a Krino oprosti ali tak se nadam da mi ne stiže tvoj scenarij 😞.
Shell ovo je odlično!!
Tiha, think pink. Moj je nocas isto nekako lose spavao. Budio se samo 2x, ali cijelu noc se vrpoljio
Hahaha pa kak ste iz postova iscitale da imam velike sise i da sam visoka 😂😂😂😂
Mi noćas dobro spavali tj ona a ja vilenjala i ustala u 6 a od 7 igram čovječe ne ljuti se.
Ps danas je žuta srijeda pa ako tko treba šta pravac cc1 u dm je -15% na ukupan račun.
Jutro, mi spavali ok, samo je nekako duže zaspiva kad se probudio...
Jel se vaše bebe znoje? Naš je stalo jutro znojan po leđima, spava na tetri uglavnom na leđima, već dvije noći samo u piđami, bez bodića i dalje je znojan koliko god ga ja stavljala na bok kad se probudi za jelo, a nismo još ni grijanje upalili!
Mi nemamo nikakav red ni ritam. Budi se obično oko 7, ali brzo ju opet uspavam pa odgulimo do 9 🙂 u pravilu, dobro spava, dobro jede i uopće nije zahtjevno dijete.
Krino, bilo bi super da se nađemo na nekoj kavi sve. Mislim da bi to bila otimačina za riječ 🙈🙈🤣imam neke predodžbe o svakoj od vas, baš me zanima jesam u pravu 😁😁
Da čujem? 🤣🤣🤣
Ivonne, tebe zamišljam kao visoku, sisatu, i duge svijetlo smeđe kose, onako blago valovite🤣🤣 Jesam išta pogodila? 🙈
Gdje si me vidjela? 🤣🤣
Ma samo u svojoj glavi 🙂 moram imat neku ideju s kim tipkam 😉
Daj dalje 😁😁😁 ovo je super!! Ivonne, jel pogodila?
ajde sad i mene opisi. živo me zanima! ako pogodiš, ti onda stvarno imaš moći ,super moci
Sortiraj odgovore
Najstariji