Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    05. Studeni 2019. 18:32

nena1986

Ma niš ne namještam… njoj ti je maksimum 2-3 sata budnosti ok, sve preko toga, bude premorena… jedino se malo potrudim da je uspavam oko 16, jer ako zaspi kasnije pa odguli do 19, bude frka za nocno spavanje, do 23 dernek. Nažalost, ne spava više kao prije. Spava danju samo na meni, nocu nece u svoj krevet. Ponekad je prevarim pa koji sat bude u svom kreveticu ali vecinom smo ukočeni u našem velikom. Muz onda uzme dekicu, i pravac i dnevni 😂👌. A ja ukočena danju i noću. Trebat će mi jedan kvalitetan welness kad prođu ove epizode 😌

Pa i moj je nakon 3h zreo za spavanje. Ali on je serijski nespavac. Ja samo namisljam toplu vodu 🤣 Uspije mi odspavat u kolicima  u zadnjih 10ak dana po par sati. Ali poslije podne jeeedva nategnem na pol sata uz sve fenove, nape i centrifuge. Vise od 2 spavanja ne dolaze u obzir jer i s ovim muku mucimo 🤦🏻‍♀️ Ufam se u katiesu i da ce uskoro krenut bolje. Vidim pomak od 1.11. Prije toga, ubio nas je. Sto u pojam, sto smo se fizicki satrali, sto psihicki... Tako da ne smijem sad coprat. Dobro dijete. I kod tih mjesec ipo nespavanja je on po danu uvijek bio dobar i nasmijan. Ja ko zombi 🤣 Sta mos. 

CiniMINIS
    05. Studeni 2019. 18:45

Moja je danas isto opet nervozna. Zadnjih dana kao da ju probava opet muci. Po noci i u jutro je lijepo spavala a sad vec dvije runde na meni, inace place bas kao da ju boli. Mi nekako imamo ritam da svaka 3 sata jede. Nakon jela se malo poigramo (15-45 min, kako kad, nekad i dulje) i onda spava, a nekad ju odma stavim kad vidim da odma krene ruljit oko.

krino
    05. Studeni 2019. 18:52

CiniMINIS

Moja je danas isto opet nervozna. Zadnjih dana kao da ju probava opet muci. Po noci i u jutro je lijepo spavala a sad vec dvije runde na meni, inace place bas kao da ju boli. Mi nekako imamo ritam da svaka 3 sata jede. Nakon jela se malo poigramo (15-45 min, kako kad, nekad i dulje) i onda spava, a nekad ju odma stavim kad vidim da odma krene ruljit oko.

Ajme diiivno 🥰 Ti nju stavis spavat. Kad ja to napisem, ovaj forum vise nece biti isti 🤣 Stavim ja svoga, ali on pobijedi uvijek 😁

CiniMINIS
    05. Studeni 2019. 19:08

krino

CiniMINIS

Ajme diiivno 🥰 Ti nju stavis spavat. Kad ja to napisem, ovaj forum vise nece biti isti 🤣 Stavim ja svoga, ali on pobijedi uvijek 😁

😂 ma mi ti svi zelimo da ti svog stavis spavat i da on odspava 😘 naci ce se drugih tema za sapunicu 😆 ako nista drugog SG ce uvijek nesto sj** o cemu mozemo pisat 😂😂

krino
    05. Studeni 2019. 19:13

CiniMINIS

krino

CiniMINIS

😂 ma mi ti svi zelimo da ti svog stavis spavat i da on odspava 😘 naci ce se drugih tema za sapunicu 😆 ako nista drugog SG ce uvijek nesto sj** o cemu mozemo pisat 😂😂

Ma bude. Sad je mila majka kakav je bio. Bas nas je ubio... Imat cemo mi tema. Nekako mi se cini da cemo sad o zacepljenim nosevima i receptima za kasice 😁 Ali ja navijam da se jednog dana nekako sve upoznamo. Da vidimo te male drekavce 🥰
    Kad smo kod drekavaca, jel se vama cini da su vase bebe zaljubljene u vas? Meni se svi smiju, kazu da me tako poceo gledat i trazit..kao da je zaljubljen. A kad me s dlanovima primi za lice sva se rascopam. Ali ne onako s noktima kad scepa. Bas je postao njezan  😍

• Nikki
    05. Studeni 2019. 19:14

Ja ti nemam ništa pametno za reć jer mi po danu spavamo nekoliko puta po max pola sata i to nikad ne znaš kada jer naravno još nemamo nikakav ritam, a vjerojatno nećemo nikad ni imati! Ne znam šta je to staviti dijete spavati jer on zaspiva dok ga hranim, ako je extra umoran na rukama pjevajući. Jedino što je kod nas uobičajeno ako smo doma je navečer odlazak na spavanje oko 20.30-21.30. ovisi koliko izdrži, pa hranjenje oko sat vremena... ono što me drži je relativno mirna noć i hvala Bogu da je tako!

• Mino19
    05. Studeni 2019. 19:56

Ja ni ne pokušavam namjestat spavanje/hranjenje jer mislim da ne bi uspjelo nego sve po njenom, kad kako i sta trazi, to i dobije 

05. Studeni 2019. 20:32

Mi nemamo nikakav red ni ritam. Budi se obično oko 7, ali brzo ju opet uspavam pa odgulimo do 9 🙂 u pravilu, dobro spava, dobro jede i uopće nije zahtjevno dijete.
    Krino, bilo bi super da se nađemo na nekoj kavi sve. Mislim da bi to bila otimačina za riječ 🙈🙈🤣imam neke predodžbe o svakoj od vas, baš me zanima jesam u pravu 😁😁

krino
    05. Studeni 2019. 20:53

shell

Mi nemamo nikakav red ni ritam. Budi se obično oko 7, ali brzo ju opet uspavam pa odgulimo do 9 🙂 u pravilu, dobro spava, dobro jede i uopće nije zahtjevno dijete.
    Krino, bilo bi super da se nađemo na nekoj kavi sve. Mislim da bi to bila otimačina za riječ 🙈🙈🤣imam neke predodžbe o svakoj od vas, baš me zanima jesam u pravu 😁😁

Bilo bi super 😁

kzeli
    05. Studeni 2019. 21:32

Moj spava 2-3 puta dnevno po max 20 min, zivim za dan kad bude odgulio sat-dva u komadu kontam da cu ajvar kuhat taj dan 😂 ok,  spava noc manje vise kako kad a l dan je koma...  Prvi put danas skuhala rucak od kad se rodio a da nije muz cuvao jer uvijek prvu smjenu radi,  inace kuham subotom 2 jela i smrzavam i ned kupim od mame i svekrve za pon i utorak 😂 je da sam skuhala grah koji se sam kuha prakticki al ono bas sam ponosna 😂😁 ne kuham vise ovaj tjedan 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.