Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2019. 10:44

Može li se kako bebi pomoći oko kašlja? Jutros se probudila s kašljem i evo kao da ide na gore. Kupila sam inhalator ali će stići tek u ponedjeljak.

krino
    25. Listopad 2019. 10:59

Mozes probat stavit termofor s toplom vodom na prsa. To pomaze i odraslima. I povisi uzglavlje kreveta. To je bas prva pomoc da olaksa malo

CiniMINIS
    25. Listopad 2019. 11:32

Ivonne

Danas su svi SG ali moj se kao ispričao…
    Cini pa ti si na ravnicama 😊 blizu sam ti mašem s brda

Masem na brdo 😊😊. Pretpostavila sam da si tamo negdje jer si pricala da seces po maksimiru.
    Kod nas se SG danas jos nije pokazao, al jos stigne 😅. Mi smo u raspravama oko krstenja. Nekak sam mislila da se podrazumijeva da cemo ju krstiti, sad on nesto komplicira da je on razmisljao i da smatra da nismo dobri primjeri krscanstva i zato on ne bi krstio malu. Kao nek se krsti kad ona bude spremna na to i kad se sama odluci za taj korak. Pa prodaje neke spike tipa- ako si clan neke zajednice onda se moras drzati pravila te zajednice (citaj ic na misu svaku nedjelju i zivjeti prema vjeri). Moji protuargumenti su da mozes biti krscanin a da nisi clan te zajednice odnosno ne ides na misu al ipak zivis krscanski, al da bi bio krscanin moras biti krsten.. kuzim ja njegove argumente, al mi ipak ide na zivce jer mi se uopce ne raspravlja sad o tome nit imam snage za to (a i malo sam glupa za rasprave trenutno, nekad sma ga gazila u startu sa svojim argumentima, a sad mi mozak ne radi 😅), nego bi htjela da se dogovorimo kad cemo ju krstiti i tko ce biti kumovi a ne jos jedna ogromna rasprava prije toga. 
    Sto se spavanja tice, mi se uglavnom mucimo po danu s spavanjem. Navecer ju ja zanunam, nekad se dere ako je jako umorna, a nekad legnemo i ona zaspi, po noci i u jutro ju nakon hranjenja samo vratim u krevetic, vecinom vec zaspi na sisi, a ako ne onda skoro uvijek sama zaspi u kreveticu. Po danu su tu nunanja i spavanja u krilu nakon podoja, cim ju spustim da odem na wc ili nesto uzet/obavit ona otvara oci i budna je. Ne vristi i ne cendra, al vidi joj se da je umorna i bojim se cega bi sve bilo da ju pustim da ostane budna 😅.
    Btw, ovo sa slanjem muza da uspava dijete mi je poznato. Ja svog neki dan poslala da ju uspava i stavi u krevetic, kad ono on se vraca za 15 min s njom. On zaboravio da sam ih poslala da ju spremi u krevet, oni se igrali i vratili 😒 ne znas dal da se smijes ili places..

krino
    25. Listopad 2019. 12:07

Majko mila... Na sve. Moj e sinoc vec poceo biti SG. Izasli malo na zrak, on se dere u kolicima. Razdrazljiv, cijepili se. Sto god sam probala, na sve je bilo nemoj ovo, nemoj ono. Pusti ga ovako i pusti ga onako. Nisam dobila niti jedan savjet da kako ceno onda. Samo da nista nije dobro. Super konstruktivno. Osla spavat ko zadnja krpa iscijedjena. To za krstenje... Nisam ja neka vjernica, ali on je ateist. Ja kazem ajno krstit pa nek kasnije izabere hove li ili nece, da mu damo tu priliku. A ne da je kasnije pak specijalab jer nije krsten. Uglavnom smo se slozili da tako moze. Jedini problem sto su svi dragi nasi ljudici bez pola sakramenata pa nam nema tko biti kum djetetu. Cekam brata da dodje iz Amerike. Ne bih sad vas da zabriju aktivni vjernici 🤣
    P.s. Hvala bogu da ne mucim samo ja muku sa dnevnim spavanjem... Ima li naznake da ce pocet po danu spavat? Po noci prvi dio super. Masala. Onda me satre dizanje 100x...

krino
    25. Listopad 2019. 12:12

Eseji se pisu... Onda znam kakvo je stanje 🤣

• Ivonne
    25. Listopad 2019. 12:24

2 sata u šetnji po Dotrščini 😂😂 skoro 2 sata spavanja u kolicima. Dosli doma nahranila ju i ja spucala 100g čokolade 😂😂 da ne olabavim slučajno 😂

• Ivonne
    25. Listopad 2019. 12:30

Kašljanje bebe - obavezno ispiri i izvlači bale iz nosa.
    Postoji i prirodna metoda otvaranja dišnih puteva za lakše iskašljavanje. Nareži crveni luk i stavi joj blizu glave navecer pred spavanje. Stvarno djeluje, smrdi ali se isplati.
    Fitobalm mast - maže se na leđa i prsa.

Uglavnom izvlačenje bala je glavno.

katiesu
    25. Listopad 2019. 13:11

čitam vas i sve si mislim šta da napišem kad imam iste probleme. sg je katastrofa, uzas,on je umoran, on puno radi, on mora u francusku i id toga mu se sere,ima hrpu obaveza a ja eto ladim mandu!

katiesu
    25. Listopad 2019. 13:17

evo jedem nutella buscuits, ja sam poludila pa ja inače ne jedem kekse niti slatko niti čokoladu 🙈
    ja svog malog i dalje uspavljujem pred napom u kolicima i to nekih 10 min guranja da bi odspavao 20 min. sjećam se da mi je tako i mala spavala 3x 20 min. mislim da tamo negdje iza pola godine, čak i malo kasnije krenu spavati napokon normalno. sto se toče krštenja nemam pojma, nit se zamaramo s time. malu smo krstili s 10 mj a za njega još ništa nemamo u planu. niti jedno niti drugo nismo bas neki vjernici. al budemo krstili, čisto da jednog dana ne mora to sam obavljati i prigovarati nama ludim roditeljima kako to nismo obavili kao sav normalan svijet 🤣🤣

katiesu
    25. Listopad 2019. 13:19

ja koristim sve pelene, sto god dođe pod ruku. jedino mi violeta nisu odgovarale još sa curicom tako da nje jedino sad nisam kupila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.