Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2019. 01:08

CiniMINIS

shell

Ne ne, nisam iz Zagreba, ja sam iz Slavonije. Da, i kod nas se to zove grupa za potporu dojenju, ali stvarno se o svemu priča, o dojenju još i najmanje. Bude nas puno, netko ponese kavu, netko sokove, kekse… Lijepo je podružiti se i razmjeniti iskustva, a i klinci će nam ići zajedno u školu pa nek se upoznaju, mame vode i stariju djecu.
    Moja patronažna je tako divna žena, dostupna u svakom trenutku, susretljiva…

To je ko nas forum samo uzivo 😂😂 i s kavom i keksima 😆😆

Eeeee baš tako 😃😃 samo se mi ovdje "sastajemo" češće 🙃

krino
    25. Listopad 2019. 06:42

Od 3 ujutro smonse probudili 100x. SG i jjegovih jos samo 5 min. i premjestanje u boravak iz sobe i obrnito me spizdilo isto kao i mali. Sad je on prposan i kuha kavu, a ja sam spizdjena jer od 3 ujutro svakih 20min vracam cucu, on cendra i ima blago povisenu temp od cijepljenja. Sad je 37,9. A SG samo pizdi pa stooo ti je? Sta stalno cendras? Da mu flisku zalijepim. Ne bi se digo 1x da mu cucu vrati. Danas ce biti izazov od dana

Assia
    25. Listopad 2019. 07:10

Krino žao mi je, drži se... Užasan je osjećaj kad dan tako počne, a što je najgore nije ni počeo još. Meni isto dođe da svog nekad zveknem po glavi jer drugo ne pomaže. Pogotovo kad krene s komentarima tipa pa ja ne razumijem što si ti tako živčana, reci kako bi htjela da se organiziramo da ti bude lakše. I onda uspijemo napravit neki okvirni plan za idućih par dana da bi me gospodin obavijestio kako će morat ostat prekovremeno na poslu. Što znači da sam od 7 ujutro do 8 navečer potpuno sama s djetetom, a ni ovo prije 7 mi niš ne znači jer se sprema za posao. Pa kako ne bi bila luda i živčana. A njemu to nikako nije jasno, ufff. 

krino
    25. Listopad 2019. 07:27

A kad kaze: za sve sam ti ja kriv... pa da ga zatuces
    Drzi se i ti.  Valjda necemo zavrsit u crnoj kronici 🤣

• Ivonne
    25. Listopad 2019. 07:48

Danas su svi SG ali moj se kao ispričao...
    Cini pa ti si na ravnicama 😊 blizu sam ti mašem s brda

krino
    25. Listopad 2019. 08:42

Ivonne

Danas su svi SG ali moj se kao ispričao…
    Cini pa ti si na ravnicama 😊 blizu sam ti mašem s brda

A sto je tvoj napravio?
    Moj me nije ni pozdravio kad je otisao. Preko vikenda cu ih delozirat u boravak pa neka si budu prposni. Napa radi, mli spava na podu na strunjaci. Opet histerija jer ne moze zaspat. Ja pijem kavu i aspirin jer me glava rastura. Kako vi uspavate svoje klince? Meni je to borba svih borbi. Ni na rukama mi vise ne zaspi. Svima zaspi, meni ne. Mene samo gleda i uziva. Ako zazmiri, a ja ga spustim, dreka. Bilo kome drugome zazmiri, spuste ga u kindac i on spava. Sad mi je frustra vec polako kroz pore pocela izlazit. Guram kolica, on se dere. Nema suza. Gura ih bilo tko drugi, ko buba je... Jesam li sve preko noci zaboravila ili sam toliko nespobn uspavat dijete i otic s njim van? Opce vise nemrem

• marlona
    25. Listopad 2019. 09:47

Jutro,vidim da ste se raspisale ili mene nije dugo bilo 
    Evo cura spava na meni nakon papanja, a meni se ne da premještati je u krevetic, nek se naspava malo.
    Ja ne radim razlike u pelenama, svaka nam je ponekad malo propustila, ali ugl drže. Evo noćas probali neke iz bipe koje smo dobili bili, ali možda je to jer su malo male,br 2, a sad bi valjda mogli ići na trojku. Ona je sitnija beba, rođena sa 2880g, sad ima vjerojatno oko 5500, prema kućnim vaganjima, a idemo na pregled u srijedu pa ćemo znati. 
    Jučer smo išli do lidla s kolicima i ona se cijelo vrijeme pokušavala u košari okrenuti na trbuh i na kraju je uspjela i vozila se tako neko vrijeme na trbuhu i provirivala iz kolica, gledala aute kako prolaze,presmiješna  je bila 😂😂
    Ja svoju uspavam na cici ili u marami, ponekad ju pronosam u rukama, tako zaspe ostalima. Kad je bila manja bi znala sama zaspati, u gymu, viperu, na komodi za presvlačenje, sad više nema šanse, baš se dere dok ju ne digneš. Sad čim ju stavim na leđa, odmah ide na trbuh, malo se poigra ako je dobre volje i onda se krene derat, ne da joj se biti dolje... Prije je znala preko pola sata u gymu hvatat igračke, sad jedva 10min..  I tako, beba raste, a nije baš lakše s njom, kako znaju reći 😆
    I još nešto, čudno drži ruke, presavijene u laktovima i kao da ih gura nazad. I onda se pokušava odgurnuti od podloge, kao da oće sjesti, a to je najočitije u poluležećem položaju, kad je u viperu u tom položaju ili meni na nogama, kad ju naslonim na bedra, ne znam jel me kužite .. to nije baš ok ili? 

Assia
    25. Listopad 2019. 09:53

Isto muke mučimo s uspavljivanjem. Po noći je super jer spava pokraj mene, probudi se i krene se vrtit pa ga samo prištekam i nastavim spavat. Ali dnevna spavanja su katastrofa. Od kad se rodio jedino uspavljivanje na koje pristaje je na rukama, i to u jastuku. I to mu je ostalo do danas. Ako ga nosim bez jastuka tako mogu tri dana, samo gleda i urla. I probali smo sve druge metode koje su rezultirale cendranjem i frustracijom, njegovom i našom. Sad je aktualna metoda da ga prvo nosim nekoliko minuta pa stavim u krilo i ljuljam. Samo što to potraje i po pola sata. Ako ga prerano spustim u krevet krene plač. I užasno nemirno spava po danu, sve mu smeta, ako vrata malo zaškripe evo ga, vrti se i otvara oči i ajmo sve ispočetka. Jedino što funkcionira bez iznimke je spavanje u kolicima, ali samo u jajetu. A kolica ne mogu držati u stanu jer sam na 4. katu bez lifta. Uglavnom, katastrofa :D
    I primjetila sam da je donekle mirniji ako ga stavim spavati na trbuh

• Ivonne
    25. Listopad 2019. 10:20

Kao stavlja malog spavat A zapravo ga pusti da se igra do 23 u sobi uz rečenicu pa neće da spava ja sam ga pitao 😑 ti imaš 40 a on 3 . Više sam umorna od objasnjavanja. Uđem u pol 12 u sobu kod malog spavaju obojica probudim muža i zgasim svijetlo i on krele ostane spavat kod malog u krevetu i onda meni dolazi u ne znam koje doba noći i razjebava san objema jer hrče i vrti se po krevetu. Jutros sam mu rekla da svojim lancicem zvoni ko krava sa zvoncem

• Ivonne
    25. Listopad 2019. 10:31

Neki dan je rekao da se cvijeće na balkonu suši i zašto nisam zalila, reko nisam stigla a on cinično ponovi nisi stigla. Ne moram reći da smo se posvađali...I tako ima svega 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.