Dajem tv malom od 3 godine, nju držim dalje od tv, većinom ugašen kad je ona u sobi.
Nema tv-a ni kod nas. Samo radio
Bili na sistematskom i dobio drugu rundu cjepiva. Konacno sam dobila termin kod dr prek socijalnog pa ne moram svaki drek placati 250 kn. Uglavbom, sa 4mj, 66cm i 7kg. Kao, bas je van gabarita. Vec me to zivcira. Nas oboje smo van gabarita, na koga da bude mali? A kile kakti uduplaju sa 5mj. Moj je s 4mj. Kak su vase bebe? A moj je sav fit. Nije cak niti kao michelin maskota jer je "visok" 🤣
I vec sam dobila plan dohrane... Meni je to nekak prebrzo. Ali mi smo na AD. Itko iskustva?
Lidl opet ima za klince
Da ti otvoris stand sa informacijama i uberes 1kn za svaku, bila bi bogata zena 🤣🤣
Pozz curke imam pitanje, dns smo cijepili curku prvo cijepivo dobila jr u obadvi bedre dva cijepiva i u usta za rotu.. mene zanima nakon koliko moze dobiti temperaturu i pod kolika tenperatura je normalna dal ako ima 37 jel to vec temperatura?
Mi trenutno koristimo beauty baby i izdrže noć. Ali nekako mi se čini da manje mokri nego inače 🙄 jel se i vama kad tako dogodi, da manje piške? Svaka pelena je mokra ali kao da je manje nego inače.
Ona ima oko 6700 i 60 cm. Za tj dana će napuniti 3 mj. Ne kužim te njihove gabarite. Pa nijedno dijete nije rođeno jednako.
Pozz curke imam pitanje, dns smo cijepili curku prvo cijepivo dobila jr u obadvi bedre dva cijepiva i u usta za rotu.. mene zanima nakon koliko moze dobiti temperaturu i pod kolika tenperatura je normalna dal ako ima 37 jel to vec temperatura?
Ne skidaj temp ako nije 38,5 kad mjeris u guzi. Mozda ti temp nece ni dobit. Pratis 24h. Moj nije imao temp prvu rundu. Mi danas dobili drugu rundu. Poslije toga osla na HZZO, setnja i kuc. Opet spava. Danasnji dan kao san...
37.5 u guzi umjereno je temp. U guzi kad mjeriš oduzimaš 0.5 i to je prava temp. Tek sa 38.5 se daju lijekovi za sniženje temp. Ali ako vidiš da je beba nervozna ne čekaj takvu temp. Zato dr znaju reći da staviš pola cepica ako primjetiš nervozu a bez temp.
Mi trenutno koristimo beauty baby i izdrže noć. Ali nekako mi se čini da manje mokri nego inače 🙄 jel se i vama kad tako dogodi, da manje piške? Svaka pelena je mokra ali kao da je manje nego inače.
Ona ima oko 6700 i 60 cm. Za tj dana će napuniti 3 mj. Ne kužim te njihove gabarite. Pa nijedno dijete nije rođeno jednako.
Pa bez veze. Ja sam rekla da je stari gromada. A sta da mu zabranim da raste? A to o kilama... Znam dojenu djecu koja dobiju po 1,5kg mjesecno. Sta onda? Beba na dijetu? Gluposti
Sortiraj odgovore
Najstariji