Moja se budi uz komešanje pa to gradira brzo u plač, ali smiri se čim dođe na cicu. Bilo bi mi teško da moram po bocu ili se izdajati noću, tako da svaka čast vama, cure koje bočice morate grijati noću 👏
Moja nije baš neki fan gužvi, još dok smo doma na poznatom teritoriju, ajde, ali nedavno smo išli do bake i ostale rodbine pa je bila neuobičajeno nervozna
Jutro!! Mi smo od 7 vani, već par dana nece gospodicna spavati u svom krevetu nego samo na sisi, vracam je u par navrata, probudi se za 10 min. U nasem krevetu je ok. Ujutro je bilo budenje vec u 5:30, tako da eto. Ne znam sta bi to bilo... 😵.
Moja curka se smjeska ovisno o raspolozenju. Ako je mrgud i nije joj neki dan, onda se cesto i rasplace na nepoznate face ali i na cudne zvukove. Ako joj je ok dan, mozes joj skakat po glavi, ici s njom posvuda. U principu je ok...
Jutro!! Mi smo od 7 vani, već par dana nece gospodicna spavati u svom krevetu nego samo na sisi, vracam je u par navrata, probudi se za 10 min. U nasem krevetu je ok. Ujutro je bilo budenje vec u 5:30, tako da eto. Ne znam sta bi to bilo… 😵.
Moja curka se smjeska ovisno o raspolozenju. Ako je mrgud i nije joj neki dan, onda se cesto i rasplace na nepoznate face ali i na cudne zvukove. Ako joj je ok dan, mozes joj skakat po glavi, ici s njom posvuda. U principu je ok…
E, ovako i mi spavamo pod normalno najčešće i buđenje između 5:30 i 6:30, kako kad. onda je presvučem, malo se poigramo još i oko 6:30 ju stavim u rocker pa se zabavi još kratko tamo dok ne počne plakati, pa ju uzme muž još malo prije posla
ja sam se navikla i kako kaže Ivonne: ja sretna dok nema partija
Dobro jutro!😄
Moja se obicno probudi oko 5, 6, pojede i vrati se na spavanje do 7.30, 8, kako kad. Onda se skroz razbudi, igramo se i nekad zna odspavat jos jednu turu, ali vecinom kad spremim sebe i nju odemo van pa zaspe vani. Dok je jos lijepo vrijeme izlazimo ujutro i popodne na par sati. Jucer je setnja trajala puna 3 sata, malo je rec da smo muz i ja krepali kad smo dosli doma😂
Nego, ako koju zanima, chicco salje paket s testerima ako ih zamolite, isto tako i uriage😊
Dobro jutro!😄
Moja se obicno probudi oko 5, 6, pojede i vrati se na spavanje do 7.30, 8, kako kad. Onda se skroz razbudi, igramo se i nekad zna odspavat jos jednu turu, ali vecinom kad spremim sebe i nju odemo van pa zaspe vani. Dok je jos lijepo vrijeme izlazimo ujutro i popodne na par sati. Jucer je setnja trajala puna 3 sata, malo je rec da smo muz i ja krepali kad smo dosli doma😂
Nego, ako koju zanima, chicco salje paket s testerima ako ih zamolite, isto tako i uriage😊
Uu super! Odmah to riješimo! 💪, ja sam slala za hipp, pampers, jgl, i mislim da je to sve 🤔, sta nudi chicco? Za uriage prestpostavljam...
Tnx na info 🙂 iako, mi smo dobili hrpu te baby kozmetike i vlažnih maramica koje ne koristim, osim kad smo vani,a od kremica zasad samo kokosovo ulje
Jeste stavili već kakvu podlogu na pod? Mi smo dobili par paketa puzzli pa ćemo to za prvu ruku, iako čujem da zna biti nepraktično kad ih počne rastavljati pa toga bude posvuda 🥴 i ne znam kako ih je najbolje održavati ako se lako razdvajaju...
Mi za sad imamo ritam 21-22, 01-02, 05-06 i onda oko 9. Ja najcesce s njom idem spavati nakon prve runde, osim ak imam nesto bas hitnog za obaviti ili se idem otusirati i stvarno se dosta naspavam i to mi je bitnije od cistog stana 😅 oduvijek sam bila spavalica i ne funkcioniram bez dovoljno sna.
Sto se osmjeha tice, nasa se osmjehuje ovisno kako je raspolozena, guguce tu i tamo poznatima, a s muzem i samnom su to vec cijeli "razgovori" kad je dobro raspolozena.
Igramo se za zad samo na kaucu, al razmisljam da bi uskoro trebala podlogu za igranje staviti na pod jer kad digne nogice i guzu krene se okretat na stranu.
Tnx na info 🙂 iako, mi smo dobili hrpu te baby kozmetike i vlažnih maramica koje ne koristim, osim kad smo vani,a od kremica zasad samo kokosovo ulje
Jeste stavili već kakvu podlogu na pod? Mi smo dobili par paketa puzzli pa ćemo to za prvu ruku, iako čujem da zna biti nepraktično kad ih počne rastavljati pa toga bude posvuda 🥴 i ne znam kako ih je najbolje održavati ako se lako razdvajaju…
Mi smo sa starijim imali te puzzle ali koma su za pranje, tlaka je. Ja sam ih znala svih rastaviti i staviti u kadu, pa onda van na sušenje. Naše su bile na slova i brojeve, znaci u sredini puzzle ti se jos odvaja slovo/broj. Koma. Al njemu je bilo zabavno 😂😏
Ja sam prvo nabavila te kao dječje puzzle i bacila ih nakon par dana i kupila tatami. Te dječje puzzle su uzas rastavljaju se i išle su mi toliko na nerve.
Za sad brišem maramicama za dezinfekciju svakih par dana. Imam i sprej za dezinfekciju pa ću i njega koristiti. Sve je super kad ti je to prvo dijete pa paziš kako staneš na tim podlogama gdje ližu i sline al kad imaš starije koji preko tih podloga prelazi romobilom kojeg je koristio i vani i sl.
Evo ja ju stavila u viper i otišla oribati kupatila, vratim se ženska spava.
Razmisljala sam da narucim casmatino podlogu, malo me strah narucit preko aliexpresa te podloge 🤔stetne tvari i tako to. Nisam bas nacisto...
Sortiraj odgovore
Najstariji