Ne mogu zamisliti hendlati dupliće 🙈😂... mi imamo psa u kući, čak je i spavao s nama (samnom) u krevetu dok se nije rodila Lucija. Bilo je ljeto, pa je ionako spavao na podu jer mu je hladnije... 😂. Uglavnom, izbačen je iz sobe. Iz rodilišta mu je muž odnio njenu pelenu, da joj upozna miris prije no što smo stigle kući. Kad smo došle, kad je krenula plakato, pobjegao je na balkon 😂. Sad više ne reagira. Nije tip psa koji liže (ruke, lice i sl.), već samo ponjuška, i to mi je ok. Dođe do nje, onjuška joj nožice, i ode. Spava u svom krevetu na podu i nikad, baš nikad ne bude sam s njom u prostoriji, osim kad mi je u kolicima 🙂
Počela mi se češće buditi po noći, zadnja dva dana po 4 puta. Stariji sutra na alergotest, danas su bili brzi u dnevnoj.
Imam ručka od jučer pa sam danas manje užurbana. Ne idemo van i to mi tako paše.
Nisam nešt otupavila ali ne čitam vijesti pa kad krenu neke teme pojma nemam što se događa.
Ovu zadnju udarnu vijest o silovanju sam popratila kroz naslove i jeza me hvata, ne mogu ni otvoriti članak.
Moram priznat da je meni i prije toga vec par put palo na pamet na kakav svijet sam donjela svoju curicu 🙈 mislim da bi umrla na licu mjesta od boli da joj se ista loseg dogodi. Pitam se stvarno dal se sad cesce takve stvari dogadaju ili se samo lakse cuje za njih zbog modernih medija. Mislim da je jako tuzno sto ja kso mama sad vec razmisljam kako ju zastititi i kako joj prenjeti uopce da postoji tako nesto i da se zato mora paziti. Ne zelim da odrasta pod staklenim zvonom jer postoje raznorazne opasnosti i bolesnici, zelim da zivi punim plucima i uziva u zivotu.
Počela mi se češće buditi po noći, zadnja dva dana po 4 puta. Stariji sutra na alergotest, danas su bili brzi u dnevnoj.
Imam ručka od jučer pa sam danas manje užurbana. Ne idemo van i to mi tako paše.
Nisam nešt otupavila ali ne čitam vijesti pa kad krenu neke teme pojma nemam što se događa.
Ovu zadnju udarnu vijest o silovanju sam popratila kroz naslove i jeza me hvata, ne mogu ni otvoriti članak.
Moram priznat da je meni i prije toga vec par put palo na pamet na kakav svijet sam donjela svoju curicu 🙈 mislim da bi umrla na licu mjesta od boli da joj se ista loseg dogodi. Pitam se stvarno dal se sad cesce takve stvari dogadaju ili se samo lakse cuje za njih zbog modernih medija. Mislim da je jako tuzno sto ja kso mama sad vec razmisljam kako ju zastititi i kako joj prenjeti uopce da postoji tako nesto i da se zato mora paziti. Ne zelim da odrasta pod staklenim zvonom jer postoje raznorazne opasnosti i bolesnici, zelim da zivi punim plucima i uziva u zivotu.
Mislim da je i jedno i drugo, da se češće događa a i brže sazna. To sam i ja pomislila, mislim da treba puno pričati s njima i to onak skroz otvoreno. I da, ne želim da im google bude prvo mjesto za pitati, bilo šta.
Mislim da je i jedno i drugo, da se češće događa a i brže sazna. To sam i ja pomislila, mislim da treba puno pričati s njima i to onak skroz otvoreno. I da, ne želim da im google bude prvo mjesto za pitati, bilo šta.
Definitivno, od pocetka biti otvoren da dijete vidi da ti se moze uvijek obratiti sa svakim problemom. A i ta jadna curica sto nije godinu dana imala hrabrosti reci nekome sto joj se dogada 😔 stvarno tuzno.
Ne bedirajte se unaprijed. I ja sam usrana. Od Luke Ritza, Paravinje, huligana, jedva punoljetnih vozaca BMW-a, silovanja, otmica djece i sl. Osim toga, pedofili, cyber bulling, igrice koje poticu na suicid itd... A di je old school droga i alkohol.
Mirisite bebi glavice. Antistres terapija. I sutra svi u Mueller po pampers premium 2+1gratis.
Mi se nosimo vec 2h. Zacudjuje me i dalje da me s bebom nitko ne pusti da kupim glasicu vode nego cekam dok isprazne kolica. Ne znam cudim li se vise tima koji ne puste ili ovima na kasi sto ne pozovu prek reda... A zedna sam ko graba
Ne bedirajte se unaprijed. I ja sam usrana. Od Luke Ritza, Paravinje, huligana, jedva punoljetnih vozaca BMW-a, silovanja, otmica djece i sl. Osim toga, pedofili, cyber bulling, igrice koje poticu na suicid itd… A di je old school droga i alkohol.
Mirisite bebi glavice. Antistres terapija. I sutra svi u Mueller po pampers premium 2+1gratis.
Mi se nosimo vec 2h. Zacudjuje me i dalje da me s bebom nitko ne pusti da kupim glasicu vode nego cekam dok isprazne kolica. Ne znam cudim li se vise tima koji ne puste ili ovima na kasi sto ne pozovu prek reda… A zedna sam ko graba
Hahaha pa očito ti se ne dere dijete pa im ne smeta da bi te pustili naprijed🤣
Tipično naški. Meni je neka žena trčala ispred mene da stane u red za blagajnu bez obzira što je vidjela trbuh
Ne bedirajte se unaprijed. I ja sam usrana. Od Luke Ritza, Paravinje, huligana, jedva punoljetnih vozaca BMW-a, silovanja, otmica djece i sl. Osim toga, pedofili, cyber bulling, igrice koje poticu na suicid itd… A di je old school droga i alkohol.
Mi se nosimo vec 2h. Zacudjuje me i dalje da me s bebom nitko ne pusti da kupim glasicu vode nego cekam dok isprazne kolica. Ne znam cudim li se vise tima koji ne puste ili ovima na kasi sto ne pozovu prek reda… A zedna sam ko graba
Hahaha pa očito ti se ne dere dijete pa im ne smeta da bi te pustili naprijed🤣
Tipično naški. Meni je neka žena trčala ispred mene da stane u red za blagajnu bez obzira što je vidjela trbuh
Isto.. Pogotovo zene 😁 jos se guraju ispred mene ne bi li prije stigli na red.muski su mi uvijek bili kavaliri uvijek bi me pustili preko reda.jedanput ja u zare cekam na kasi da mi donesu nesto iz skladišta i kaze prodavacica odmah ste na redu jer ste trudnica da ne cekate.. Samo sto je ona to rekla.. Mama i kcer se doslovno preko mene guraju da dođu na red prije mene jer ja imam vagon robe za platit. Mos mislit 🙄nisa mogla odolit i na sav glas maloj i mami kazem gospođice i ti ces jednom ako Bog da biti trudna pa ces vidjeti kako je to. Posramljene i pognute glave su izašle
Ma, ne treba stvarno imati obzira prema takvima. Meni je ispočetka znali bit neugodno išta pitati... kad sam skužila da baš nikog nije briga, proradilo mi, pa sam se i ja gurala 😂
Da vam kazem juce sam odvojila pola sata za mene i osla u frizerski da mi obrve srede za to vrijeme je dragi cuvo miska. To je trajalo pola sata, ali sam se vratila doma ko nova kao da me nije bilo satima. Jest da sam stalno mislila jel place jel ovo jel ono ali bas sam napunila baterije 😀
Inace ga cuva dragi cesto, ali ja za to vrijeme uvjek nesto radim 🤷♂️
Ovih pol sata je bilo baas opustajuce 😁
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji