Dakle krevet joj ima čavle. Čim je legnem, dreka svjetska. Danju ne dolazi u obzir, a sad više ni noću. Upala nam je u krevet, i čini mi se da neće tako brzo iz njega 😈🙈. Šupak galaksije će biti izbačen 😂
Moj je zaspao u 7 navecer. Ko klada. Prebacila ga iz nosiljke u kindac. Uspjeli bez dude. Sad nas je strah kad ce se probudit cvrkutav. U 5 ujutro 😭😭😭
Moj supak galaksije ne da bebi da uzurpira krevet dok je on tu. Smije samo preko dana. Za sada, jaci kvaci 😂
Hahahahaha 💪 e pa svaka čast!! Kako ga uspiješ prebacit iz nosiljke u krevet? U njoj zaspi za tren! Ali mi se razbudi dok prebacim naramenice 😭
Neno, nije svaka dobitna. Nekad uspije, nekad ne. Ako je jako umoran, mozes mu sve radit. Prvo ga spustim na povisenu komodu. Onako se nagnem nad komodu i otkopcam. Onda ga polako uzmem u ruke i forvardiram u kindac. Ili ostane spavati ili se digne za 10min. Evo se upravo probudio. Sad ce bit prava avantura ga uspavat. Pomolimo se da bar do 6 odspava...
Spavao do 3. Jeo. Ne prestaje mlatit nogama i cendrat. Ne razumijem da to dijete ne spava ni po danu ni pola noci. Kad god legne, on ne spava. Lego u 20 ili 22h, u 3 je budjenje i kmecanje. Pa za ubit se...
Dobro jutro!😄
Moja se obicno probudi oko 5, 6, pojede i vrati se na spavanje do 7.30, 8, kako kad. Onda se skroz razbudi, igramo se i nekad zna odspavat jos jednu turu, ali vecinom kad spremim sebe i nju odemo van pa zaspe vani. Dok je jos lijepo vrijeme izlazimo ujutro i popodne na par sati. Jucer je setnja trajala puna 3 sata, malo je rec da smo muz i ja krepali kad smo dosli doma😂
Nego, ako koju zanima, chicco salje paket s testerima ako ih zamolite, isto tako i uriage😊
kako do chicco testera? poslati im mail, prijaviti se negdje ili kako?
Javi im se preko fejsa
Spavao do 3. Jeo. Ne prestaje mlatit nogama i cendrat. Ne razumijem da to dijete ne spava ni po danu ni pola noci. Kad god legne, on ne spava. Lego u 20 ili 22h, u 3 je budjenje i kmecanje. Pa za ubit se…
Citam i samo si razmisljam kako mi bude zao kad si u takvoj situaciji. Znam koliko ja izludim kad ona ima takav dan/noc koji su, da kucnem u drvo, rijetkost, a tebi to traje vec dosta. Stvarno treba i fizicke, ali vise psihicke snage za ostat normalan i opet se ujutro ustat vesel, nasmijan i spreman za cijeli dan. Sreca pa nam svima bar malo snage daje kad nam se onako slatko nasmiju pa zaboravis na muke i nastavis dalje. Ali da je tesko, tesko je. I nadam se da ce maleni uskoro pocet spavat kako spada, a ti se do tad drzi😊
Chicco posalje hrpu testera, od sampona, kremica, cak i pastu za zube od 12mj+🤣, staklenu bocicu od 150ml (👍) i 2 dude. Uriage mi jos nije stigao pa to ne znam sta cu dobit. Meni su isto iz hippa poslali, jgl me nije dozivio, nivea posalje nesto, vec sam zaboravila, ali znam da nije bilo nista korisno. San kozmetika posalje 3 uzorka kad se prijavite, jako su male posudice i proizvida nema puno, ali posto sam ja trazila za nju, to koliko ima mi je cak i trajalo neko vrijeme. Salje vam i trudi, bebimil, la rosche posay, alphanova..joj pojma nemam vise, jos u trudnoci sam te neke stvari slala, morala bi prokopat sve pa vam javit ako vas uopce zanima 😊 (mene ti mali paketici vesele pa sam zato slala i eto, neki su stvarno i odgovorili. S tim da ce mi te stvari naravno jako dobro i doc).
Mi trenutno imamo babygym i voli ga, ali uskoro bi kupili podlogu, casmatino. Vidjela sam je uzivo
i oduševila se, super izgleda, mekana, prejednostavna za koristenje, jako malo mjesta zauzima kad je slozena i mama koja ju ima ju je nahvalila da je stvarno odlicna i laka za odrzavanje
Gdje si trazila te chicco testere? Ja im slala a fejs chicco hrvatska kazu da ne salju testere? 🤷♀️
Užas, nos joj se toliko postopao da ne može disati. Urliče ne može disati, imali smo party noćas a ona sad spava. Kad je zaspala ja više nisam jer sam provjeravala diše li, užas.
Vidim veselica svima pomalo...
Mi smo do pola 6 pricali pa zaspali. Onda u 7 se digli, zaspali u 8:30 na pola sata. U 9 zaspali opet na 15min. Sad sam ga digla i najela, zivcan je jer mu se spava, a ne moze/nece. Ja nemam snage da ga nosim. Glava me rastura jer sam dezurna od 3. Ubitacno. I za svaki kiki place. Obuci bodi, plac. Podrigni, plac. Promijeni peleni, plac. Ispadne duda (svakih par min), plac. Ja sam vec isfrustrirana. To traje skoro mjesec dana. Opce vise nemrem...
Sortiraj odgovore
Najstariji