Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marlona
    17. Listopad 2019. 10:10

Btw, za dezinfekciju je genox super! Nije štetan, piše na njemu čak da se i voće i povrće može špricat, ali to mi je ipak malo too much 🤣 

• Mino19
    17. Listopad 2019. 10:20

Chicco posalje hrpu testera, od sampona, kremica, cak i pastu za zube od 12mj+🤣, staklenu bocicu od 150ml (👍) i 2 dude. Uriage mi jos nije stigao pa to ne znam sta cu dobit. Meni su isto iz hippa poslali, jgl me nije dozivio, nivea posalje nesto, vec sam zaboravila, ali znam da nije bilo nista korisno. San kozmetika posalje 3 uzorka kad se prijavite, jako su male posudice i proizvida nema puno, ali posto sam ja trazila za nju, to koliko ima mi je cak i trajalo neko vrijeme. Salje vam i trudi, bebimil, la rosche posay, alphanova..joj pojma nemam vise, jos u trudnoci sam te neke stvari slala, morala bi prokopat sve pa vam javit ako vas uopce zanima 😊 (mene ti mali paketici vesele pa sam zato slala i eto, neki su stvarno i odgovorili. S tim da ce mi te stvari naravno jako dobro i doc).
    Mi trenutno imamo babygym i voli ga, ali uskoro bi kupili podlogu, casmatino. Vidjela sam je uzivo 
    i oduševila se, super izgleda, mekana, prejednostavna za koristenje, jako malo mjesta zauzima kad je slozena i mama koja ju ima ju je nahvalila da je stvarno odlicna i laka za odrzavanje

Frajla
    17. Listopad 2019. 10:27

marlona

A za casmatino sam po ovim mamagrupama čitala da se mnogima brzo raspala, da nije neka kvaliteta za te pare 🤔
    Dobro je što se može sklopit skroz, valjda. A od tatamija zna potamnit parket i bude sklizak parket ful, ko ulašten na mjestu gdje je bio tatami… Mislila sam i ja možda tatami kupiti pa ispod staviti oni neku protukliznu podlogu za tepihe, ima u Ikei

Bude i od puzzli ulasten parket 😏
    Mi smo ih isto imali dok nisam po*** s njima, na kraju uzeli cesta-tepih u ikei
    Nego, samo sam htjela reci da se puzzle mogu prati u masini 😉, niska temp i neki program koji ne vrti puno, npr onaj za vunu 🙃

• Mino19
    17. Listopad 2019. 10:34

Ne znam kako vama, ali meni kojoj je ovo prvo dijete je jako tesko snalazit se u toj hrpi baby stvari, sto treba ,sto ne treba, sto valja, sto ne, samo slusam hrpu raznim savjeta sa strane, pa onda pokusam sve to proucit detaljnije i odlucit se za kupnju. Ogromna zelja mi je bila imam ono gnjezdo i dobili smo ga na poklon, a koristila sam ga svega par puta..njihalicu smo isto dobili (prosljedena, ne kao poklon) i dobro da nam to nitko nije kupovao novu iako su neki htjeli, jer je i u njoj bila samo par puta i evo sad je vracamo nazad. Mislim da cu jos za hrpu stvari skuzit da su mozda baceni novci, ali u proncipu mi sve prosljeduje frendica pa nekih troskova ni nemamo. Imam robice i igracaka na izvoz, a ja sam od toga kupila par stvari i to tipa u pepcu za smijesne novce😁

• marlona
    17. Listopad 2019. 10:42

Znači tako, i puzzle ulašte  a jbg, probamo puzzle pa dok ne poludimo s njima, pa ćemo valjda tatami... ili uzmemo i mi taj cesta tepih, muž će biti presretan, to mu je neispunjena dječja želja 

• marlona
    17. Listopad 2019. 11:04

Ja sam u trudnoći iščitavala forume i fb grupe pa sam si sastavila neki popis, zasad od pomagala imamo gym, viper (rocker napper) i maramu. I kolica, da. I sva sreća, to sve voli, prije bi znala zaspati u tom rockeru i gymu, ali otkad hvata igračke i okreće se, ugl se tamo zabavlja pa onda kad joj dosadi viče da ju dignem  Ali zna se nekad i po 45min zabavljati sama, što je super, s obzirom da ne  spava puno sama preko dana 
    A koliko sam shvatila, to je sve lutrija s tim dodacima, može biti super i spas, a može i samo zauzimati prostor bezveze 

krino
    17. Listopad 2019. 11:09

katiesu

e da, evo ga opet sisa, i to se zalijepi za sisu i pomalo sisa i bitno da drži u ustima, a ja igram igrice. kad neće dudu 🙈

Hhahahaha, to smo znaci da super multitaskas 😂
    Nocas se probudili u 3. Jeo, pola sata tiskao i kakao, smirio se i lego oko pola 5. U pola 6 vec mrdanje i pricanje. Dakle, spavali smo do 3. 

17. Listopad 2019. 11:19

Meni se ova casmatino podloga cini bas super, nisam cula za nju dok niste tu spomenule... 
    Gledala sam puzzle za pod, ali taj jedan paket bude malo ispod 100kn, a unutra ih je 8 i to ispadne cca metar na metar sto mi se cini bas malo... Onda bi trebala kupiti vise tih paketa... 🤔

krino
    17. Listopad 2019. 11:26

Dobar dan svima, vidim jako ste aktivne. Imam sta citat 😄 Budjenje po noci...uglavnom drma i dahce ko mali pas pa ja cujem i napravim bocu prije negi se razbudi i krene plac. Da neki ritam imamo...pa bas i ne. Budjenje je inace bilo samo 1x po noci, ali zadnjih 3tj stalno. Po danu spava samo u nosiljci. Ako jede pred jutro, muz ga uzme prije posla pa oni rade "muske stvari". Onda ga vrati oko 8 u krevet pa odspava mozfa jos pola sata. Casmatino je meni zakon. Imam i tatami, ali on je malih dimenzija. Dok kupim jos 2kom, to ti je casmatino. Ja sam narucila preko weba iz Splita. Platila na kucnom pragu. Nemam pay pal i nisam nikad koristila aliexpress pa nisam sad htjela fantazirat i pokusavat. Mekan je, brzo se utopli cim stavis ruku tako da mi je to super posto je na podu. Ne znam sto dalje... Baby gadgeti... Ja imam neku njihaljki, to uopce ne koristim. Baby gym super, ali kad se skupa igramo. I definitivno mi je nosiljka najbolji poklon. Prakticna, stalno ju koristimo i moze biti satima u njoj. Bas sam se neki dan poskliznula na parketu. Nisam znala da je od tatamija... Sad ga stavljam na tepih. Da, siboc sam isla kupit tepih 2x3m jer mi je hldno za noge, sjedimo na podu dok se s njim igrano, a i zima dolazi pa da njemu nije hladno. Ne volim tepihe, ali sam kupila ogroman cupavi flafi tepih... Stas 😆

krino
    17. Listopad 2019. 11:27

Eh da, mi jedva izdrzimo do 20h biti budni. Onda super zaspi i taj prvi dio noci odlicno spava. Najdraze mi je kad ja legnem oko 22 pa se do 3-4 relativno dobro naspavam. Sinoc legli oko polnoc, pa dizanje u 3 i dalje sam napisala... Zato cu danas na spavanje u 21 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.