Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TonkicaPrrr
    16. Listopad 2019. 16:12

Curke, vas dosta ima stariju djecu pa me utješite ili pomognite.. 
    Danas smo se cjepili sa dva mjeseca, tj. Jutros i mala je čak i ok osim što puno manje jede, povuče iz bočice 30tak i počne plakati.. tako već tri pokušaja hranjenja.. jel smanjen apetit ili odbijanje hrane normalno ili? I do kada... 

16. Listopad 2019. 16:18

https://www.emmezeta.hr/koncar-sr8vtp2-susilica-rublja-634455.html
    Ja uzela ovu. Odmah vadim poslije sušenja, čim odsvira kraj, i lijepo složim. Sada sam promijenila omekšivač i uključila još ovu opciju protiv gužvanja pa ću vidjeti. I ja imam kondenzacijsku, mislim da se u drugoj varijanti mora izbušiti rupa u zidu i postaviti cijev kroz koju će para odlaziti, ako sam dobro shvatila. Princip kao kod nape

Nikolina95
    16. Listopad 2019. 16:19

TonkicaPrrr

Danas smo se cjepili sa dva mjeseca, tj. Jutros i mala je čak i ok osim što puno manje jede, povuče iz bočice 30tak i počne plakati.. tako već tri pokušaja hranjenja.. jel smanjen apetit ili odbijanje hrane normalno ili? I do kada…

Moj nije htjeo sisu kad smo dosli doma, jako je plako vjerojatno ga je bolilo, ali onda kasnije je prihvatio i zaspo i znao se trgnit iz sna i baas vristat od placa 😒

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Marina111
    16. Listopad 2019. 18:30

Cure to vam je sve normalno 😊. Pitajte pedijatre. Naučila na vlastitoj kozi . Nuspojave Nikolina95

TonkicaPrrr

Danas smo se cjepili sa dva mjeseca, tj. Jutros i mala je čak i ok osim što puno manje jede, povuče iz bočice 30tak i počne plakati.. tako već tri pokušaja hranjenja.. jel smanjen apetit ili odbijanje hrane normalno ili? I do kada…

Moj nije htjeo sisu kad smo dosli doma, jako je plako vjerojatno ga je bolilo, ali onda kasnije je prihvatio i zaspo i znao se trgnit iz sna i baas vristat od placa 😒

• Ivonne
    16. Listopad 2019. 20:29

Zaspala je urlajući, čak nije htjela ni sisati. Nervozno sve trpa u usta. Muž kaže zubi, a nekak mi se ne čini još. Valjda je bila premorena i samo htjela zaspati

krino
    16. Listopad 2019. 20:50

Mi se vec 21 dan budimo nebrojenonputa po noci. Krepana sam. Ima li kraja? Najgore mi je kad u noci pocne plakat. Nije gladan, nije nista, a nesta je. Sad je u kindacu i jedva se uspavljuje. Vec 2x vracamo dudu, ali ima nade 😆

16. Listopad 2019. 20:52

Joj, moja prije 10 nikad ne zaspe. I to rijetko. Više se to 11,12.

16. Listopad 2019. 21:20

Ivonne

Zaspala je urlajući, čak nije htjela ni sisati. Nervozno sve trpa u usta. Muž kaže zubi, a nekak mi se ne čini još. Valjda je bila premorena i samo htjela zaspati

I moja vec dva dana tuli, ne zeli spavat i ne zeli sisu, a gladna je i umorna.. prvo ju moram uspavati da bi mogla sisati, a ne moze zaspati jer je gladna.. igra bez granica.. kad zaspi, onda joj uvalim sisu i onda je mir.. 😏

• Mino19
    16. Listopad 2019. 21:48

Hvala na dobrodoslici cure😁
    Ja nekako u njenu pedijatricu od pocetka nemam puno povjerenja, nije mi "sjela" i citala sam razne lose komentare, a doktora kojeg smo htjeli nismo mogli dobit pa mi je moram priznat malo lakse kad cujem da ima jos vodenastih i "mirisnih"  stolica jer je mene bilo toga strah.
    Krino, pretpostaviti cu da je i tvoje kombinacija imena, imena/prezimena pa da su od tu slicni nadimci🤣
    Mi cemo cjepiti, nismo razmisljali o drugoj opciji, niti istrazivali nuspojave. Kuma koja je radi fakulteta morala iscitati mkre znanstvenih clanaka je rekla da to nije povezano pa mi je i to nekako jos jedan plus u koji vjerujem. Ali svatko radi onako kako misli da je za njega najbolje, imam u neposrednoj blizini ljide koji nece cjepiti svoju djecu..
    Moj mozak se za vrijeme trudnoce pretvorio u kasu i evo ne vraca se na staro..😂😂
    Moja nakon postenog vristanja (vjerojatno kombinacija probava+daj mi jos malo jest) zaspala oko 8, sad cekamo kad ce bit budenje za hranit. Tu se muz isto iskazao i vecinom preuzima noc jer meni puno vremena ode na izdajanje pa jos dok zaspem jer s tim imam problema, tako da je on nahrani a mene ostavi da spavam. Da, i on je ponekad supak galaksije, ali evo vecinom ga moram pohvalit🤣

• Mino19
    16. Listopad 2019. 21:49

Ivonne, zao mi je radi starijeg, nadam se da ce sto prije ozdravit🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.