Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    16. Listopad 2019. 14:21

Nikolina95

Da vam kazem juce sam odvojila pola sata za mene i osla u frizerski da mi obrve srede za to vrijeme je dragi cuvo miska. To je trajalo pola sata, ali sam se vratila doma ko nova kao da me nije bilo satima. Jest da sam stalno mislila jel place jel ovo jel ono ali bas sam napunila baterije 😀
    Inace ga cuva dragi cesto, ali ja za to vrijeme uvjek nesto radim 🤷‍♂️
    Ovih pol sata je bilo baas opustajuce 😁

Tako treba. To su mali gusti. Ja dam jucer sa svojim bila na masazi cijelog tijela. Sat vremena. Baka servis. Preporodili se. Frizer i depilacija su jos miljama daleko 🤣🤣

Nikolina95
    16. Listopad 2019. 14:27

Mali gusti ali puno znace 😁 od kad sam rodila govorim da moram ic frizeru sredit kosu, ali kako se i meni cini to nece skoro bit 🙈

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• marlona
    16. Listopad 2019. 14:52

Joj, i ja moram frizeru, bila sam prije nego što sam rodila i rekla sama sebi da ću otići nakon 3mj najkasnije opet, jer mi kosa začas ispuca, a pogotovo sad kad je stalno u repu, ali eto 4mj i još danas čujem da mi frizerka ne radi više 😩

CiniMINIS
    16. Listopad 2019. 15:04

Mene je prije koji tjedan jedan mladi gospodin pustio u dmu preko reda, mala je taman cendrala i uzela sam ju u ruke pa kad je vidio kolko je mala nije ocito mogao drukcije 😅. A i u lidlu me kao trudnicu pustio jedan covjek, makar nije bilo potrebe jer sam se do kraja super osjecala, za razliku od sad kad me nekad ubijaju leda. U jutro se nekad jedva dignem iz kreveta kolko me bole.
    Btw 2+1 u mülleru je samo na velicine od 3 na dalje. Mi jedva stanemo sad u dvojku 😅 tak da necemo jos kupovati vece. Za sad smo na babyloveu dvojki i super nam je. Mekan ko pampers, super upija i izdrzi cijelu noc (8 sati)

16. Listopad 2019. 15:10

Neki dan smo pričale o sušilicama. Ja kupila, osušila već par mašina veša. Nisam oduševljena. Čini mi se da jako kida robu jer filter bude puuuun. I niti je roba nešto posebno mekana kako kažu da bude poslije sušilice, niti mogu izbjeći peglanje, iako ima program poslije kojega navodno nije potrebno. Ne znam, možda ju još moram upoznati, ali definitivno bolje i osjetljivije komade neću stavljati u nju.

katiesu
    16. Listopad 2019. 15:12

Ivonne

krino

Ne bedirajte se unaprijed. I ja sam usrana. Od Luke Ritza, Paravinje, huligana, jedva punoljetnih vozaca BMW-a, silovanja, otmica djece i sl. Osim toga, pedofili, cyber bulling, igrice koje poticu na suicid itd… A di je old school droga i alkohol.
    Mirisite bebi glavice. Antistres terapija. I sutra svi u Mueller po pampers premium 2+1gratis.
    Mi se nosimo vec 2h. Zacudjuje me i dalje da me s bebom nitko ne pusti da kupim glasicu vode nego cekam dok isprazne kolica. Ne znam cudim li se vise tima koji ne puste ili ovima na kasi sto ne pozovu prek reda… A zedna sam ko graba

Hahaha pa očito ti se ne dere dijete pa im ne smeta da bi te pustili naprijed🤣
    Tipično naški. Meni je neka žena trčala ispred mene da stane u red za blagajnu bez obzira što je vidjela trbuh

moj se neki dan dero ko konj pa me blagajnica u dm- u nije ni pogledala, a ni ostali na kasi 🤨

katiesu
    16. Listopad 2019. 15:20

CiniMINIS

Mene je prije koji tjedan jedan mladi gospodin pustio u dmu preko reda, mala je taman cendrala i uzela sam ju u ruke pa kad je vidio kolko je mala nije ocito mogao drukcije 😅. A i u lidlu me kao trudnicu pustio jedan covjek, makar nije bilo potrebe jer sam se do kraja super osjecala, za razliku od sad kad me nekad ubijaju leda. U jutro se nekad jedva dignem iz kreveta kolko me bole.
    Btw 2+1 u mülleru je samo na velicine od 3 na dalje. Mi jedva stanemo sad u dvojku 😅 tak da necemo jos kupovati vece. Za sad smo na babyloveu dvojki i super nam je. Mekan ko pampers, super upija i izdrzi cijelu noc (8 sati)

ja kupujem te dm pelene i mullerove isto superi još su super jeftine, ne trebaš čekati nikakvu akciju 😀 
    ja sam bila super velika trudnica i u prvoj trudnoći sam se udebljala 21 kg, već sa 7 mj su svi mislili da mi termin već prošao 🤣🤣 tako da me bas puštali preko reda i u busu da sjednem. sad se s dečkom nisam “toliko” udebljala ali sve otišlo u trbuh, strasno na šta sam ličila, hrpa ljudi me pitalo dali nosim blizance i naravno opet su me svi primjećivali i puštali preko reda 🤣🤣

krino
    16. Listopad 2019. 15:35

shell

Neki dan smo pričale o sušilicama. Ja kupila, osušila već par mašina veša. Nisam oduševljena. Čini mi se da jako kida robu jer filter bude puuuun. I niti je roba nešto posebno mekana kako kažu da bude poslije sušilice, niti mogu izbjeći peglanje, iako ima program poslije kojega navodno nije potrebno. Ne znam, možda ju još moram upoznati, ali definitivno bolje i osjetljivije komade neću stavljati u nju.

E da. Ja jos nisam kupila. Ne kuzim jel.bolje sa toplinskom pumpom ili nekakvo kondenzacijsko nesto... Kazes, ne bas? Hmmm 🤔

krino
    16. Listopad 2019. 15:37

katiesu

CiniMINIS

ja kupujem te dm pelene i mullerove isto superi još su super jeftine, ne trebaš čekati nikakvu akciju 😀
    ja sam bila super velika trudnica i u prvoj trudnoći sam se udebljala 21 kg, već sa 7 mj su svi mislili da mi termin već prošao 🤣🤣 tako da me bas puštali preko reda i u busu da sjednem. sad se s dečkom nisam “toliko” udebljala ali sve otišlo u trbuh, strasno na šta sam ličila, hrpa ljudi me pitalo dali nosim blizance i naravno opet su me svi primjećivali i puštali preko reda 🤣🤣

Hahahahahahaha 😅😅🤣😂
    Mene nisu pustali ni trudnu nikam, kamoli sad. U kvartu u DM uvijek pozovu mame s bebom ili trudnice naprijed, ali to je to. I da, cak tada se neki zale da imaju samo par stvari...

• Ivonne
    16. Listopad 2019. 16:09

Imam sušilicu, kondenzacijsku s toplotnom pumpom i inverter motorom i inverznim bubnjem 🤣🤣
    Normalno da će ti filter biti pun, to ti se samo čini da je puno. Bolju robu ne susim u susilici a sve ostalo uključujući svu dječju robu stavim. Malo stisne robu ali nije tako strašno. Roba je mekša pogotovo rucnici. Treba odmah složiti sve kad je gotovo pa je manje gužvavo. Ne znam koliko toga peglaš, ja npr malo toga sve ostalo lijepo složim.
    A to da kida robu, to radi u perilicu pomalo i svako pranje i normalno sušenje. Sebi sam rekla da ne želim biti rob ičega, ionako današnja roba ne traje više od dvije sezone

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.