Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    16. Listopad 2019. 22:29

krino

katiesu

CiniMINIS

Mene je prije koji tjedan jedan mladi gospodin pustio u dmu preko reda, mala je taman cendrala i uzela sam ju u ruke pa kad je vidio kolko je mala nije ocito mogao drukcije 😅. A i u lidlu me kao trudnicu pustio jedan covjek, makar nije bilo potrebe jer sam se do kraja super osjecala, za razliku od sad kad me nekad ubijaju leda. U jutro se nekad jedva dignem iz kreveta kolko me bole.
    Btw 2+1 u mülleru je samo na velicine od 3 na dalje. Mi jedva stanemo sad u dvojku 😅 tak da necemo jos kupovati vece. Za sad smo na babyloveu dvojki i super nam je. Mekan ko pampers, super upija i izdrzi cijelu noc (8 sati)

ja kupujem te dm pelene i mullerove isto superi još su super jeftine, ne trebaš čekati nikakvu akciju 😀
    ja sam bila super velika trudnica i u prvoj trudnoći sam se udebljala 21 kg, već sa 7 mj su svi mislili da mi termin već prošao 🤣🤣 tako da me bas puštali preko reda i u busu da sjednem. sad se s dečkom nisam “toliko” udebljala ali sve otišlo u trbuh, strasno na šta sam ličila, hrpa ljudi me pitalo dali nosim blizance i naravno opet su me svi primjećivali i puštali preko reda 🤣🤣

Hahahahahahaha 😅😅🤣😂
    Mene nisu pustali ni trudnu nikam, kamoli sad. U kvartu u DM uvijek pozovu mame s bebom ili trudnice naprijed, ali to je to. I da, cak tada se neki zale da imaju samo par stvari…

kad su gamad 

katiesu
    16. Listopad 2019. 22:35

krino

Mi se vec 21 dan budimo nebrojenonputa po noci. Krepana sam. Ima li kraja? Najgore mi je kad u noci pocne plakat. Nije gladan, nije nista, a nesta je. Sad je u kindacu i jedva se uspavljuje. Vec 2x vracamo dudu, ali ima nade 😆

nadam se da će ti se dečko popraviti, moj se jako pokvario i prošlu noć je sisao valjda 7 puta 🥴

krino
    16. Listopad 2019. 23:25

I ja se nadam. Mislim da hoce. Mora doc jedna faza kafa ce spavat da nadoknadi. On je zapravo tako dobar i stalno se smije, ali muku mucino sa spavanjem po danu. Samo u nosiljci. I zadnjih 3tj po noci se cesto budi pa prica i baca noge i nikako zaspat... Budemo vidjeli. Ja sam stvarno vec gotova. Valjda ce uskoro i on opet cvrsce spavat po noci. Ovak je crknut, zao mi ga. Preko dana onda spava dok se nosimo, ali isto nije cvrst san kao prije. Stalbo se budi i kmeci. Tako valjda "faza". Pas mater i fazama, dotuc ce me vise one nego beba 😂😂

katiesu
    17. Listopad 2019. 00:00

krino

I ja se nadam. Mislim da hoce. Mora doc jedna faza kafa ce spavat da nadoknadi. On je zapravo tako dobar i stalno se smije, ali muku mucino sa spavanjem po danu. Samo u nosiljci. I zadnjih 3tj po noci se cesto budi pa prica i baca noge i nikako zaspat… Budemo vidjeli. Ja sam stvarno vec gotova. Valjda ce uskoro i on opet cvrsce spavat po noci. Ovak je crknut, zao mi ga. Preko dana onda spava dok se nosimo, ali isto nije cvrst san kao prije. Stalbo se budi i kmeci. Tako valjda "faza". Pas mater i fazama, dotuc ce me vise one nego beba 😂😂

moj nikad nije bas ni spavao preko dana, ali sve nekako izdržim kad noću spava super. al sad ovo me ubija!ne znam vise sto mu je, dal su mu zubi, dali ga pokrijem previše ili možda premalo, ili sto smo opet promjenili krevet, sad smo u slavoniji opet... uglavnom kao da mi je prvo dijete i ništa ne znam 

katiesu
    17. Listopad 2019. 00:01

e da, evo ga opet sisa, i to se zalijepi za sisu i pomalo sisa i bitno da drži u ustima, a ja igram igrice. kad neće dudu 🙈

CiniMINIS
    17. Listopad 2019. 01:58

Moja se jucer nakon ranojutarnjeg hranjenja peobudila i krenula plakat, uzeo ju muz i nosio dok nije zaspala, kaze trajalo nekih pola sata i danas navecer mi se pozali kako je umoran jer jadan nije spavao tih pola sata 😂 tako sam se nasmijala, reko kome se ti zalis? Osobi koja se budi dva puta po noci da bi nahranila dijete? Inace za sad po noci ok spava, a po danu kako kad. Nekad se lijepo naspava, a nekad se probudi svakih 5min, i cim ju jedan od nas uzme u narucje zaspi opet ko klada, pa ju vratimo i opet otvorene oci za 5min i talo u nedogled. Jos uvijek najljepse spava kad ju drzim cijelo vrijeme, onda bi precorkala i par sati u komadu.

• marlona
    17. Listopad 2019. 04:02

Moja se noću budi često, prije bi ju zaspali oko 9, znala je do 4 odspavat, al najčešće oko 2, pa onda svakih sat-dva buđenje i cicanje, a sad zadnjih 2,3 tjedna si je sama složila ritam da zaspe najkasnije u 8 i onda se budi već oko 11,12 pa cickanje i onda opet svakih sat-dva buđenje, a ja ju samo prištekam na cicu 😅
    Tako da taj prvi san odradi u krevetiću, a ostatak noći je sa mnom. Ona nema problema s uspavljivanjem, kad joj se spava zaspe začas na cici ili u marami, pogotovo to za noć. Probali smo kasnije ju staviti, ali nema šanse, jedva i do 8 nekad izguramo, baš bude plakava i nervozna i želi ići spavati, a ne želim da se premori pa da na kraju ne može zaspati
     I onda se noću budi često, ali zaspe odmah, samo uvalim cicu i zaspe ona opet. Nekad se ja razbudim, kao sad, pa mi je to onda bezveze, ona spava, a ja ne mogu, nego evo tu tipkam... 🙄 Ipak najčešće odspavam 6,7 sati i mogu normalno funkcionirati, pa se ne bediram puno.
    Po danu ju isto lako uspavam, ali sama spava najduže 45min, nekad jedva 10min, onda bude nervozna pa ju opet uspavam i pustim ju da se naspava na meni, jbg 😁
    Najviše mi fali spavanje s mužem,on spava u dnevnoj, ali zaspemo skupa pa se ja onda prebacim u sobu kad se ona probudi prvi put 
    Da vas pitam, vaše bebe se smiju svima ili samo vama? Moja je baš rezervirana po tom pitanju, smije se ugl samo meni i mužu, čim netko drugi dođe u najboljem slučaju ga samo mrko gleda, a nekad se i rasplače

• Mino19
    17. Listopad 2019. 04:15

Marlona, mi imamo nocni/ranojutarnji tulumu🤣
    S tim da moja spava, a ja sam se digla izdojit. Kako se vase bebe probude po noci, da li lagano, uz komesanje pa vam daju priliku da se normalno ustanete i odete po njih, ili udri u plac? Moja u zadnje vrijeme cim se probudi krene vristat, a to je problem radi mlijeka koje drzim u frizideru pa dok se zgrije bude veselo.. a nije to prije radila, lagano se komesala i bila mirna taman nekako dok se to pripremi..😫

• Mino19
    17. Listopad 2019. 04:18

Moja se smije u principu svima. Jedino je jucer u roku 10 minuta vidjela 15 razlicitih ljudi jer sam otisla s do firme i svi su je htjeli u ruke pa se nekima malo rasplakala ali prestala bi nakob 10ak sekundi i opet bi se pocela smijat. Iako joj to necu vise priustit (jucer nismo mogli drugo nego je vodit s nama), mislim da je stvarno bilo nalo previse😊

• Ivonne
    17. Listopad 2019. 08:01

Dobro jutro, vidim ima na spavanju 🤣🤣
    Moji dečki otisli na alergotest, a ja lagano pijuckam kavu i čekam bebušku da se probudi.
    Ne plače u noći kad se probudi, nego se meškolji onak užurbano vrti glavom i baca noge tak da me to probudi. Dignem je, sisa, kad skuzim da duda vratim u kinderbet i tu se ona još rotira malo i zaspe.
    Češće se budi ali do god nema partija ja sam sretna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.