Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    15. Listopad 2019. 15:22

Ivonne

Stigle mi fotke s krštenja, još ima i dobrih kakav je dan bio.
    Stariji mi ima teži bronhitis, preusmjeren na liječenje na Srebrnjak, svaki dan dnevna bolnica. Veselje…
    Uspjela sam se i sa šupkom galaksije posvađati i tak.
    Dođe mi da pobjegnem od kuće😂

Joj baš mi je žao... 😥 koliko dana će morati u dnevnu? Pile malo 😢

nena1986
    15. Listopad 2019. 15:23

Matejaaa

Dal ćete dati cijepiti svoje bebe ? Ste čitala koje su nuspojave i sto se događa ? Sve vise ide sve u javnost

Mi smo krenuli... kad smo izvagali čega se više bojimo, ispalo je da se više bojimo smrtonosnih boleština protiv kojih se treba cijepiti nego nuspojava... tako da... eto

krino
    15. Listopad 2019. 15:26

Ivonne

Stigle mi fotke s krštenja, još ima i dobrih kakav je dan bio.
    Stariji mi ima teži bronhitis, preusmjeren na liječenje na Srebrnjak, svaki dan dnevna bolnica. Veselje…
    Uspjela sam se i sa šupkom galaksije posvađati i tak.
    Dođe mi da pobjegnem od kuće😂

Bronhitis...koma. Supak galaksije...tak je meni bilo jucer. A navecer dobila mengu 😂😂😂 

krino
    15. Listopad 2019. 15:27

Matejaaa

Dal ćete dati cijepiti svoje bebe ? Ste čitala koje su nuspojave i sto se događa ? Sve vise ide sve u javnost

Ja cijepim. Ni ne citam nuspojave. Mislim da bih se ubila da se nesto desi djetetu od bolesti protiv kojih trebas pikicu. Nekad se umiralo od temperature. Ja sam sretna da smo u 21.st. i da postoji cjepivo. I tak.

• Marina111
    15. Listopad 2019. 15:57

Imam prijateljice kojima su djeca od cjepiva dobila autizam . Tako da 

krino
    15. Listopad 2019. 16:07

To nije znanstveno dokazano da cjepivo uzrokuje autizam

• Marina111
    15. Listopad 2019. 16:08

Svaka po svojem 

krino
    15. Listopad 2019. 16:17

Matejaaa

Svaka po svojem

Naravno 😊

• Ivonne
    15. Listopad 2019. 16:27

Ide sutra pa u srijedu na alergotest pa će dalje vidjeti. Ventolin, kortići i fizikalna terapija.
    Tema cijepljenja - u 21. stoljeću vraćaju nam se bolesti koje smo u zadnja dva iskorijenili jer se ekipa pravi pametna. Da ako si baksuz baš tvoje dijete će biti ono jedno na milijun koji će osjetiti posljedice nuspojava, ali isto tako ako ne cijepis za vratom ti stoje takve bolesti da ćeš se živ pojesti ako obole a ti ih nisi cijepio.
    Kad se već toliko puno čita, jesu li frendice pročitale zadnja istraživanja koje povezuju pojavu autizma i prehrane majke?!
    I da moram to reći - ovdje ne vrijedi svako zna svoje jer svako necijepljeno dijete dovodi u opasnost moju djecu a tu sam već turbo osjetljiva. Mìslim da, kad je cijepljenje u pitanju, ne bi trebao postojati izbor, uostalom zar ono nije obavezno? Nažalost pedijatri slabo prijavljuju to socijalnoj.
    Evo napisala sam - razapnite me

• Noemi1
    15. Listopad 2019. 16:33

Ivonne

Ide sutra pa u srijedu na alergotest pa će dalje vidjeti. Ventolin, kortići i fizikalna terapija.
    Tema cijepljenja - u 21. stoljeću vraćaju nam se bolesti koje smo u zadnja dva iskorijenili jer se ekipa pravi pametna. Da ako si baksuz baš tvoje dijete će biti ono jedno na milijun koji će osjetiti posljedice nuspojava, ali isto tako ako ne cijepis za vratom ti stoje takve bolesti da ćeš se živ pojesti ako obole a ti ih nisi cijepio.
    Kad se već toliko puno čita, jesu li frendice pročitale zadnja istraživanja koje povezuju pojavu autizma i prehrane majke?!
    I da moram to reći - ovdje ne vrijedi svako zna svoje jer svako necijepljeno dijete dovodi u opasnost moju djecu a tu sam već turbo osjetljiva. Mìslim da, kad je cijepljenje u pitanju, ne bi trebao postojati izbor, uostalom zar ono nije obavezno? Nažalost pedijatri slabo prijavljuju to socijalnoj.
    Evo napisala sam - razapnite me

👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.