Al ovaj dio članka
"Istraživanje je pokazalo još neke zanimljivosti. U svim državama koje nisu uvele prisilu cijepljenja postoji nacionalni program preporučenog cijepljenja barem za neke bolesti. Bez obzira što u tim državama nema obaveze cijepljenja, uz preporuku zdravstvenih i vladinih autoriteta i jaku kampanju, postotak procijepljenosti populacije se najčešće približava do 95%, što navodi na zaključak da će se građani cijepiti bez obzira na prisilu."
👍👍👍
U Austriji nije obavezno , nije u Njemačkoj , svicarskoj , Irskoj … ima ih dosta
U njemackoj je obavezno, ali postoji i opcionalno (isto kao kod nas). Opcionalno uz obvezatno. Em sam zivjela, em mi skoro cijela obitelj i dalje zivi. Ne daj se obeshrabrit. Ako ne zelis cijepit, nemoj. Svi mi odgovaramo za dvoju djecu i radimo najbolje. U nekim vrticima vec traze da su djeca cijepljena inace nema upisa. Sva sreca za nas koji smo za tu opciju.
Ajde bolna točka, kile… kako stojite s njima? 😂 Ja sam rodila sa +4 samo (povracala sam do 8. mj.), izašla oz rodilišta mršavija nego kad sam ostala trudna, i evo sada sam sve vratila na "početno", plus što se ddebljanje nastavilo 😥, apetit imam nenormalan 😨. Još malo pa ću opet počet nosit trudničko 🙈
ja sam mršavija nego prije trudnoće, ali ta napuhanost i trbuh grozno🤨
Ajde bolna točka, kile… kako stojite s njima? 😂 Ja sam rodila sa +4 samo (povracala sam do 8. mj.), izašla oz rodilišta mršavija nego kad sam ostala trudna, i evo sada sam sve vratila na "početno", plus što se ddebljanje nastavilo 😥, apetit imam nenormalan 😨. Još malo pa ću opet počet nosit trudničko 🙈
Možemo i o kilama🤣🤣
Krino 😂😂😂 i ja imam podocnjake do poda… Meni su ostale jos 4kg viska u odnosu na kilazu kad sam zatrudnila, ali imala sam i tad malo viska jer sam se i prije trudnoce malo opustila 😄
Na meni se te kile ne vide, ali nije mi tijelo kao prije trudnoce i ne vjerujem da ce ikad vise biti…
ma hoće, sve se to vrati u normalu. meni je nakon prve trudnoće sve bilo super. i sise se nakon dojenja vratile, samo malo vježbe. a sad još bolje. samo još sisa pa za siske nema vježbanja 🤣
Možemo i o kilama🤣🤣
Sta nije to jos bolnija tocka?
Krino 😂😂😂 i ja imam podocnjake do poda… Meni su ostale jos 4kg viska u odnosu na kilazu kad sam zatrudnila, ali imala sam i tad malo viska jer sam se i prije trudnoce malo opustila 😄
Na meni se te kile ne vide, ali nije mi tijelo kao prije trudnoce i ne vjerujem da ce ikad vise biti…
ma hoće, sve se to vrati u normalu. meni je nakon prve trudnoće sve bilo super. i sise se nakon dojenja vratile, samo malo vježbe. a sad još bolje. samo još sisa pa za siske nema vježbanja 🤣
Kako vjezbas cicke??? Jel ima efekta? Nisam bas neki ljubitelj vjezbanja, ali mogu pokusati 😁
Ja cijepim i planiram do kraja.
Ove dogodovštine sa svekrvama su mi presmiješne 😂😂 ja ih imam mali milijun (još više sa svekrom koji je prava mala uš), ali mi mozak toliko usporeno radi da bi mi trebalo pola sata da se prisjetim.
Nekad sam stvarno zahvalna na ovoj "sposobnosti" da sve brzo zaboravim, još u kombinaciji sa umorom,idealno.
Nego, jeste vidjele da već imaju ljetne bebe 2020.?
Sortiraj odgovore
Najstariji