Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    15. Listopad 2019. 11:22

shell

Jel vam ostala ona koža na stomaku?
    Ajoooj slatko. Ja ga nikad prije nisam bila ljubitelj. Sad samo daj. Posebno mi se jede nešto kremasto mmmm. Samo njuškam i otvaram slatko po kući. Zašto baš slatko? Zašto nisam zavolila recimo…trčanje? 😂😂

Trčanje 😂😂😂 jok

• Marina111
    15. Listopad 2019. 11:42

Mame kad s kolko mjeseci će djete prestati cendrati i kad će biti sve ok ? 🙈🙈🙈🤣🤣

• Noemi1
    15. Listopad 2019. 12:09

katiesu

Noemi1

katiesu

i još nešto, stavila sam mirenu ( spirala) prva menga milina jedva da koristim onaj najmanji uložak s krilcima, dok prije je bio opći potop. i preko dana sam imala noćni uložak, sva sreca nikad nisam imala bolne menge. al prije nego ću procuriti sam bila živčana za poludit, već totalno neuračunljiva.
    kosa mi otpada valjda u pramenovima, ubrzo ću morati kupit periku 🙈

Koliko ju dugo imas? Jesi se udebljala od nje? 🤔

kratko ju imam, ufff nemoj mi spominjati debljanje 🙈🙈😩bilo mi je teško dok sam bila trudna. znaci imam ju dva tjedna, tri možda i odmah neka napuhnutosti došla ili sam ja to možda umislila

Ja bas pitala gin za mirenu, kaze mi da se tolerira 4-5kg s njom. To mi bas zvuci puno. Em mi je ostalo od poroda viska, jos i da dobijem od spirale mi je bas uzas 😑

• Ivonne
    15. Listopad 2019. 12:12

Matejaaa

Mame kad s kolko mjeseci će djete prestati cendrati i kad će biti sve ok ? 🙈🙈🙈🤣🤣

Ti to ozbiljno 😂😂😂
    Nikad🤣🤣🤣
    Evo ima 3 g i cvili za sve i svašta

• Noemi1
    15. Listopad 2019. 12:13

Matejaaa

S 216mj 😁 taman kad napune 18 😂😂

• Ivonne
    15. Listopad 2019. 12:13

Netko je spomenuo robu iz kauflanda. Ja imam par njihovih bodica i pokazali su se još bolji od lidla i bio pamuk. Pogledajte katalog od kauflanda za sljedeći tjedan, od 21.10. je puno stvari za bebe u prodaji kod njih.

• Mino19
    15. Listopad 2019. 12:30

Pozdrav mame. Pratim vas vec jako dugo i nikako da se ukljucim, ali upravo sam uhvatila vremena dok malena spava i odlucila se napokon i ja javiti.😊
    Rodila sam prije 4 mj, prirodno, uz epiduralnu, rezali me, ali sve u svemu bio odlican porod i prekrasno iskustvo, muz je isto bio sa mnom. Moje dojenje isto katastrofa, sestre mi nikako nisu htjele pomoc, dodu, prikace malu na cicu i odu, a mala je ispljune van nakon 3 sekunde. Ta 3 dana u boolnici su mi bila grozna, vecinu sam proplakala moleci ih za pomoc i jedva cekajuci da dodem doma. Nakon toga mala pocela gubit na tezini jer ocito nije cicala kako spada pa se prebacili na dohranu+moje izdajanje. To je trajalo tjedan dana, nakon toga sve samo izdajanje pa hranjenje na bocicu. Dojenje odbija i kad god bi je probala stavit nazad, vristanje kao da ju netko kolje😂
    Tu dolazi i poveznica sa svekrvama-ja sam i nekidan slusala predavanje kako bi uspjela da se samo potrudim, ali ne, ja sam odustala (iako mi 6 sati dnevno ode na izdajanje i mala jede samo moje, ali eto, nije na sisi!). Inace je bebica super, jako mirna i dobra, place samo kada nesto treba, nije grintava, grceve smo hvala bogu izbjegli, samo problemi sa probavom i prduckanjem. Pili bio gaiu, izbacili je jer nam se cinilo samo jos gore, i sad je na espumisanu, mislim da joj to dosta olaksava. Sad je u fazi trpanja svega u usta, samo cekam da izadu zubici jer je jaaako duge muce i nervoznija je dosta nego prije, ali njih nigdje pa nigdje. Budila nam se samo jednom po noci, oko 4, sad po 3, 4 puta. Kaka svakih par dana i to bude sama voda, ne znam je li i vasim bebicama tako (koje su dojene). Prosli prvo cjepivo, to je isto sve bilo super, uskoro nas ceka drugo. I da, u trudnoci je bilo svasta, od povracanja do hodocascenja u zaraznu svako malo i govorenja da vise necu imat djece, jedna ali vrijedna, ali sve sam to zaboravila i mogu vam rec da jedva cekam jos jedno (ona je odlicna beba pa zato i mogu razmisljat u tom smjeru🙈)
    Eto, znam da sam napisala roman, ali htjela sam se prikljucit i opisat vam kako su nama protekla ova 4 mjeseca i nadam se da me primate u drustvo i da se druzimo ovdje i u buducnosti☺☺

• Mino19
    15. Listopad 2019. 12:35

I da, ovo da necu vise imat djece, da mi je ona dovoljna, sam govorila ja koliko sam bila izmucena od povracanja i svega toga🙈😁
    Htjela sam pitati u vezi kasica, kad planirate s njima? Ja sam mislila sa njena 4 i pol mjeseca, mozda 5. Pripremila sve osim nesretnih marelica, kasno sam se sjetila svega i jos dobro uspjela i prikupit, ali domacih marelica vec odavno vise nigdje nije bilo. One su mi ostale velila boljka😂

CiniMINIS
    15. Listopad 2019. 12:52

nena1986

Ivonne

Napišem dugi post i izbaci me
    Uglavnom dobro jutro😂

😂😂😂

😂😂 zato ja za svaki slucaj kopiram prije postanja. 
    Uhhh, kile..🙈🙈 u trudnoci +13, na porodu izgubila relativno malo, kad sam doma dosla bila na +9, onda izgubila jos 3 kile i sad opet dobivam jer sam isto nenormalno gladna non stop. Dorucak, rucak i vecera su obavezni a izmedu prizalogajim nesto nezdravog i eto 🙈🙈

15. Listopad 2019. 12:53

Pozdrav Mino i dobrodošla u ekipu☺️🙋
    Drago mi je zbog tvog pozitivnog iskustva s poroda i zbog mirne bebe 😊 što se priča sa strane tiče, bolje što prije ogluši na njih. Vjerujem da sve radiš dobro 😊
    Što se kašica tiče, ja ih planiram davati kad napuni 6 mj. Do tad će samo sisati. Isto sam pripremila sve što sam mogla naći domaće i zaledila. Jer kreće sa krutom hranom baš u sezoni kada ništa nema.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.