Ajde bolna točka, kile... kako stojite s njima? 😂 Ja sam rodila sa +4 samo (povracala sam do 8. mj.), izašla oz rodilišta mršavija nego kad sam ostala trudna, i evo sada sam sve vratila na "početno", plus što se ddebljanje nastavilo 😥, apetit imam nenormalan 😨. Još malo pa ću opet počet nosit trudničko 🙈
E, ne mislim na mamice koje su friško rodile... to nikako, da se ne bi tko uvrijedio... nego mame 3, 4 mj... 😬
Na plus 3 sam od početne težine. Nikad meni kile nisu bile problem nego što se cijelo tijelo nekako deformiralo nakon prve trudnoće. Nosim veći broj a isto kila
Meni od trudnoće ostalo 1-2. I još barem 5-6 koje sam "skupila" prije trudnoće 😂
Meni je ostalo 10kg ali meni to paše, imala sam 50kg kad sam ostala trudna tako da mi je ovih 10 super 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja sam u starim trapkama vec mjesec dana. Inace mi nije nis ostalo, cak imam i manje. Smrsavila sam jos nekih 3-4 od prije trudnoce. Tijelo isto kao i prije. Cak ni sise nisu tako strasno ispuhale iako nije ni sjena nekadasnjima 😂 Ali zato 3 reda podocnjaka pa mi dzabe to sto dupe stane u trapke. Dolazi hladno, glavu ce se gledat 🤣🤣🤣
Krino 😂😂😂 i ja imam podocnjake do poda... Meni su ostale jos 4kg viska u odnosu na kilazu kad sam zatrudnila, ali imala sam i tad malo viska jer sam se i prije trudnoce malo opustila 😄
Na meni se te kile ne vide, ali nije mi tijelo kao prije trudnoce i ne vjerujem da ce ikad vise biti...
Al apetit... vola bi pojela, prase, tortu, daj šta daš. Više ne biram 😂
Al apetit… vola bi pojela, prase, tortu, daj šta daš. Više ne biram 😂
Zato što dojiš...
Jel te više traži slatko nego prije?
Ja nakon što nju nahranim otvaram frižider i tamanim
Sortiraj odgovore
Najstariji