Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    15. Listopad 2019. 16:27

Ide sutra pa u srijedu na alergotest pa će dalje vidjeti. Ventolin, kortići i fizikalna terapija.
    Tema cijepljenja - u 21. stoljeću vraćaju nam se bolesti koje smo u zadnja dva iskorijenili jer se ekipa pravi pametna. Da ako si baksuz baš tvoje dijete će biti ono jedno na milijun koji će osjetiti posljedice nuspojava, ali isto tako ako ne cijepis za vratom ti stoje takve bolesti da ćeš se živ pojesti ako obole a ti ih nisi cijepio.
    Kad se već toliko puno čita, jesu li frendice pročitale zadnja istraživanja koje povezuju pojavu autizma i prehrane majke?!
    I da moram to reći - ovdje ne vrijedi svako zna svoje jer svako necijepljeno dijete dovodi u opasnost moju djecu a tu sam već turbo osjetljiva. Mìslim da, kad je cijepljenje u pitanju, ne bi trebao postojati izbor, uostalom zar ono nije obavezno? Nažalost pedijatri slabo prijavljuju to socijalnoj.
    Evo napisala sam - razapnite me

• Noemi1
    15. Listopad 2019. 16:33

Ivonne

Ide sutra pa u srijedu na alergotest pa će dalje vidjeti. Ventolin, kortići i fizikalna terapija.
    Tema cijepljenja - u 21. stoljeću vraćaju nam se bolesti koje smo u zadnja dva iskorijenili jer se ekipa pravi pametna. Da ako si baksuz baš tvoje dijete će biti ono jedno na milijun koji će osjetiti posljedice nuspojava, ali isto tako ako ne cijepis za vratom ti stoje takve bolesti da ćeš se živ pojesti ako obole a ti ih nisi cijepio.
    Kad se već toliko puno čita, jesu li frendice pročitale zadnja istraživanja koje povezuju pojavu autizma i prehrane majke?!
    I da moram to reći - ovdje ne vrijedi svako zna svoje jer svako necijepljeno dijete dovodi u opasnost moju djecu a tu sam već turbo osjetljiva. Mìslim da, kad je cijepljenje u pitanju, ne bi trebao postojati izbor, uostalom zar ono nije obavezno? Nažalost pedijatri slabo prijavljuju to socijalnoj.
    Evo napisala sam - razapnite me

👍

krino
    15. Listopad 2019. 16:35

Ajme siroce malo!!! Pa sto mu je sve doslo s bronhitisom??? Mis mali...

• Noemi1
    15. Listopad 2019. 16:40

Matejaaa

Imam prijateljice kojima su djeca od cjepiva dobila autizam . Tako da

Caka je i tom da se autizam manifestira oko 2.god zivota, taman u vrijeme kad se djeca cijepe. Pa eto neki pametni roditelji su bubnili da je to od cjepiva i eto sad nam djeca umiru od glupih ospica 🤦 svakako je cijepljenje svakom na izbor, moguce su nuspojave naravno, al ne u vidu autizma. I ja bi zabranila svoj necjepljenoj djeci vrtice, jaslice i skole (osim u slucaju kad se ne smije dijete cijepiti zbog nekog opravdanog razloga), tako da ga stiti imunitet krda. Ja se sad moram brinut hoce mi dijete pobrat ospice (a premal je jos da se cijepi) zbog nekih tamo pametnjakovica koji nikad medicinsku literaturu vidjeli nisu, a kamoli procitali 🙄

• Ivonne
    15. Listopad 2019. 16:41

krino

Ajme siroce malo!!! Pa sto mu je sve doslo s bronhitisom??? Mis mali…

Još ga ja povukla cijeli prošli tjedan iz vrtica na pojavu prvih bala, ono da ga zaliječim i tak se zakomplicira. Dok sam radila, krpaš ga i šalješ u vrtić, a sad imam luksuz da ga mogu ostavit doma čim kihne i on se tak razboli. Nema pravila. Bit ce on super, nema temp ni napada kašlje, stvarno nisam očekivala da će ovak ispast. Ja ga poslala s muž dr da ga preventivno pogleda zbog male i da uzmu uputnicu za kontrolu željeza. Nije zarazan, bar nešt 😂😂

CiniMINIS
    15. Listopad 2019. 16:45

Potpisujem sve sto je ivonne napisala i zelim jos dodati da je dokazano da je korelacija izmedu autizma i cijepljenja slucajna jer se autizam pojavljuje u periodu kad se djeca cijepe. Isto tako postoje djeca koja nisu cijepljena a imaju autizam, kako bi se to onda objasnilo? Da ne pricam o istrazivanju s laziranim podacima koja je pokrenula cijelu tu hajku s autizmom i cijepljenjem. U cjeloj mojoj obitelji i sirem krugu poznanstava (koji je ogroman i proteze se i u inozemstvo) su svi do jednog cijepljeni i ne postoji ni jedna osoba s autizmom.

• Ivonne
    15. Listopad 2019. 16:49

De ajmo se vratiti sa svekrva da se nasmijem 🤣

krino
    15. Listopad 2019. 16:57

Sta nudis? Moja dodje sutra. Ja u zadnje vrijeme onda odem. Obavim si ducan ili bilo sto da se ne sekiram... Steta sto ne da upload da slilicu nakacim

Nikolina95
    15. Listopad 2019. 16:58

Svekrve hahah.
     Meni je moja rekla da se uzdojim da ona vidi jel ja imam mljeka 🤦‍♂️

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    15. Listopad 2019. 16:59

Izdojim*

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.