Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    15. Listopad 2019. 17:13

Matejaaa

Zato se u svim većim zemljama djeca ne cjepe . A mi smo ovce , istražujte malo. Mislim da ste u krivu. Mama djeteta koji je obolio je sve dokazala i doktorica je svijesna svega , cijepljenje ne spominje. Mala djeca nemaju imunitet i onda ih napune sa svakakvim kemijama i štetnim tvarima i naravno da su nuspojave .

Mala djeca imaju imunitet preko majke. Dobila su zastitna tijela majke i ako sisaju dobivaju ih jos. Njihov imunutet nije sazrio, ali itekako ga imaju

krino
    15. Listopad 2019. 17:14

Ivonne

Nudim izjavu svekrve da su njeni sinovi krasni samo su im žene zle a sve to praceno maženjem mog muža po glavi i ljubljenjem u čelo 🤣

Moja svog ma,i i po licu i tepa mu uz sve navedeno. Ja sam sretna s : bok 😂

• Ivonne
    15. Listopad 2019. 17:17

Matejaaa

Zato se u svim većim zemljama djeca ne cjepe . A mi smo ovce , istražujte malo. Mislim da ste u krivu. Mama djeteta koji je obolio je sve dokazala i doktorica je svijesna svega , cijepljenje ne spominje. Mala djeca nemaju imunitet i onda ih napune sa svakakvim kemijama i štetnim tvarima i naravno da su nuspojave .

Htjela sam ti puno toga napisati na ovo gore ali sam osjetila kako mi se diže tlak pa odustajem. 
    Jasno je da ti svoje nećeš cijepiti, samo se nadam da će taj pedijatar biti dovoljno hrabar da prijavi socijalnoj i da se naplaćaš kazni, šteta samo što nisu dovoljno visoke.

• Marina111
    15. Listopad 2019. 17:29

Ivonne nisam rekla da neću cijepiti , tako da. Samo sam vas pitala za mišljenje jer me zanimalo šta koja misli . Posto je u zadnje vrijeme to aktualna tema

CiniMINIS
    15. Listopad 2019. 17:31

Matejaaa

U kojim to vecim zemljama? Evo ja osobno sam odrasla u svicarskoj, cijepljena sam na sve sto se tad nudilo, isto tako su sada djeca moje rodbine i svih prijatelja i poznanika (a kao sto rekoh, to je nekoliko stotina ljudi) cijepljeni na sve (jer je izmedu ostalog i obavezno), ista situacija sa muzevom rodbinom i poznanicima u njemackoj gdje je takoder obavezno cijepiti djecu, a kolko znam i za austriju vrijedi da je obavezno cijepiti djecu. Samo se kod nas hrpa ljudi pravi pametni jer su nesto procitali na netu i jer oni debili iz zivog zida koji se pred ocima svih svadaju za fotelje i pare ko mala djeca to zagovaraju i trube o teorijama zavjere.

Nikolina95

Svekrve hahah.
    Meni je moja rekla da se uzdojim da ona vidi jel ja imam mljeka 🤦‍♂️

• Marina111
    15. Listopad 2019. 17:35

U Austriji nije obavezno , nije u Njemačkoj , svicarskoj , Irskoj ... ima ih dosta 

nena1986
    15. Listopad 2019. 17:38

Jednog dana ako bog da bit ću i ja nečija svekrva, rec cu svojima nek me zatuku ako budem djubre 🙈. Pa sta nije najvaznije na svijetu da ti je dijete sretno? Pa makar zivio naopako, ali da je sretno ❤

nena1986
    15. Listopad 2019. 17:41

https://www.dnevno.hr/zdravlje/zaboravite-lazi-farmaceutske-industrije-cijepljenje-je-neobavezno-u-15-europskih-drzava-113673/

nena1986
    15. Listopad 2019. 17:43

Al ovaj dio članka
     "Istraživanje je pokazalo još neke zanimljivosti. U svim državama koje nisu uvele prisilu cijepljenja postoji nacionalni program preporučenog cijepljenja barem za neke bolesti. Bez obzira što u tim državama nema obaveze cijepljenja, uz preporuku zdravstvenih i vladinih autoriteta i jaku kampanju, postotak procijepljenosti populacije se najčešće približava do 95%, što navodi na zaključak da će se građani cijepiti bez obzira na prisilu." 
    👍👍👍

krino
    15. Listopad 2019. 17:43

Matejaaa

U Austriji nije obavezno , nije u Njemačkoj , svicarskoj , Irskoj … ima ih dosta

U njemackoj je obavezno, ali postoji i opcionalno (isto kao kod nas). Opcionalno uz obvezatno. Em sam zivjela, em mi skoro cijela obitelj i dalje zivi. Ne daj se obeshrabrit. Ako ne zelis cijepit, nemoj. Svi mi odgovaramo za dvoju djecu i radimo najbolje. U nekim vrticima vec traze da su djeca cijepljena inace nema upisa. Sva sreca za nas koji smo za tu opciju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.