Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    15. Listopad 2019. 12:52

nena1986

Ivonne

Napišem dugi post i izbaci me
    Uglavnom dobro jutro😂

😂😂😂

😂😂 zato ja za svaki slucaj kopiram prije postanja. 
    Uhhh, kile..🙈🙈 u trudnoci +13, na porodu izgubila relativno malo, kad sam doma dosla bila na +9, onda izgubila jos 3 kile i sad opet dobivam jer sam isto nenormalno gladna non stop. Dorucak, rucak i vecera su obavezni a izmedu prizalogajim nesto nezdravog i eto 🙈🙈

15. Listopad 2019. 12:53

Pozdrav Mino i dobrodošla u ekipu☺️🙋
    Drago mi je zbog tvog pozitivnog iskustva s poroda i zbog mirne bebe 😊 što se priča sa strane tiče, bolje što prije ogluši na njih. Vjerujem da sve radiš dobro 😊
    Što se kašica tiče, ja ih planiram davati kad napuni 6 mj. Do tad će samo sisati. Isto sam pripremila sve što sam mogla naći domaće i zaledila. Jer kreće sa krutom hranom baš u sezoni kada ništa nema.

CiniMINIS
    15. Listopad 2019. 13:10

🤔 postam odgovor i pojave mi se jos dvije stranice teksta 😅

Noemi1

Matejaaa

Mame kad s kolko mjeseci će djete prestati cendrati i kad će biti sve ok ? 🙈🙈🙈🤣🤣

S 216mj 😁 taman kad napune 18 😂😂

Ovo sam i ja htjela napisat 😂😂 makar moje je islo vise u smjeru- kad izadu iz kuce 😂. Al kad vidim da se i dan danas nekad zalim roditeljima, ipak tendiram prema - nikad 😂😂.
    Mino dobro nam dosla. Naravno da te primamo 😉. Drago je i meni da si imala lijepo iskustvo na porodu, a za dojenje ne brini, dajes joj svoje mlijeko i svaka ti cast sto si uspjela povecat kolicinu mlijeka uz izdajanje, to rijetko koja zena uspije. Naprotiv, vecina njih izgubi mlijeko. Vasa beba navlakusa dakle isto zeli bracu il seku pa je posebno dobra 😅.
    Sto se slinjenja tice, moja pocela prije par tjedana al jos ne ocekujem zubice. Neko je napisao da mu je prvo dijete isto tako krenulo rano slinit a prvi zubici stigli s 7 ili 8 mjeseci.
    Ja cu kasice sa 6mjeseci i to cu opljackat bakin zamrzivac 😂 ona ima svoj vrt i sve sprema.

nena1986
    15. Listopad 2019. 13:14

Mino19

Pozdrav mame. Pratim vas vec jako dugo i nikako da se ukljucim, ali upravo sam uhvatila vremena dok malena spava i odlucila se napokon i ja javiti.😊
    Rodila sam prije 4 mj, prirodno, uz epiduralnu, rezali me, ali sve u svemu bio odlican porod i prekrasno iskustvo, muz je isto bio sa mnom. Moje dojenje isto katastrofa, sestre mi nikako nisu htjele pomoc, dodu, prikace malu na cicu i odu, a mala je ispljune van nakon 3 sekunde. Ta 3 dana u boolnici su mi bila grozna, vecinu sam proplakala moleci ih za pomoc i jedva cekajuci da dodem doma. Nakon toga mala pocela gubit na tezini jer ocito nije cicala kako spada pa se prebacili na dohranu+moje izdajanje. To je trajalo tjedan dana, nakon toga sve samo izdajanje pa hranjenje na bocicu. Dojenje odbija i kad god bi je probala stavit nazad, vristanje kao da ju netko kolje😂
    Tu dolazi i poveznica sa svekrvama-ja sam i nekidan slusala predavanje kako bi uspjela da se samo potrudim, ali ne, ja sam odustala (iako mi 6 sati dnevno ode na izdajanje i mala jede samo moje, ali eto, nije na sisi!). Inace je bebica super, jako mirna i dobra, place samo kada nesto treba, nije grintava, grceve smo hvala bogu izbjegli, samo problemi sa probavom i prduckanjem. Pili bio gaiu, izbacili je jer nam se cinilo samo jos gore, i sad je na espumisanu, mislim da joj to dosta olaksava. Sad je u fazi trpanja svega u usta, samo cekam da izadu zubici jer je jaaako duge muce i nervoznija je dosta nego prije, ali njih nigdje pa nigdje. Budila nam se samo jednom po noci, oko 4, sad po 3, 4 puta. Kaka svakih par dana i to bude sama voda, ne znam je li i vasim bebicama tako (koje su dojene). Prosli prvo cjepivo, to je isto sve bilo super, uskoro nas ceka drugo. I da, u trudnoci je bilo svasta, od povracanja do hodocascenja u zaraznu svako malo i govorenja da vise necu imat djece, jedna ali vrijedna, ali sve sam to zaboravila i mogu vam rec da jedva cekam jos jedno (ona je odlicna beba pa zato i mogu razmisljat u tom smjeru🙈)
    Eto, znam da sam napisala roman, ali htjela sam se prikljucit i opisat vam kako su nama protekla ova 4 mjeseca i nadam se da me primate u drustvo i da se druzimo ovdje i u buducnosti☺☺

Welcome!!! Drago nam je da ćemo se družiti 🤗Začepi uši kada dođe svekriva 😂😂😂.... 
    Papica, hm, neću prije 6 mjeseci. Čekat ću prvo da mi se posjedne, pa ćemo onda polako.
    U moja ti ima "regresiju" spavanja.... ah te faze... 😂
    I kakica, vodena od prvog dana 💪

nena1986
    15. Listopad 2019. 13:16

Matejaaa

Mame kad s kolko mjeseci će djete prestati cendrati i kad će biti sve ok ? 🙈🙈🙈🤣🤣

Nikada neće prestati cendrati i nikada neće baš sve biti ok. Ima dvanaest godina, i cendra više od ove sa 4 mjeseca 😂😂😂

15. Listopad 2019. 14:02

Neno, kad si spomenula da ćeš pričekati da se posjedne, to se otprilike može očekivati sa 6 mjeseci?
    I kod moje je kakica dosta rijetka, u zadnje vrijeme se i dosta osjeti. Spomenula sam to i pedijatrici ali je samo odmahnula glavom.

krino
    15. Listopad 2019. 14:21

Mino19

Pozdrav mame. Pratim vas vec jako dugo i nikako da se ukljucim, ali upravo sam uhvatila vremena dok malena spava i odlucila se napokon i ja javiti.😊
    Rodila sam prije 4 mj, prirodno, uz epiduralnu, rezali me, ali sve u svemu bio odlican porod i prekrasno iskustvo, muz je isto bio sa mnom. Moje dojenje isto katastrofa, sestre mi nikako nisu htjele pomoc, dodu, prikace malu na cicu i odu, a mala je ispljune van nakon 3 sekunde. Ta 3 dana u boolnici su mi bila grozna, vecinu sam proplakala moleci ih za pomoc i jedva cekajuci da dodem doma. Nakon toga mala pocela gubit na tezini jer ocito nije cicala kako spada pa se prebacili na dohranu+moje izdajanje. To je trajalo tjedan dana, nakon toga sve samo izdajanje pa hranjenje na bocicu. Dojenje odbija i kad god bi je probala stavit nazad, vristanje kao da ju netko kolje😂
    Tu dolazi i poveznica sa svekrvama-ja sam i nekidan slusala predavanje kako bi uspjela da se samo potrudim, ali ne, ja sam odustala (iako mi 6 sati dnevno ode na izdajanje i mala jede samo moje, ali eto, nije na sisi!). Inace je bebica super, jako mirna i dobra, place samo kada nesto treba, nije grintava, grceve smo hvala bogu izbjegli, samo problemi sa probavom i prduckanjem. Pili bio gaiu, izbacili je jer nam se cinilo samo jos gore, i sad je na espumisanu, mislim da joj to dosta olaksava. Sad je u fazi trpanja svega u usta, samo cekam da izadu zubici jer je jaaako duge muce i nervoznija je dosta nego prije, ali njih nigdje pa nigdje. Budila nam se samo jednom po noci, oko 4, sad po 3, 4 puta. Kaka svakih par dana i to bude sama voda, ne znam je li i vasim bebicama tako (koje su dojene). Prosli prvo cjepivo, to je isto sve bilo super, uskoro nas ceka drugo. I da, u trudnoci je bilo svasta, od povracanja do hodocascenja u zaraznu svako malo i govorenja da vise necu imat djece, jedna ali vrijedna, ali sve sam to zaboravila i mogu vam rec da jedva cekam jos jedno (ona je odlicna beba pa zato i mogu razmisljat u tom smjeru🙈)
    Eto, znam da sam napisala roman, ali htjela sam se prikljucit i opisat vam kako su nama protekla ova 4 mjeseca i nadam se da me primate u drustvo i da se druzimo ovdje i u buducnosti☺☺

Dobro dosla Mino 😄
    Jedva cekamo i tvoje dogodovstine 😂😂

krino
    15. Listopad 2019. 14:24

krino

Mino19

Dobro dosla Mino 😄
    Jedva cekamo i tvoje dogodovstine 😂😂

Mino i Krino 😂😂😂

nena1986
    15. Listopad 2019. 14:39

shell

Neno, kad si spomenula da ćeš pričekati da se posjedne, to se otprilike može očekivati sa 6 mjeseci?
    I kod moje je kakica dosta rijetka, u zadnje vrijeme se i dosta osjeti. Spomenula sam to i pedijatrici ali je samo odmahnula glavom.

Da, oko 6.-og mjeseca, moze biti sa 5 mj, a moze i sa 7.... al uglavnom u šestom cca

nena1986
    15. Listopad 2019. 14:40

Mino & Krino 👊🔝🔝🔝😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.