Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2019. 19:33

Noemi1

A online narucivanje? Ako hoces mogu ti ja otic do bubamare pa poslat? Hahah bas da nist nemas, stvarno, nije ni cudo da te i sreca napustila 😛

Ma nema potrebe evo sheel veli da ima u dm 🤪 hvala objema 🥰

krino
    11. Listopad 2019. 19:40

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂

🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅

Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔

Pa prvo joj uvjek dadem mljeko i podrigne i igramo se se i kad vidim da ziva nakon pol sata, sat, dva joj dadem caja i uopce nismo poremetili davanje mljeka jer po tome bi uvjek samo pila mljeko a nekada ga odbije jer je zedna al gledam da popje mljeko svaka 3,4h i popje 90,60 ili 120ml

Super probat cu onda tak i ja. A kako podgrijati taj caj? Ja ga skuhala eno skroz se ohladio. Da li pod vodom iz slavine ili u mikrovalnoj ili ti ne podgrijavas? 🤔

Ja ga skuham ujutro i dajem joj ga cijeli dan na sobnoj je temp nekada stavim na redijator ako mi je preleden u mikrovalnu nikako nije dobra za nas kamo li za bebu

Da, ni ja ne volim mikrovalnu. Radje jedem hladno nego da tamo podgrijem. Ja ga sad grijem pod toplom vodom, pa cu u onu termos pernicu stavit 😂 ono cudo sto izgleda kao pernica al sluzi kao grijac bocice ili za odrzavanje topline 😊 nije losa stvar. Znam nekad tak smuckat bocicu, kao probudit ce se sad i on me zezne i nastavi spavaz jos pol saata pa onda drzim u tom. Bude ista temp ko kad napravim. Ako slucajno prodje vise od sat vremena, onda bacim zbog ne znam ceg (bakterija ili smanjene hranjive vrijednosti) 🤔

Ajme e to se meni desava sva se uzvrti reko oce jesti i dok odem napraviti ona spava 🤦‍♀️ i isto ako je sat vremena proslo bacam pa makar to bila i puna bocica.. Vidis dobro bi mi dosla ta pernica

https://www.bubamara.in/hranjenje/spremanje-hrane-i-pica/termo-posudice/mam-termo-torbica/6692664042894669266
    Takvu neku imam al nije Mam 🙁 nisu imali 😂

Nemam bubamare 🙄🙄

Ima i DM tu termo torbu za termosicu. I termosicu

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 19:44

krino

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂

🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅

Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔

Pa prvo joj uvjek dadem mljeko i podrigne i igramo se se i kad vidim da ziva nakon pol sata, sat, dva joj dadem caja i uopce nismo poremetili davanje mljeka jer po tome bi uvjek samo pila mljeko a nekada ga odbije jer je zedna al gledam da popje mljeko svaka 3,4h i popje 90,60 ili 120ml

Super probat cu onda tak i ja. A kako podgrijati taj caj? Ja ga skuhala eno skroz se ohladio. Da li pod vodom iz slavine ili u mikrovalnoj ili ti ne podgrijavas? 🤔

Ja ga skuham ujutro i dajem joj ga cijeli dan na sobnoj je temp nekada stavim na redijator ako mi je preleden u mikrovalnu nikako nije dobra za nas kamo li za bebu

Da, ni ja ne volim mikrovalnu. Radje jedem hladno nego da tamo podgrijem. Ja ga sad grijem pod toplom vodom, pa cu u onu termos pernicu stavit 😂 ono cudo sto izgleda kao pernica al sluzi kao grijac bocice ili za odrzavanje topline 😊 nije losa stvar. Znam nekad tak smuckat bocicu, kao probudit ce se sad i on me zezne i nastavi spavaz jos pol saata pa onda drzim u tom. Bude ista temp ko kad napravim. Ako slucajno prodje vise od sat vremena, onda bacim zbog ne znam ceg (bakterija ili smanjene hranjive vrijednosti) 🤔

Ajme e to se meni desava sva se uzvrti reko oce jesti i dok odem napraviti ona spava 🤦‍♀️ i isto ako je sat vremena proslo bacam pa makar to bila i puna bocica.. Vidis dobro bi mi dosla ta pernica

https://www.bubamara.in/hranjenje/spremanje-hrane-i-pica/termo-posudice/mam-termo-torbica/6692664042894669266
    Takvu neku imam al nije Mam 🙁 nisu imali 😂

Nemam bubamare 🙄🙄

Ima i DM tu termo torbu za termosicu. I termosicu

Ja koza se nisam sjetila ni pogledat u dmu 😑 otic cu uzet svakak jos jednu da imam i za caj i za mlijeko 😊 hvalaa na info 😁

krino
    12. Listopad 2019. 02:21

Majko mila...nikako se uspavat od ovog bacanja nogu i trzanja... Pa umjesto na bolje, to sve gore. Rano se budi jesti, malo po noci spava i u tome svemu ima jos energije preko dana. Mi smozdeni. Jesam li samo ja u toj fazi ili? Sad cemo 4mj i nikako na zelenu granu vec 2tj. Onda citam o regresiji spavanja pa vise ni sama ne vjerujem u te "faze". Stalno je neka faza 😂 

krino
    12. Listopad 2019. 02:43

Jede i spava. I zaspi na boci 10x. Cim ga stavis u kindac, gotovo. Evo je zaspao nakon sat vremena. Ja ne kuzim kako od bebe spavalice nastane beba nespavalica? Jos sam se uvijek pohvalila kako spava. Pa nije htio spavat po danu pa se naviknes. Ali i po noci je sad borba. Sve je isto. Mozda trebam nesto mijenjati? Luda sam vec od neispavanosti. Ne znam stvarno kako on nije. A "tek" nam 2tj traje... Prije je znao do 4-5 ujutro odspavat. Sad se dize oko 1:20 jesti i u pola 5 kad se probudi i krene tulum u kindacu, samo ga ostavimo da prica i lamace. Ugasi se sam, ali isto prodju sati... Help, help

krino
    12. Listopad 2019. 05:29

Evo, pola 6. Vec sat vremena se baca po kindacu. I spava i njorga. Ja nisam oka sklopila jer mi muz hrce ko slon. Danas cu biti narlektrizirana ocito. Ne znam jel da pocnem pit ili se drogirat ili oboje, ali jasno mi je zasto u svim serijama i filmovima iz SAD svi nose case s vinom okolo i piju... 

krino
    12. Listopad 2019. 08:17

I evo nas, od tog bacakanja se sav popisao. I krevet i sebe. Uspavala ga jedno 5x jos pa je odspavao jos malo. Ja sam na kaucu u boravku od 6 do 8. Dopisujem se sa serverom, u nastavcima 🤣 Digla se i kuham kavu. Ipak nisam naelektrizirana. Mislila sam da cu biti luda, a doceka te osmijeh od uha do uha u kindacu. I gladan i upisan, ali zadovoljan. Kak da ne budes super? Dnevnik sludjene mame. 😁🤗🥰🐼

CiniMINIS
    12. Listopad 2019. 09:36

😂😂 krino, odlicna si mi! Samo se ti nama pozali, lakse je kad covjek malo izbaci to iz sebe, pa moze punom snagom krenut u dan i bas kako kazes, uzivati u najsladim osmjesima 😍. I ne dopisujes se s serverom, citamo te mi i saljemo ti pozitivnu energiju ❤❤.
    Mi smo na putu, ceka nas vikend na selu. Idemo na obiteljski rodendan iako nam je pedijatrica preporucila da izbjegavamo takva druzenja (jer ju sad nismo cijepili zbog rote), pogotovo s ukljucenom djecom a tamo dvije necakinje, jedna skolarac, druga ide u vrtic 🙈🙈 drzite fige da sve dobro prode.

katiesu
    12. Listopad 2019. 09:48

nshell

mateja8822

Ne dajem joj čaja niti vode . Ne vjerujem da bi zbog toga cendrala , probala sam dati al ništa . Sad je spavala al sam morala biti kraj nje i držati je za ruku. Da je gladna nebi mi na kilaži nabrala 280 za tjedan dana

Takva sam i ja bila kao beba, jako željna mamine pažnje. Spavala bi samo vrteći u ruci pramen njene kose. I čim se odmakne ja sam se budila. Vjerovatno je takva beba, voli tvoju blizinu

heheh moja eva vrti ili moju ili svoju kosu. puno put mi je zapetljala i ništa drugo nije pomoglo osim skara

krino
    12. Listopad 2019. 09:49

CiniMINIS

😂😂 krino, odlicna si mi! Samo se ti nama pozali, lakse je kad covjek malo izbaci to iz sebe, pa moze punom snagom krenut u dan i bas kako kazes, uzivati u najsladim osmjesima 😍. I ne dopisujes se s serverom, citamo te mi i saljemo ti pozitivnu energiju ❤❤.
    Mi smo na putu, ceka nas vikend na selu. Idemo na obiteljski rodendan iako nam je pedijatrica preporucila da izbjegavamo takva druzenja (jer ju sad nismo cijepili zbog rote), pogotovo s ukljucenom djecom a tamo dvije necakinje, jedna skolarac, druga ide u vrtic 🙈🙈 drzite fige da sve dobro prode.

Ma biti ce sve dobro. Samo budite na zraku, a ne puno u zatvorenom. Kazu da ce biti lijepi dan. Znas sta, ja se vise ne mogu ni zaliti. Samo pisem dogodovstine. I da, sinoc je jos povrh svega bio tulum ispod nas. Pa nasmijali smo se sami sebi. Ja sam vec mislila u pola 3, nakon xy pokusaja uspavljivanja da odem s njim dolje 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.