Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Listopad 2019. 09:59

Krino, koji je od vas dvoje bio živahna beba, ti ili muž, pa vam se to vraća 😂 znaš kako ono mame kažu "dabogda i ti imala dijete koje će biti upola živo kao ti" 😂 Šala mala, kad ga uhvati to "ludilo", jel traži pozornost ili se zabavlja sam?

katiesu
    12. Listopad 2019. 10:04

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

i ja volim biti ovdje i volim se družiti s vama , iako ne mogu vas uhvatiti eto sam na 237 str hehehhe
    ja zapravo i ne spadam u ove ljetne bebe nego čak u proljetne ali ih nisam nasla i ovdje sam skoro od početka 😀
    kaos mi je u zadnje vrijeme, preko noći se bidi 4,5 puta a već je počeo cijelu noć spavati nedavno. znaci nešto ga muci. curi mu nos, neki dan je imao temp 38,3 u guzi sad već tri dana ima neki sitni osip po tijelu iako temp uopće nema, preko dana je nemoguć ja jedva stignem skuhati i jesti. nervozna sam za popizdit, mala kad dođe iz vrtića krene tražit svoje a ja luda, pa nije dijete krivo i znam da se trebam baviti s njom a ja sam na izmaku snaga. 😩

katiesu
    12. Listopad 2019. 10:07

krino

Ivonne

Cijelu noc nisam spavala, ne od bebe nego od svih. Te ona traži jest re čujem starijeg da se dere I traži tatu te mužu zvoni alarm u 4 ujutro jer on ide na sportske i nema ga do nedjelje, kad je on napokon otišao Ona se probudila traži jest i kad sam je podojila samo sam se ustala. Sad oboje spavaju a ja jedem 😊😂 najsretniji dio dana

Ja sam sv u stresu od tih sl. putovanja. Moj ide u 11mj. Ja ne znam s jednim djetetom kako cu…

moj ide u lyon u francusku, kako ću ja s dvoje 😩

krino
    12. Listopad 2019. 10:10

shell

Krino, koji je od vas dvoje bio živahna beba, ti ili muž, pa vam se to vraća 😂 znaš kako ono mame kažu "dabogda i ti imala dijete koje će biti upola živo kao ti" 😂 Šala mala, kad ga uhvati to "ludilo", jel traži pozornost ili se zabavlja sam?

Moj muz je stalno kricao i plakao. Mali nije takav. Uhvati ga zuta minuta. A ja nisam bila spavac. Tata bi me uspavljivao, a mama nasla kako skacem u kindacu dok on spava 🤣🤣🤣 Ja se toga ne sjecam, to su urbane legende koje mama i tata pricaju hahaha

krino
    12. Listopad 2019. 10:13

katiesu

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

i ja volim biti ovdje i volim se družiti s vama , iako ne mogu vas uhvatiti eto sam na 237 str hehehhe
    ja zapravo i ne spadam u ove ljetne bebe nego čak u proljetne ali ih nisam nasla i ovdje sam skoro od početka 😀
    kaos mi je u zadnje vrijeme, preko noći se bidi 4,5 puta a već je počeo cijelu noć spavati nedavno. znaci nešto ga muci. curi mu nos, neki dan je imao temp 38,3 u guzi sad već tri dana ima neki sitni osip po tijelu iako temp uopće nema, preko dana je nemoguć ja jedva stignem skuhati i jesti. nervozna sam za popizdit, mala kad dođe iz vrtića krene tražit svoje a ja luda, pa nije dijete krivo i znam da se trebam baviti s njom a ja sam na izmaku snaga. 😩

Suosjecam. Ja nemrem s jednim, luda sam. Kamoli s dva. Ak ti sto pomaze, ja ti svog kad ima zutu minutu koja traje satima (kao neki dan) ostavim u kindacu 20min i sjednem u boravak. Pojacam radio i odigram koji candy crash ili citam forum. On ionako cendra, krici ili sto vec, bila tu ili ne, a tih 20min dobro dodje da se okrenes na nulu. Eto. Neka kaze tko sto hoce, ali imam i ja dusu 🤗

krino
    12. Listopad 2019. 10:15

katiesu

krino

Ivonne

Cijelu noc nisam spavala, ne od bebe nego od svih. Te ona traži jest re čujem starijeg da se dere I traži tatu te mužu zvoni alarm u 4 ujutro jer on ide na sportske i nema ga do nedjelje, kad je on napokon otišao Ona se probudila traži jest i kad sam je podojila samo sam se ustala. Sad oboje spavaju a ja jedem 😊😂 najsretniji dio dana

Ja sam sv u stresu od tih sl. putovanja. Moj ide u 11mj. Ja ne znam s jednim djetetom kako cu…

moj ide u lyon u francusku, kako ću ja s dvoje 😩

Budemo se jadale tu. Virtualna terapija 😉 Ja sam uvjerena da ce nama faza proci dok stari ode. Moram se za nesto drzat 😂 Klasa preoptimist, ali ne dam se

• Ivonne
    12. Listopad 2019. 10:37

Spavali smo svi troje u našoj spavaćoj tj njih dvoje su spavali a ja jadna malo dojila nju malo pokrivala njega. Toliko kašlje da ju je stalno budio

• Marina111
    12. Listopad 2019. 10:53

Cure koje kapi za grčeve uzeti ? Imali smo sad biogaju al ne pomaze . Kapi idu poslije svakog obroka ? 

krino
    12. Listopad 2019. 10:58

mateja8822

Cure koje kapi za grčeve uzeti ? Imali smo sad biogaju al ne pomaze . Kapi idu poslije svakog obroka ?

Protiv grceva ti pomaze samo vrijeme. Moja prija je probaja Waya kapi. Sve to isto. Probiotik da im brze crijeva sazriju

krino
    12. Listopad 2019. 10:58

Ivonne

Spavali smo svi troje u našoj spavaćoj tj njih dvoje su spavali a ja jadna malo dojila nju malo pokrivala njega. Toliko kašlje da ju je stalno budio

Oso stari pa imaju mamu samo za sebe 🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.