Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2019. 16:40

mateja8822

Ja sam kupila aventovu staklenu od 120 imam i Tommyja tippe od 150 plastična al mi se sisac ne sviđa . Bas sam danas kupila plastičnu aventovu od 330. Kako bavite sa klincima … nahranite, podrignete ili ne. ? Ga odmah spustite u krevetić ili ? Kako s tako malim djetetom nekud ići a da ne cendra .

Obavezno drzim da podrigne osim ako zaspe al se probudi jer ju muci taj zrak i onda ju podignem i podrigne, ja se jos nisam upustala nekud ici s njom osim doktoru 

11. Listopad 2019. 16:43

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂

🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅

Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔

Pa  prvo joj uvjek dadem mljeko i podrigne i igramo se se i kad vidim da ziva nakon pol sata, sat, dva  joj dadem caja i uopce nismo poremetili davanje mljeka jer po tome bi uvjek samo pila mljeko a nekada ga odbije jer je zedna al gledam da popje mljeko svaka 3,4h i popje 90,60 ili 120ml 

• Marina111
    11. Listopad 2019. 16:46

Ayla i ne cendra ti onda poslije jela ?

krino
    11. Listopad 2019. 16:49

mateja8822

Ja sam kupila aventovu staklenu od 120 imam i Tommyja tippe od 150 plastična al mi se sisac ne sviđa . Bas sam danas kupila plastičnu aventovu od 330. Kako bavite sa klincima … nahranite, podrignete ili ne. ? Ga odmah spustite u krevetić ili ? Kako s tako malim djetetom nekud ići a da ne cendra .

Pravis se da ne cendra 😂 Ne znam koliko je mala beba, ali moj kad je imao mjesec dana sam se ja zazelila zagrebacje spice pa smo isli u centar. Bio je kraj 7.mj. I da, cendrao je, al sta sad. Lakse je nama kad je na bocu jer smo mobilnije. Ja imam termosicu i ponesem bocu i hranu. I ako cendra, cendra. Malo ga uzmes i nosis ili sjednes na klupu i dok se ne smiri se mazite. Onda opet u kolica i tako. Brzo ces vidjeti koliko izdrzi u kolicima. Moj 1:15h i gotovo. Onda malo nosamo i opet dobro. U nosiljci zato moze i 3h ako treba.

11. Listopad 2019. 16:53

mateja8822

Ayla i ne cendra ti onda poslije jela ?

Ne samo bi se druzila, gleda u plafon i smije se il pricam joj ona pozorno slusa il se smije, a da spava poslje jela nespava ta faza je prosla kad je samo spavala 

11. Listopad 2019. 16:55

Krino dal ti dajes varalicu da se malo zavara? 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 17:01

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅

Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔

Pa prvo joj uvjek dadem mljeko i podrigne i igramo se se i kad vidim da ziva nakon pol sata, sat, dva joj dadem caja i uopce nismo poremetili davanje mljeka jer po tome bi uvjek samo pila mljeko a nekada ga odbije jer je zedna al gledam da popje mljeko svaka 3,4h i popje 90,60 ili 120ml

Super probat cu onda tak i ja. A kako podgrijati taj caj? Ja ga skuhala eno skroz se ohladio. Da li pod vodom iz slavine ili u mikrovalnoj ili ti ne podgrijavas? 🤔

• Marina111
    11. Listopad 2019. 17:01

Moja stalno ima dudu 

11. Listopad 2019. 17:10

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Pa prvo joj uvjek dadem mljeko i podrigne i igramo se se i kad vidim da ziva nakon pol sata, sat, dva joj dadem caja i uopce nismo poremetili davanje mljeka jer po tome bi uvjek samo pila mljeko a nekada ga odbije jer je zedna al gledam da popje mljeko svaka 3,4h i popje 90,60 ili 120ml

Super probat cu onda tak i ja. A kako podgrijati taj caj? Ja ga skuhala eno skroz se ohladio. Da li pod vodom iz slavine ili u mikrovalnoj ili ti ne podgrijavas? 🤔

Ja ga skuham ujutro i dajem joj ga cijeli dan na sobnoj je temp nekada stavim na redijator ako mi je preleden u mikrovalnu nikako nije dobra za nas kamo li za bebu 

11. Listopad 2019. 17:10

mateja8822

Moja stalno ima dudu

Moja ju pljucka, a ja joj ju dajem kao utjehu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.