Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina111
    11. Listopad 2019. 16:46

Ayla i ne cendra ti onda poslije jela ?

krino
    11. Listopad 2019. 16:49

mateja8822

Ja sam kupila aventovu staklenu od 120 imam i Tommyja tippe od 150 plastična al mi se sisac ne sviđa . Bas sam danas kupila plastičnu aventovu od 330. Kako bavite sa klincima … nahranite, podrignete ili ne. ? Ga odmah spustite u krevetić ili ? Kako s tako malim djetetom nekud ići a da ne cendra .

Pravis se da ne cendra 😂 Ne znam koliko je mala beba, ali moj kad je imao mjesec dana sam se ja zazelila zagrebacje spice pa smo isli u centar. Bio je kraj 7.mj. I da, cendrao je, al sta sad. Lakse je nama kad je na bocu jer smo mobilnije. Ja imam termosicu i ponesem bocu i hranu. I ako cendra, cendra. Malo ga uzmes i nosis ili sjednes na klupu i dok se ne smiri se mazite. Onda opet u kolica i tako. Brzo ces vidjeti koliko izdrzi u kolicima. Moj 1:15h i gotovo. Onda malo nosamo i opet dobro. U nosiljci zato moze i 3h ako treba.

11. Listopad 2019. 16:53

mateja8822

Ayla i ne cendra ti onda poslije jela ?

Ne samo bi se druzila, gleda u plafon i smije se il pricam joj ona pozorno slusa il se smije, a da spava poslje jela nespava ta faza je prosla kad je samo spavala 

11. Listopad 2019. 16:55

Krino dal ti dajes varalicu da se malo zavara? 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 17:01

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂

🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅

Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔

Pa prvo joj uvjek dadem mljeko i podrigne i igramo se se i kad vidim da ziva nakon pol sata, sat, dva joj dadem caja i uopce nismo poremetili davanje mljeka jer po tome bi uvjek samo pila mljeko a nekada ga odbije jer je zedna al gledam da popje mljeko svaka 3,4h i popje 90,60 ili 120ml

Super probat cu onda tak i ja. A kako podgrijati taj caj? Ja ga skuhala eno skroz se ohladio. Da li pod vodom iz slavine ili u mikrovalnoj ili ti ne podgrijavas? 🤔

• Marina111
    11. Listopad 2019. 17:01

Moja stalno ima dudu 

11. Listopad 2019. 17:10

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅

Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔

Pa prvo joj uvjek dadem mljeko i podrigne i igramo se se i kad vidim da ziva nakon pol sata, sat, dva joj dadem caja i uopce nismo poremetili davanje mljeka jer po tome bi uvjek samo pila mljeko a nekada ga odbije jer je zedna al gledam da popje mljeko svaka 3,4h i popje 90,60 ili 120ml

Super probat cu onda tak i ja. A kako podgrijati taj caj? Ja ga skuhala eno skroz se ohladio. Da li pod vodom iz slavine ili u mikrovalnoj ili ti ne podgrijavas? 🤔

Ja ga skuham ujutro i dajem joj ga cijeli dan na sobnoj je temp nekada stavim na redijator ako mi je preleden u mikrovalnu nikako nije dobra za nas kamo li za bebu 

11. Listopad 2019. 17:10

mateja8822

Moja stalno ima dudu

Moja ju pljucka, a ja joj ju dajem kao utjehu 

Nikolina95
    11. Listopad 2019. 17:11

Zenice evo mene malo, nikako nepisem ali stal9 pratim. Morat cu se vise uključiti 😊
    Vidim u bipi 30% na bebe pa neznam jel mogu iskoristiti i onih 15% sto sam dobila od Bipa viber?!
    Moja malac nece u kolicima max 10 min, znaci nigdje nemozemo ic, on ne da cendra nego vristi 🤦‍♂️
    A tako sam mu ljepa kolica kupila 🙈

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 17:18

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Ja ga skuham ujutro i dajem joj ga cijeli dan na sobnoj je temp nekada stavim na redijator ako mi je preleden u mikrovalnu nikako nije dobra za nas kamo li za bebu

Da, ni ja ne volim mikrovalnu. Radje jedem hladno nego da tamo podgrijem. Ja ga sad grijem pod toplom vodom, pa cu u onu termos pernicu stavit 😂 ono cudo sto izgleda kao pernica al sluzi kao grijac bocice ili za odrzavanje topline 😊 nije losa stvar. Znam nekad tak smuckat bocicu, kao probudit ce se sad i on me zezne i nastavi spavaz jos pol saata pa onda drzim u tom. Bude ista temp ko kad napravim. Ako slucajno prodje vise od sat vremena, onda bacim zbog ne znam ceg (bakterija ili smanjene hranjive vrijednosti) 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.