Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    11. Listopad 2019. 17:11

Zenice evo mene malo, nikako nepisem ali stal9 pratim. Morat cu se vise uključiti 😊
    Vidim u bipi 30% na bebe pa neznam jel mogu iskoristiti i onih 15% sto sam dobila od Bipa viber?!
    Moja malac nece u kolicima max 10 min, znaci nigdje nemozemo ic, on ne da cendra nego vristi 🤦‍♂️
    A tako sam mu ljepa kolica kupila 🙈

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 17:18

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂

🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅

Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔

Pa prvo joj uvjek dadem mljeko i podrigne i igramo se se i kad vidim da ziva nakon pol sata, sat, dva joj dadem caja i uopce nismo poremetili davanje mljeka jer po tome bi uvjek samo pila mljeko a nekada ga odbije jer je zedna al gledam da popje mljeko svaka 3,4h i popje 90,60 ili 120ml

Super probat cu onda tak i ja. A kako podgrijati taj caj? Ja ga skuhala eno skroz se ohladio. Da li pod vodom iz slavine ili u mikrovalnoj ili ti ne podgrijavas? 🤔

Ja ga skuham ujutro i dajem joj ga cijeli dan na sobnoj je temp nekada stavim na redijator ako mi je preleden u mikrovalnu nikako nije dobra za nas kamo li za bebu

Da, ni ja ne volim mikrovalnu. Radje jedem hladno nego da tamo podgrijem. Ja ga sad grijem pod toplom vodom, pa cu u onu termos pernicu stavit 😂 ono cudo sto izgleda kao pernica al sluzi kao grijac bocice ili za odrzavanje topline 😊 nije losa stvar. Znam nekad tak smuckat bocicu, kao probudit ce se sad i on me zezne i nastavi spavaz jos pol saata pa onda drzim u tom. Bude ista temp ko kad napravim. Ako slucajno prodje vise od sat vremena, onda bacim zbog ne znam ceg (bakterija ili smanjene hranjive vrijednosti) 🤔

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 17:18

Nikolina95

Zenice evo mene malo, nikako nepisem ali stal9 pratim. Morat cu se vise uključiti 😊
    Vidim u bipi 30% na bebe pa neznam jel mogu iskoristiti i onih 15% sto sam dobila od Bipa viber?!
    Moja malac nece u kolicima max 10 min, znaci nigdje nemozemo ic, on ne da cendra nego vristi 🤦‍♂️

A nece ni u jaje? Da ga tak stavis na kolica pa furas?

krino
    11. Listopad 2019. 17:24

ayla

Krino dal ti dajes varalicu da se malo zavara?

Od prve noci kad smo dosli kuci. To je moj spas. Ne znam kako cu ga odviknut, ali tko izmislio dudu treba dobit 10x Nobelovu nagradu 😂

MiniCooper26
    11. Listopad 2019. 17:33

Nikolina95

Mislin na ne mozes popust na popust. 
    Moj je od rođenja volio biti u kosari u kolicima i cak bi spavao u njoj. Kad smo poceli u setnju isto vriska ajme meni.. Sad smo napunili 3 mjeseca stavila san mu sjedeci dio koji ide u nulti polozaj i sad sve vidi i promatra pa mu je draze

Nikolina95
    11. Listopad 2019. 17:34

Noemi1

Nikolina95

Ni u to nece. U autu jos neko ako ga non stop zabavljam, dok vozimo dobro je, cim treba stat na semaforu onda place.. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

11. Listopad 2019. 17:36

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅

Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔

Pa prvo joj uvjek dadem mljeko i podrigne i igramo se se i kad vidim da ziva nakon pol sata, sat, dva joj dadem caja i uopce nismo poremetili davanje mljeka jer po tome bi uvjek samo pila mljeko a nekada ga odbije jer je zedna al gledam da popje mljeko svaka 3,4h i popje 90,60 ili 120ml

Super probat cu onda tak i ja. A kako podgrijati taj caj? Ja ga skuhala eno skroz se ohladio. Da li pod vodom iz slavine ili u mikrovalnoj ili ti ne podgrijavas? 🤔

Ja ga skuham ujutro i dajem joj ga cijeli dan na sobnoj je temp nekada stavim na redijator ako mi je preleden u mikrovalnu nikako nije dobra za nas kamo li za bebu

Da, ni ja ne volim mikrovalnu. Radje jedem hladno nego da tamo podgrijem. Ja ga sad grijem pod toplom vodom, pa cu u onu termos pernicu stavit 😂 ono cudo sto izgleda kao pernica al sluzi kao grijac bocice ili za odrzavanje topline 😊 nije losa stvar. Znam nekad tak smuckat bocicu, kao probudit ce se sad i on me zezne i nastavi spavaz jos pol saata pa onda drzim u tom. Bude ista temp ko kad napravim. Ako slucajno prodje vise od sat vremena, onda bacim zbog ne znam ceg (bakterija ili smanjene hranjive vrijednosti) 🤔

Ajme e to se meni desava sva se uzvrti reko oce jesti i dok odem napraviti ona spava 🤦‍♀️ i isto ako je sat vremena proslo bacam pa makar to bila i puna bocica.. Vidis dobro bi mi dosla ta pernica

11. Listopad 2019. 17:40

krino

ayla

Krino dal ti dajes varalicu da se malo zavara?

Od prve noci kad smo dosli kuci. To je moj spas. Ne znam kako cu ga odviknut, ali tko izmislio dudu treba dobit 10x Nobelovu nagradu 😂

Moja ju pljucka ja ju moram nekada drzati da bi ju dudlala i sto najgore ona nju dudla kad se uspavljiva i ona joj ispadne i ona se probudi i onda opet u krug pol dana ju uspavljivam da malo odspava... Mislim da do 3god je ok do tad smisljas taktiku mene su u 4 osnovne jedva od bocice odvikli i nikad im necu oprostiti to 😂😂😂😂

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 17:50

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ivonne

Ajme e to se meni desava sva se uzvrti reko oce jesti i dok odem napraviti ona spava 🤦‍♀️ i isto ako je sat vremena proslo bacam pa makar to bila i puna bocica.. Vidis dobro bi mi dosla ta pernica

https://www.bubamara.in/hranjenje/spremanje-hrane-i-pica/termo-posudice/mam-termo-torbica/6692664042894669266
     Takvu neku imam al nije Mam 🙁 nisu imali 😂 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 17:51

Nikolina95

Noemi1

Nikolina95

Ni u to nece. U autu jos neko ako ga non stop zabavljam, dok vozimo dobro je, cim treba stat na semaforu onda place..

Ja mog znam stavit u jaje u kuci, ako je previse nemiran 😂 bas se smiri u tom jajetu, valjda mu polozaj pase🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.