Cijelu noc nisam spavala, ne od bebe nego od svih. Te ona traži jest re čujem starijeg da se dere I traži tatu te mužu zvoni alarm u 4 ujutro jer on ide na sportske i nema ga do nedjelje, kad je on napokon otišao Ona se probudila traži jest i kad sam je podojila samo sam se ustala. Sad oboje spavaju a ja jedem 😊😂 najsretniji dio dana
Ja sam sv u stresu od tih sl. putovanja. Moj ide u 11mj. Ja ne znam s jednim djetetom kako cu…
A ono slomljena sam cijeli tjedan jer hendlam dvoje a in je svaki dan imao nešt za obaviti a sad sam 3 dana skroz solo. Jbg tak je kak je, možemo mi to
Znam. Da ne mozemo, bile bismo muski 😆 Ali bas se uzasavam tih 5 dana solo.
Ti imaš mamu tu, jel radi? Imaš braću, sestre? Nekad je dovoljno samo pol sata da te netko zamijeni da tuširanje obaviš kak se spada.
Nekad i promjena rutine pomogne 😂😂
Mi danas nismo otišli van, ja sam prezgažena da guram kolica i bedinjam toddlera na biciklu.
Ivonne i tvoje je na dohrani ? Cure koje bočice koristite ?
Dr. Browns anti colic. Imas u BIPI. Oko 85kn jedna. Ne staklena nego plasticna. I kupi odmah veliku. Trebat ce ti uskoro pa ce ti male biti neupotrebljive
I ja dr Brown al staklenu i platila 110kn u ljekarni, nisam znala da se moze naci i jeftinija.. Imam od 150ml
Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣
Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂
🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅
Ti imaš mamu tu, jel radi? Imaš braću, sestre? Nekad je dovoljno samo pol sata da te netko zamijeni da tuširanje obaviš kak se spada.
Nekad i promjena rutine pomogne 😂😂
Mi danas nismo otišli van, ja sam prezgažena da guram kolica i bedinjam toddlera na biciklu.
Svi rade ili zive u inozemstvu. Jeeee. Al dobro dodje i poslije posla da mama navrati. Pa tad jedino perem kosu 😆
Ja sam kupila aventovu staklenu od 120 imam i Tommyja tippe od 150 plastična al mi se sisac ne sviđa . Bas sam danas kupila plastičnu aventovu od 330. Kako bavite sa klincima ... nahranite, podrignete ili ne. ? Ga odmah spustite u krevetić ili ? Kako s tako malim djetetom nekud ići a da ne cendra .
Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣
🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅
Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔
Ja sam kupila aventovu staklenu od 120 imam i Tommyja tippe od 150 plastična al mi se sisac ne sviđa . Bas sam danas kupila plastičnu aventovu od 330. Kako bavite sa klincima … nahranite, podrignete ili ne. ? Ga odmah spustite u krevetić ili ? Kako s tako malim djetetom nekud ići a da ne cendra .
Prilagodiš ili što više možeš prilagodiš njemu. Sve je lakše kad oni uhvate neki ritam pa se imaš po čemu ravnati. Mi smo u utorak cijeli dan bili van stana i bilo nam super jer smo imali osjećaj da klinci surađuju Hahaha zapravo se sve odvijalo po njihovom rasporedu samo u drugom prostoru
Ja sam kupila aventovu staklenu od 120 imam i Tommyja tippe od 150 plastična al mi se sisac ne sviđa . Bas sam danas kupila plastičnu aventovu od 330. Kako bavite sa klincima … nahranite, podrignete ili ne. ? Ga odmah spustite u krevetić ili ? Kako s tako malim djetetom nekud ići a da ne cendra .
Obavezno drzim da podrigne osim ako zaspe al se probudi jer ju muci taj zrak i onda ju podignem i podrigne, ja se jos nisam upustala nekud ici s njom osim doktoru
Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔
Pa prvo joj uvjek dadem mljeko i podrigne i igramo se se i kad vidim da ziva nakon pol sata, sat, dva joj dadem caja i uopce nismo poremetili davanje mljeka jer po tome bi uvjek samo pila mljeko a nekada ga odbije jer je zedna al gledam da popje mljeko svaka 3,4h i popje 90,60 ili 120ml
Sortiraj odgovore
Najstariji