Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣
Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂
Mogu samo rwci, blago ti se 😁
😂zamijenila sam citanje vijesti s citanjem foruma 😁 sad me vise zanimaju ove teme nego sto se dogadja u svijetu 🤣
Cijelu noc nisam spavala, ne od bebe nego od svih. Te ona traži jest re čujem starijeg da se dere I traži tatu te mužu zvoni alarm u 4 ujutro jer on ide na sportske i nema ga do nedjelje, kad je on napokon otišao Ona se probudila traži jest i kad sam je podojila samo sam se ustala. Sad oboje spavaju a ja jedem 😊😂 najsretniji dio dana
Ja sam sv u stresu od tih sl. putovanja. Moj ide u 11mj. Ja ne znam s jednim djetetom kako cu…
A ono slomljena sam cijeli tjedan jer hendlam dvoje a in je svaki dan imao nešt za obaviti a sad sam 3 dana skroz solo. Jbg tak je kak je, možemo mi to
Cijelu noc nisam spavala, ne od bebe nego od svih. Te ona traži jest re čujem starijeg da se dere I traži tatu te mužu zvoni alarm u 4 ujutro jer on ide na sportske i nema ga do nedjelje, kad je on napokon otišao Ona se probudila traži jest i kad sam je podojila samo sam se ustala. Sad oboje spavaju a ja jedem 😊😂 najsretniji dio dana
Ja sam sv u stresu od tih sl. putovanja. Moj ide u 11mj. Ja ne znam s jednim djetetom kako cu…
A ono slomljena sam cijeli tjedan jer hendlam dvoje a in je svaki dan imao nešt za obaviti a sad sam 3 dana skroz solo. Jbg tak je kak je, možemo mi to
Znam. Da ne mozemo, bile bismo muski 😆 Ali bas se uzasavam tih 5 dana solo.
Ti imaš mamu tu, jel radi? Imaš braću, sestre? Nekad je dovoljno samo pol sata da te netko zamijeni da tuširanje obaviš kak se spada.
Nekad i promjena rutine pomogne 😂😂
Mi danas nismo otišli van, ja sam prezgažena da guram kolica i bedinjam toddlera na biciklu.
Ivonne i tvoje je na dohrani ? Cure koje bočice koristite ?
Dr. Browns anti colic. Imas u BIPI. Oko 85kn jedna. Ne staklena nego plasticna. I kupi odmah veliku. Trebat ce ti uskoro pa ce ti male biti neupotrebljive
I ja dr Brown al staklenu i platila 110kn u ljekarni, nisam znala da se moze naci i jeftinija.. Imam od 150ml
Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣
🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅
Ti imaš mamu tu, jel radi? Imaš braću, sestre? Nekad je dovoljno samo pol sata da te netko zamijeni da tuširanje obaviš kak se spada.
Nekad i promjena rutine pomogne 😂😂
Mi danas nismo otišli van, ja sam prezgažena da guram kolica i bedinjam toddlera na biciklu.
Svi rade ili zive u inozemstvu. Jeeee. Al dobro dodje i poslije posla da mama navrati. Pa tad jedino perem kosu 😆
Ja sam kupila aventovu staklenu od 120 imam i Tommyja tippe od 150 plastična al mi se sisac ne sviđa . Bas sam danas kupila plastičnu aventovu od 330. Kako bavite sa klincima ... nahranite, podrignete ili ne. ? Ga odmah spustite u krevetić ili ? Kako s tako malim djetetom nekud ići a da ne cendra .
🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅
Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔
Ja sam kupila aventovu staklenu od 120 imam i Tommyja tippe od 150 plastična al mi se sisac ne sviđa . Bas sam danas kupila plastičnu aventovu od 330. Kako bavite sa klincima … nahranite, podrignete ili ne. ? Ga odmah spustite u krevetić ili ? Kako s tako malim djetetom nekud ići a da ne cendra .
Prilagodiš ili što više možeš prilagodiš njemu. Sve je lakše kad oni uhvate neki ritam pa se imaš po čemu ravnati. Mi smo u utorak cijeli dan bili van stana i bilo nam super jer smo imali osjećaj da klinci surađuju Hahaha zapravo se sve odvijalo po njihovom rasporedu samo u drugom prostoru
Sortiraj odgovore
Najstariji