Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    11. Listopad 2019. 15:13

krino

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂

Mogu samo rwci, blago ti se 😁

😂zamijenila sam citanje vijesti s citanjem foruma 😁 sad me vise zanimaju ove teme nego sto se dogadja u svijetu 🤣 

• Ivonne
    11. Listopad 2019. 15:13

krino

Ivonne

Cijelu noc nisam spavala, ne od bebe nego od svih. Te ona traži jest re čujem starijeg da se dere I traži tatu te mužu zvoni alarm u 4 ujutro jer on ide na sportske i nema ga do nedjelje, kad je on napokon otišao Ona se probudila traži jest i kad sam je podojila samo sam se ustala. Sad oboje spavaju a ja jedem 😊😂 najsretniji dio dana

Ja sam sv u stresu od tih sl. putovanja. Moj ide u 11mj. Ja ne znam s jednim djetetom kako cu…

A ono slomljena sam cijeli tjedan jer hendlam dvoje a in je svaki dan imao nešt za obaviti a sad sam 3 dana skroz solo. Jbg tak je kak je, možemo mi to

krino
    11. Listopad 2019. 15:16

Ivonne

krino

Ivonne

Cijelu noc nisam spavala, ne od bebe nego od svih. Te ona traži jest re čujem starijeg da se dere I traži tatu te mužu zvoni alarm u 4 ujutro jer on ide na sportske i nema ga do nedjelje, kad je on napokon otišao Ona se probudila traži jest i kad sam je podojila samo sam se ustala. Sad oboje spavaju a ja jedem 😊😂 najsretniji dio dana

Ja sam sv u stresu od tih sl. putovanja. Moj ide u 11mj. Ja ne znam s jednim djetetom kako cu…

A ono slomljena sam cijeli tjedan jer hendlam dvoje a in je svaki dan imao nešt za obaviti a sad sam 3 dana skroz solo. Jbg tak je kak je, možemo mi to

Znam. Da ne mozemo, bile bismo muski 😆 Ali bas se uzasavam tih 5 dana solo. 

• Ivonne
    11. Listopad 2019. 15:22

Ti imaš mamu tu, jel radi? Imaš braću, sestre? Nekad je dovoljno samo pol sata da te netko zamijeni da tuširanje obaviš kak se spada.
    Nekad i promjena rutine pomogne 😂😂
    Mi danas nismo otišli van, ja sam prezgažena da guram kolica i bedinjam toddlera na biciklu. 

11. Listopad 2019. 16:08

krino

mateja8822

Ivonne i tvoje je na dohrani ? Cure koje bočice koristite ?

Dr. Browns anti colic. Imas u BIPI. Oko 85kn jedna. Ne staklena nego plasticna. I kupi odmah veliku. Trebat ce ti uskoro pa ce ti male biti neupotrebljive

I ja dr Brown al staklenu i platila 110kn u ljekarni, nisam znala da se moze naci i jeftinija.. Imam od 150ml 

11. Listopad 2019. 16:10

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅

krino
    11. Listopad 2019. 16:14

Ivonne

Ti imaš mamu tu, jel radi? Imaš braću, sestre? Nekad je dovoljno samo pol sata da te netko zamijeni da tuširanje obaviš kak se spada.
    Nekad i promjena rutine pomogne 😂😂
    Mi danas nismo otišli van, ja sam prezgažena da guram kolica i bedinjam toddlera na biciklu.

Svi rade ili zive u inozemstvu. Jeeee. Al dobro dodje i poslije posla da mama navrati. Pa tad jedino perem kosu 😆

• Marina111
    11. Listopad 2019. 16:34

Ja sam kupila aventovu staklenu od 120 imam i Tommyja tippe od 150 plastična al mi se sisac ne sviđa . Bas sam danas kupila plastičnu aventovu od 330. Kako bavite sa klincima ... nahranite, podrignete ili ne. ? Ga odmah spustite u krevetić ili ? Kako s tako malim djetetom nekud ići a da ne cendra . 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 16:37

ayla

Noemi1

Ivonne

🙈🙈🙈🙈 Od dosade 😂😂😂 i ja ih odem citati dode mi da ih komentiram, al kad sam komentirala nisu ni odgovorile onda sam primjetila da im uzalud nes komentiram 😅😅

Hahaha a otic cu ih skicnut ak na jesenskim bude zatisja 😂 e kad ti dajes caj? Poslje bocice? Za sat, dva? Prije presvlacenje ili kad? Ja ne znam kad bi ga ubacila u raspored, a da ne poremetim obroke 🤔

• Ivonne
    11. Listopad 2019. 16:38

mateja8822

Ja sam kupila aventovu staklenu od 120 imam i Tommyja tippe od 150 plastična al mi se sisac ne sviđa . Bas sam danas kupila plastičnu aventovu od 330. Kako bavite sa klincima … nahranite, podrignete ili ne. ? Ga odmah spustite u krevetić ili ? Kako s tako malim djetetom nekud ići a da ne cendra .

Prilagodiš ili što više možeš prilagodiš njemu. Sve je lakše kad oni uhvate neki ritam pa se imaš po čemu ravnati. Mi smo u utorak cijeli dan bili van stana i bilo nam super jer smo imali osjećaj da klinci surađuju Hahaha zapravo se sve odvijalo po njihovom rasporedu samo u drugom prostoru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.