Noćno druženje 🙈 evo sad imala hranjenje .
🦉 slobodno dodji na jesenske bebe 2019., tamo smo puno aktivnije nego ovdje. Ima i trudnica i mama i super je ekipa 😁
Koliko mjesečno trošite na dohranu ? Približno 500 kn vise
Ja ne znam jos koliko mi traje kutija, nisam pratila 🤔
Dobar dan žene ☕🙋 nadam se da ste dobro i koliko toliko odmorne 😃
Krino, ja jučer naručila Casmatino podlogu. Uzela sam model piggy 🐽🐖 jesi li ju prije upotrebe prebrisala i s čim? Kako se one uopće održavaju? Jesu grube?
Moja beba je sinoć loše spavala. Stalno u nekom polusnu, proizvodila neke zvukove, bila nemirna. Tako da ni ja nisam puno spavala ali držim se 💪 ponekad iznenađujem samu sebe, inače sam grozna kad sam neispavana, ali od kad sam rodila i to se nekim čudom promijenilo. Inače se budi jednom, i to u zadnje vrijeme tek oko 5-6, tako da se nadam da je ono sinoć bila samo iznimka 🙈
Dobar dan žene ☕🙋 nadam se da ste dobro i koliko toliko odmorne 😃
Krino, ja jučer naručila Casmatino podlogu. Uzela sam model piggy 🐽🐖 jesi li ju prije upotrebe prebrisala i s čim? Kako se one uopće održavaju? Jesu grube?
Nisu, super fluffy su. Ja orebrisala mokrom krpom i mrvom octa u vodi. Ali jako malo octa
Cijelu noc nisam spavala, ne od bebe nego od svih. Te ona traži jest re čujem starijeg da se dere I traži tatu te mužu zvoni alarm u 4 ujutro jer on ide na sportske i nema ga do nedjelje, kad je on napokon otišao Ona se probudila traži jest i kad sam je podojila samo sam se ustala. Sad oboje spavaju a ja jedem 😊😂 najsretniji dio dana
Kuhanje i spremanje - sve u etapama. Sad sam si kupila ekspres lonac i opako se pripremam za korištenje. Malo sam istraživala pa mi se čini da su variva ekstra brza u tome. Sad kuham sve ono što ne traži puno pripreme i brzo gotovo - znači sve sami ugljikohidrati😂😂
Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji