Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina111
    11. Listopad 2019. 13:34

Ivonne i tvoje je na dohrani ? Cure koje bočice koristite ?

• Ivonne
    11. Listopad 2019. 13:54

Jok samo sisa 😂

krino
    11. Listopad 2019. 14:38

Ja necu svoje noci uopce opisivati. Samo vu reci da toliko malo spava da zadnja dva jutra odspava ko klads po 3h.  

krino
    11. Listopad 2019. 14:39

Zadnja dva jutra od 9. Ne moze recimo od pol 5 od kad se probudi

krino
    11. Listopad 2019. 14:40

mateja8822

Dr. Browns anti colic. Imas u BIPI. Oko 85kn jedna. Ne staklena nego plasticna. I kupi odmah veliku. Trebat ce ti uskoro pa ce ti male biti neupotrebljive

krino
    11. Listopad 2019. 14:52

krino

mateja8822

Dr. Browns anti colic. Imas u BIPI. Oko 85kn jedna. Ne staklena nego plasticna. I kupi odmah veliku. Trebat ce ti uskoro pa ce ti male biti neupotrebljive

Ali moj je imao grceve pa ih zato koristim

krino
    11. Listopad 2019. 15:03

Ivonne

Cijelu noc nisam spavala, ne od bebe nego od svih. Te ona traži jest re čujem starijeg da se dere I traži tatu te mužu zvoni alarm u 4 ujutro jer on ide na sportske i nema ga do nedjelje, kad je on napokon otišao Ona se probudila traži jest i kad sam je podojila samo sam se ustala. Sad oboje spavaju a ja jedem 😊😂 najsretniji dio dana

Ja sam sv u stresu od tih sl. putovanja. Moj ide u 11mj. Ja ne znam s jednim djetetom kako cu...

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 15:08

mateja8822

Mam bocice anti colic (plasticne su, mozes ih rastavit na 6 dijelova, ne moras koristit onu cetku za pranje vec spuzvicom operes, nema gdje zaostat mijeko) i mam dudice (cak sam koristila i Mam sesirice) 😅

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 15:09

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂

krino
    11. Listopad 2019. 15:09

Noemi1

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂

Mogu samo rwci, blago ti se 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.