Ja necu svoje noci uopce opisivati. Samo vu reci da toliko malo spava da zadnja dva jutra odspava ko klads po 3h.
Ivonne i tvoje je na dohrani ? Cure koje bočice koristite ?
Dr. Browns anti colic. Imas u BIPI. Oko 85kn jedna. Ne staklena nego plasticna. I kupi odmah veliku. Trebat ce ti uskoro pa ce ti male biti neupotrebljive
Dr. Browns anti colic. Imas u BIPI. Oko 85kn jedna. Ne staklena nego plasticna. I kupi odmah veliku. Trebat ce ti uskoro pa ce ti male biti neupotrebljive
Ali moj je imao grceve pa ih zato koristim
Cijelu noc nisam spavala, ne od bebe nego od svih. Te ona traži jest re čujem starijeg da se dere I traži tatu te mužu zvoni alarm u 4 ujutro jer on ide na sportske i nema ga do nedjelje, kad je on napokon otišao Ona se probudila traži jest i kad sam je podojila samo sam se ustala. Sad oboje spavaju a ja jedem 😊😂 najsretniji dio dana
Ja sam sv u stresu od tih sl. putovanja. Moj ide u 11mj. Ja ne znam s jednim djetetom kako cu...
Mam bocice anti colic (plasticne su, mozes ih rastavit na 6 dijelova, ne moras koristit onu cetku za pranje vec spuzvicom operes, nema gdje zaostat mijeko) i mam dudice (cak sam koristila i Mam sesirice) 😅
Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣
Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂
Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣
Hahaha ja cak razmisljam da i zimske pocnem pratit 😂😂
Mogu samo rwci, blago ti se 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji