Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2019. 23:38

Noemi1

ayla

ayla

Noemi1

ayla

mateja8822

Na koliki vremenski razmak dajete dohranu ?

A svaka 2,3,4h bas sam dns rekla da cu poceti pisati kad jede jer smo izgubili rutinu jedenja prije kad bi spavala po cijele dane i noci onda kad se probudi a sad smo to sve izgubili i vise ni sama tocno neznam niti znam koliko pojede dnevno al jede 😂😂

Ayla.skini si aplikaciju baby tracker. Ja sve upisujem kad.je jeo, koliko ml, kad sam ga presvukla, jel kakio piskio, kad sam dala D3, kad Espumisan, kad je kupan i slicno. 😊

E dobro si mi rekla, ovako vise nezz kad sam sto napravila a mozak mi neradi

Koju ti imas ima ova neka sa zelenom ikonom i kolicima dal ta ili?

Da da, ta sa zelenim kolicima. Javi dojmove kad isprobas 😊

Budem skinula pa cemo viditi kako se snalazim 🙈

10. Listopad 2019. 23:40

Noemi1

ayla

mateja8822

Mame dajte mi recite kad onda stignete sve očistiti, kuhati, spremati ? 😂🙈 ako od hranjenja do hranjenja ne spava . Ja svoju moram stalno čuvati

Ne kuham, cistim dok je budna ako je mirna ili cekam da zaspe a to je sve brzinski, prekljuce uvalila svekrvi da ju provoza i brzinski kucu uredila

Ista prica i kod mene. Kuham samo bocice i dudice. Muz kaze da je cudo kako ostanemo gladni a svaki dan kuham 😂 sto se kuhanja tice, nekad mama, nekad svekrva, ja rijetko otkako je malac stigao 😕 a sudje sredjujem 5x dnevno, a prasina i to, bome nisam jako dugo obrisala

Ahahah moj jos nista ne govori al veli da mu jesti nedam kad pita sto ce jesti pitam ga ocel i on bocicu 😂😂 vidi i sam da sam isrpljena i da pazim na nju uvjek.. Ja potrpam u masinu sve i sebe bi nekada 😂😂 prasinu obrisem kad se neko najavi da ce doci 🙈🙈

• Marina111
    10. Listopad 2019. 23:52

Već sam mislila da sam jedina koja nist ne stigne 🙈. Očistim kad ju tata čuva. 

11. Listopad 2019. 00:00

mateja8822

Moj kad cuva ja se odem istusirati i kosu prati jer ako se probudi i pocme dreka ja nemogu za tren biti kod nje, jer iz sna pocme bas ruzno plakati srce mi se kida kad tako place a kad je budna i place to je vise kmeljenje a ne plakanje

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 00:27

mateja8822

Da, ja isto nabrzaka pospremim dok muz cuva. A ovo sto Ayla kaze, kad se netko najavi onda uzurbano spremam ko sumanuta 😂 i dobra mi je ova fora s bocicom, ponudit cu i ja svom 😂

11. Listopad 2019. 00:38

Noemi1

mateja8822

Da, ja isto nabrzaka pospremim dok muz cuva. A ovo sto Ayla kaze, kad se netko najavi onda uzurbano spremam ko sumanuta 😂 i dobra mi je ova fora s bocicom, ponudit cu i ja svom 😂

😂😂 Sto te nema u nocnom druzenju 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 01:24

ayla

Noemi1

mateja8822

😂😂 Sto te nema u nocnom druzenju

Stigo muz s posla, pa da ga ne zanemarim bas 😂 aj sto gladuje al reko i da popricamo malo 😂 onda se malisa probudio i sad je na prikljucen na bocicu pa sam tamaan stigla na nocni tulum na jesenskim 😁

krino
    11. Listopad 2019. 01:29

mateja8822

Mame dajte mi recite kad onda stignete sve očistiti, kuhati, spremati ? 😂🙈 ako od hranjenja do hranjenja ne spava . Ja svoju moram stalno čuvati

Nikada 😂 Ima boljih dana, ima gorih dana. Ako je bolji dan, skuham tijesto i ocistim kucu. Ako ne, a stas. Nije poso zec 

11. Listopad 2019. 01:49

krino

mateja8822

Nikada 😂 Ima boljih dana, ima gorih dana. Ako je bolji dan, skuham tijesto i ocistim kucu. Ako ne, a stas. Nije poso zec

Upravo tako nek je kuca zamazana bitno da je beba sretna ne kazu uzalud, nece dite pamtiti jel kuca bila cista il zamazana pamti paznju koju pruzamo i ljubav 😊

• Marina111
    11. Listopad 2019. 03:39

Mislim da ću i ja svojem 🤣🤣🤣Noemi1

mateja8822

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.