Ayla tvoja je isto na dohrani ? Ti joj daješ čaj ? Kolko bi trebala popiti ? Si govore da nije potrebno ništa
Noemi1 dal vi koriste adaptirano ? Beba je rođena 2 tjedna prije sa 2760 i od početka na bočici . Prvo sam se izdajala a sad sam počela sa dohranom. Prije 2 tjedna je imala 3600 kg. Trenutno smo na nanu . Al mi jede po 90 svaka 2,5-3 sata , u noć ponekad izdrži i 4. Al je dosta plačljiva i candrava pa se bojim da nije gladna
Da ja koristim adaptirano isto. Moj pojede 100, 120ml. Kako kad. A jesi probala vise napravit pa dati?
Ne dajem joj čaja niti vode . Ne vjerujem da bi zbog toga cendrala , probala sam dati al ništa . Sad je spavala al sam morala biti kraj nje i držati je za ruku. Da je gladna nebi mi na kilaži nabrala 280 za tjedan dana
Takva sam i ja bila kao beba, jako željna mamine pažnje. Spavala bi samo vrteći u ruci pramen njene kose. I čim se odmakne ja sam se budila. Vjerovatno je takva beba, voli tvoju blizinu
Ayla tvoja je isto na dohrani ? Ti joj daješ čaj ? Kolko bi trebala popiti ? Si govore da nije potrebno ništa
Ja isto ne dajem ni vodu ni caj 🤷 iako imam caj od komoraca ali nisam jos davala. Koliko je stara beba sada? Ja mislim da je mom optimalno 100ml. I tad mi cesto bljucne. Kad pojede 120 onda se uglavnom izriga. A ovo sto opisujes mi zvuci kao da je beba zeljna blizine i paznje 🙂
15.10 će biti 2 mjeseca. Probala sam joj dati malo vode i popila ju je. Neki govore da kad je na adaptiranom da se može dati a neki da ne. Dal svaki put kad se najede spava ? Evo čuvam ju od 14:00 sad se najela. Sad ide podrigavanje. Probala sam dati i vise , rijetko kad pojede. Max 100 ml.
Da od prvog dana, ja joj skuham hipp komorac ili frankov komorac ili kamilici.. Dojenoj netreba jer dobiva sve preko majcinog mljeka al ovako bi trebala, al ne zelim se namecati niti pametovati al men su tako rekli stariji i toga se drzim a i trazi vodu place i dajem joj mljeko ona nece dadem vodu/caj hoce sto znaci da je zedna
15.10 će biti 2 mjeseca. Probala sam joj dati malo vode i popila ju je. Neki govore da kad je na adaptiranom da se može dati a neki da ne. Dal svaki put kad se najede spava ? Evo čuvam ju od 14:00 sad se najela. Sad ide podrigavanje. Probala sam dati i vise , rijetko kad pojede. Max 100 ml.
Moja pojede 120/150ml kako kada a nekad 90ml i isto je postala cendrava i preko dana slabo spava a i sad oni budu vise budni preko dana
Moja preko dana spava samo na meni ili kad sam pored nje. Kroz noć lijepo spava. Koliko daješ dnevno čaja ?
Sortiraj odgovore
Najstariji