Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina111
    10. Listopad 2019. 17:59

Na koliki vremenski razmak dajete dohranu ?

10. Listopad 2019. 18:02

mateja8822

Moja preko dana spava samo na meni ili kad sam pored nje. Kroz noć lijepo spava. Koliko daješ dnevno čaja ?

I moja hoce preko dana ako sam ja uz nju i moja preko noci isto ljepo.. Napravim 200ml tako ide hipp a ovaj kada kuham napravim punu 240ml i nepopje mi sve uvjek ostane 30,40ml

• Marina111
    10. Listopad 2019. 18:04

Čaj joj daješ poslije hranjenja ili ? Malo mi je to previše . 😊🙈

10. Listopad 2019. 18:04

mateja8822

Na koliki vremenski razmak dajete dohranu ?

A svaka 2,3,4h bas sam dns rekla da cu poceti pisati kad jede jer smo izgubili rutinu jedenja prije kad bi spavala po cijele dane i noci onda kad se probudi a sad smo to sve izgubili i vise ni sama tocno neznam niti znam koliko pojede dnevno al jede 😂😂

10. Listopad 2019. 18:06

mateja8822

Čaj joj daješ poslije hranjenja ili ? Malo mi je to previše . 😊🙈

Da poslje al ne odma jer se izriga, velim ne zelim se namecati tvoj izbor ja samo kazem koliko ja caj im nemoze skoditi koliko znam

• Marina111
    10. Listopad 2019. 18:08

Znam da ne može , puno ljudi mi je to reklo 

10. Listopad 2019. 18:23

mateja8822

Ma da i dobar im za trbuscic da umiri bar mojoj pomaze kamilica i komorac 

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 19:12

mateja8822

15.10 će biti 2 mjeseca. Probala sam joj dati malo vode i popila ju je. Neki govore da kad je na adaptiranom da se može dati a neki da ne. Dal svaki put kad se najede spava ? Evo čuvam ju od 14:00 sad se najela. Sad ide podrigavanje. Probala sam dati i vise , rijetko kad pojede. Max 100 ml.

Meni ne spava svaki put. Ako ga nista ne muci zaspe. Ali cesto se dogodi da ima grceve ili treba podrignut ili bljucnit pa znanod hranjenja do hranjenja spavat svega 10min.

TonkicaPrrr
    10. Listopad 2019. 19:57

ayla

mateja8822

Ja isto maloj dajem čaj, ali čak I ne svakodnevno već Kad vidim da ju pati trbuscic ili kad je cendrava joj dam vode. Ali nikad ne znam koliko jer to više ovako otprilike kad vidim da bi joj dobro došlo. Bitno da ga ne piju previše pa da im se želudac ne navikne na njega puno pa da odbija AD. 
    Mi smo sad na 2 mjeseca i na nekih 170 svaka 4 sata, ali nekad to bude 120, a nekad traži i više od 5 mjerica. Kako koji put.. I svejedno mi preko dana ne spava puno iako kažu da ih AD drži u čvrstom snu - laž 😆 Budi se stalno i uglavnom ne računam na spavanje u komadu, bar ne više od 25min. 😀😁

10. Listopad 2019. 20:59

TonkicaPrrr

ayla

mateja8822

Ja isto maloj dajem čaj, ali čak I ne svakodnevno već Kad vidim da ju pati trbuscic ili kad je cendrava joj dam vode. Ali nikad ne znam koliko jer to više ovako otprilike kad vidim da bi joj dobro došlo. Bitno da ga ne piju previše pa da im se želudac ne navikne na njega puno pa da odbija AD.
    Mi smo sad na 2 mjeseca i na nekih 170 svaka 4 sata, ali nekad to bude 120, a nekad traži i više od 5 mjerica. Kako koji put.. I svejedno mi preko dana ne spava puno iako kažu da ih AD drži u čvrstom snu - laž 😆 Budi se stalno i uglavnom ne računam na spavanje u komadu, bar ne više od 25min. 😀😁

Ja joj dns uopce nisam dala vode, pripremila al sam lina doniti iz kuhinje u sobu da joj dadem dala sam joj samo caja, za vodu nepratim koliko pije al popije vrlo malo vise pije caja njega vise nudim, voda je kad nece ni caja ni mljeko.. Nego da pitam koliko bi trebali dobivati oni tjedno grama? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.