Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    26. Rujan 2019. 17:15

Frajla

Frajla

katiesu

Ivonne

Ne vjerujem da sam trudna, vjerojatno još uskladivanje ciklusa. Baš nisam svoja, tak sam troma…
    Mišica mi još spava, noćas jedno buđenje, a možda je bilo i više pa nisam čula a ona se opet sama uspavala😂😂
    Uspavljuje se ženska dudanjem palca 😅 čujem ju kak ga žvače po noći pa ja ubacim sisu i ona nastavi spavat.
    Tak su me ove ospice nanervirale, ionako ne izlazim puno A sad neću ni to malo moći od straha da ona ne pokupi nešt. Baš su ljudi mutavi

nisam ni ja trudna, napravila test. moguće vila neka viroza. uzas počela me neka mučnina strasno. u petak idem kod ginica na dogovor o kontracepciji, na prvom pregledu sam već bila. šta ćete vi žene? jeste culi za mirenu? moj mali danas bio na cijepljenju, dero se opet ko konj. ima 7920 i 68 cm
    ja isto ne kužim te sto ne cijepe, bas su jakoooo pametni 🥴

Ja sam planirala Mirenu staviti. (ali evo moji jajnici su odlučili drugačije)
    Ona smije uz dojenje iako je hormonska. I smiju još neke tablete, ali kod nas se teško nabavljaju, pa idu žene u sloveniju, a i tamo često pofali…
    Ugl, mirena je besplatna za žene preko 35, prije toga se kupuje i plaća ugradnja, zaboravih sada već koliko.
    Gin mi je rekao da dođem kada prođe prvi ciklus, pa će mi napraviti briseve (za svaki slučaj, neznam jel to svi rade) i onda bi idući ciklu stavljali, mislim da ide 3-5 dani ciklusa ili tak nešto

Da ne bi bilo zabune, to je bilo poslije prve bebe
    Ali sam dobila tek kad je imo 8 mj, pa kao naručit ću se za briseve dana, sutra, pa nikako i kad je imo 10 mj ostala trudna
    Posljie ove ju definitivno stavljam

Valjda se nece i meni tako zalomit 🙈 znaci mora jedan ciklus proc, pa na sljedecem stavljamo 👍 hvala

Frajla
    26. Rujan 2019. 21:59

Noemi1

Frajla

Frajla

katiesu

Ivonne

Ne vjerujem da sam trudna, vjerojatno još uskladivanje ciklusa. Baš nisam svoja, tak sam troma…
    Mišica mi još spava, noćas jedno buđenje, a možda je bilo i više pa nisam čula a ona se opet sama uspavala😂😂
    Uspavljuje se ženska dudanjem palca 😅 čujem ju kak ga žvače po noći pa ja ubacim sisu i ona nastavi spavat.
    Tak su me ove ospice nanervirale, ionako ne izlazim puno A sad neću ni to malo moći od straha da ona ne pokupi nešt. Baš su ljudi mutavi

nisam ni ja trudna, napravila test. moguće vila neka viroza. uzas počela me neka mučnina strasno. u petak idem kod ginica na dogovor o kontracepciji, na prvom pregledu sam već bila. šta ćete vi žene? jeste culi za mirenu? moj mali danas bio na cijepljenju, dero se opet ko konj. ima 7920 i 68 cm

Ona smije uz dojenje iako je hormonska. I smiju još neke tablete, ali kod nas se teško nabavljaju, pa idu žene u sloveniju, a i tamo često pofali…
    Ugl, mirena je besplatna za žene preko 35, prije toga se kupuje i plaća ugradnja, zaboravih sada već koliko.
    Gin mi je rekao da dođem kada prođe prvi ciklus, pa će mi napraviti briseve (za svaki slučaj, neznam jel to svi rade) i onda bi idući ciklu stavljali, mislim da ide 3-5 dani ciklusa ili tak nešto

Da ne bi bilo zabune, to je bilo poslije prve bebe
    Ali sam dobila tek kad je imo 8 mj, pa kao naručit ću se za briseve dana, sutra, pa nikako i kad je imo 10 mj ostala trudna
    Posljie ove ju definitivno stavljam

Valjda se nece i meni tako zalomit 🙈 znaci mora jedan ciklus proc, pa na sljedecem stavljamo 👍 hvala

Pa da, jer se mora tak nekak na pocetku ciklusa, kad ne krvari jako, ali je jos sve malo mekse i vise otvoreno, pa je lakse staviti

26. Rujan 2019. 23:07

Zoe Da ti kazem da te razumim i ja slusam takva kokodakanja kad tako moram reci, nisam neg izasla iz bolnice metni ju da spava u kinderbet, nemoj da spava s tobom.. a ja sam zelila bliskost s njom jer smo tek dosli iz bolnice i sve joj novo, nakon dva dana stavim ju.. Onda nemoj ju drzati nauciti ce se na ruke reko moram dite naraniti i drzati da podrigne i tako docim ja nju spustim u kinderbet ona nju uzima u ruke ajd premucim.. Onda vide ona zijeva daj ti njoj jesti, ajd dadem ja njoj jesti.. nakon toga mala place, pa pusti ju da place mora i plakati al docim mala zaplace letnjava brze k meni zasto place, e onda sam planula i rekla el dosta vise jednom ovo jednom ono pa pustite me na miru, pusti ona mene na par sati 🙄al da se razumimo cijelu trudnocu je nesto dobacivala kakvo ce to dite biti pa ja se nisam udebljala e kad sam se udebljala e ti imas secer, masnocu.. Jesi vadila krv, dal se ti kontroliras..a ako bi njezin sin otiso na kavu s kime, e onda men dolazi kud je on oso i tako cijelu trudnoću di, sto, kako, kada.. hoce biti u toku ako se nas dvoje smijemo i s ocima nesto radimo e cemu se smijete o cemu vi, ja stala gledam pa reko nemores sve znati, onda pa ti meni nista ne govoris.. Pa pukes vise od svega uvijek nesta i da sad je beba lipotica, slatkica, njezina meni samo kose rastu.. Ma mogla bi ja bibliju napisati al samo da ti kazem da te razumim u potpunosti i tome covjek nemoze stati na kraj.. mozes odbrusiti kolilo zelis al one ce se namecati non stop jer ima potrebu i misli da je najpametnija, razumijem ja da je starija i da ima iskustva al da zelim savijet pa valja bi ga trazila sto ne.. Ionako ako trebam savijet pitam majke ili vas ovdje na forumu jer vjerujem ovim zenicama i dobivam tocan odgovor a ne a mozda ili neznam, i imam potporu jer smo sve pod hormonima i razumijemo se.. 

• Ivonne
    27. Rujan 2019. 07:48

Kad čujem da kažu moja beba hormoni mi podivljaju...
    Jedino što možemo je zapamtiti kako smo se osjećala kad tako krenu i ne ponoviti to sa sljedećom generacijom

27. Rujan 2019. 08:18

Ivonne

Kad čujem da kažu moja beba hormoni mi podivljaju…
    Jedino što možemo je zapamtiti kako smo se osjećala kad tako krenu i ne ponoviti to sa sljedećom generacijom

Men kose rastu kao sto sam i napisala i lagani zivcani slom dobivam ako bude ikad pisalo u novinama zena dobila zivcani e ta sam ja 😁 naravno i ne zelim biti toliki nametnik 

katiesu
    27. Rujan 2019. 09:58

Frajla

katiesu

Ivonne

ja pročitala negdje da treba 3 menge bit tek se onda stavlja. ja još nisam dobila. moram nešto smislit za početak 🥴 ne želim da mi se desi 

Frajla
    27. Rujan 2019. 10:37

katiesu

ja pročitala negdje da treba 3 menge bit tek se onda stavlja. ja još nisam dobila. moram nešto smislit za početak 🥴 ne želim da mi se desi

Ima super metoda kontracepcije - naučiš dijete da spava samo ako si ti pored njega 
    Al opasno je ono kad ga odlučiš prebaciti u njegov krevetić i napokon uspije tamo zaspati 

katiesu
    27. Rujan 2019. 14:20

ja bila kod ginica, napravio papa test. sad cekam nalaze i ako sve ok stavlja mi mirenu. tekao da ne treba prvo menga doći da bi se stavljalo. rekao mi je da je to najbolja i najpopularnija kontracepcija u današnje vrijeme 😁 uglavnom trudna nisam 

katiesu
    27. Rujan 2019. 14:21

Frajla

katiesu

Ima super metoda kontracepcije - naučiš dijete da spava samo ako si ti pored njega
    Al opasno je ono kad ga odlučiš prebaciti u njegov krevetić i napokon uspije tamo zaspati

🤣🤣🤣

Norules
    27. Rujan 2019. 14:33

Frajla mislim da si ti bila pisala da je tvoj mali imao svaki 5 dana kakicu,jesi probala to cime ubrzati il si tako pustila?Mene opet frka pere,danas 10 dan,otici cemo do pedijatra pa vidjet,vec se zadnjih dana muci samo da prdne,grci se i crveni, ne znam dal nam moze dat neke cepice iako radije ne bi al od hrane sam vec sve probala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.