Frajla mislim da si ti bila pisala da je tvoj mali imao svaki 5 dana kakicu,jesi probala to cime ubrzati il si tako pustila?Mene opet frka pere,danas 10 dan,otici cemo do pedijatra pa vidjet,vec se zadnjih dana muci samo da prdne,grci se i crveni, ne znam dal nam moze dat neke cepice iako radije ne bi al od hrane sam vec sve probala
Kolika je beba i sta papa?
Je, moj je kako svakih 5 dana, al bio je iskljucivo dojen i jednostavno nije imo "otpada" puno, nije se nikad mucio, pa nismo ni isli kod doktora za to.
Kad se prabacio na pravu hranu poceo je kakati 4-5 puta dnevno 🙈
Sad je vec veliki i svedno je to najcesce svaki dan po 2-3 puta
Pozdrav svima. Pratim vas vec neko vrijeme, pa da se i ja prikljucim. 😃 zanima me jel netko mozda poceo uplaćivati neku stednju za svog bebaca? Mi bi voljeli poceti, ali ni sami ne znamo koju. Imate mozda neki prijedlog? Hvala
Tu djecju stednju se najcesce ne moze dignuti bez odobrenja socijalne sluzbe 🙄
Sto je meni skroz bezveze, tak da smo mi njegove novce orocili na moje ime
Pozdrav svima. Pratim vas vec neko vrijeme, pa da se i ja prikljucim. 😃 zanima me jel netko mozda poceo uplaćivati neku stednju za svog bebaca? Mi bi voljeli poceti, ali ni sami ne znamo koju. Imate mozda neki prijedlog? Hvala
Tu djecju stednju se najcesce ne moze dignuti bez odobrenja socijalne sluzbe 🙄
Sto je meni skroz bezveze, tak da smo mi njegove novce orocili na moje ime
To još nisam čula... mi smo sinu otvorili Medo štedo štednju u erste banci, sa opcijom uplate kada i kako želimo (nije svaki mjesec nego kada i koliko hoćemo) također mogli smo birati kada mozemo dignuti novac, i odabrali smo do punoljetnosti. Nikada nisam čula da socijalna služba ima ikakve veze s tim.
Za kćer još nismo ništa...
Ma sad sam išla tražiti to za soc.sluzbu.... ispada da se ne moze dignuti vise od 10 000 kn bez odobrenja soc sluzbe. Ali ako štedim, namjenski, da mu damo to za npr. 18.-rođendan i nemam namjeru to dizati ranije, onda mi je to skroz ok. Zato i jesmo oročili s namjerom da ne diramo. Stvar je u tome što je to vlasništvo djece a ne roditelja (ako je u pitanju dječja štednja) i to mi je skroz ok. Sve ovisi šta kome odgovara i za koju nemjenu uopće štedi...
Frajla mislim da si ti bila pisala da je tvoj mali imao svaki 5 dana kakicu,jesi probala to cime ubrzati il si tako pustila?Mene opet frka pere,danas 10 dan,otici cemo do pedijatra pa vidjet,vec se zadnjih dana muci samo da prdne,grci se i crveni, ne znam dal nam moze dat neke cepice iako radije ne bi al od hrane sam vec sve probala
Kolika je beba i sta papa?
Je, moj je kako svakih 5 dana, al bio je iskljucivo dojen i jednostavno nije imo "otpada" puno, nije se nikad mucio, pa nismo ni isli kod doktora za to.
Kad se prabacio na pravu hranu poceo je kakati 4-5 puta dnevno 🙈
Sad je vec veliki i svedno je to najcesce svaki dan po 2-3 puta
Ima 2 mjeseca i dojen je,evo danas smo htjeli kod pedijatra i taman se pokaki i to 2 puta,uvijek kad me vec frka ulovi on kaki,danas je bio najduzi razmak 10 dana inace bi po 7 dana,radije bi da mi svaki dan po 2-3 puta kaki nego ovako se mislit dal je sve u redu iako kazem da mi se muci zadnja 2-3 dana i prdnut a prije je prduckao bez problema,a ocito da cu i ja morat malo pripazit sta jedem jer i meni je malo stekala probava zadnjih dana
Već sa pisala o toj štednji, pa malo tražilicom pretražili - sve prednosti i nedostatke. Ugl najbolju stopu imaju zaba i hpb s tim da kod zabe postoji limit ulaganja.
Ja sam otvorila jedan racun s muzem i tamo buksamo pare. Sve sto dobijemo za njega, stavljamo na taj racun. Ja zelim da je taj novac nama dostupan za ne daj boze. Ovako je jer je to obicni tekuci racun. A njega ne diramo, samo uplacujemo...
Ivonne, kako ste s grcevima? Meni se cini da moj mali vise nema. Prvo je neko vrijeme inao par puta tjedno, sad vise ni to. Ali sad zulja zube i slini onak gusto i sluzavo. Bude par puta na dan bas razdrazljiv. Taman jedbo proslo, drugo je u pripremi... I dalje po danu nista od spavanja, ali mi je navecer veci razmak prije nego se probudi jesti. Izdrzi cak 7-8h, ali nakon tog hranjenja u zoru, zaspi dosta lose. Onak laganiji san ima i koprca se. Najbolje spava na pocetku. I tako... Za koji dan idemo na avion za ZG. Najradije bih ga stavila u astronautsko odijelo da ga nitko ne kontaminira 😱😱
Ja sam otvorila jedan racun s muzem i tamo buksamo pare. Sve sto dobijemo za njega, stavljamo na taj racun. Ja zelim da je taj novac nama dostupan za ne daj boze. Ovako je jer je to obicni tekuci racun. A njega ne diramo, samo uplacujemo…
Ivonne, kako ste s grcevima? Meni se cini da moj mali vise nema. Prvo je neko vrijeme inao par puta tjedno, sad vise ni to. Ali sad zulja zube i slini onak gusto i sluzavo. Bude par puta na dan bas razdrazljiv. Taman jedbo proslo, drugo je u pripremi… I dalje po danu nista od spavanja, ali mi je navecer veci razmak prije nego se probudi jesti. Izdrzi cak 7-8h, ali nakon tog hranjenja u zoru, zaspi dosta lose. Onak laganiji san ima i koprca se. Najbolje spava na pocetku. I tako… Za koji dan idemo na avion za ZG. Najradije bih ga stavila u astronautsko odijelo da ga nitko ne kontaminira 😱😱
Isto meni sa spavanjem po noci i po danu.. Meni je sinoc spavao od 9 do 4 i onda u 6 ipo se poceo koprcati i nekkao ga uspavala do 8 i nesto.. Danas nista spavao nije mozda sat vremena sveukupno.evo sad spava u nekoj prastaroj njihaljki koju mi je prija posudila dok ne kupim svoju. I moj trpa ruke u usta, cijeli se zaslini i rukave i sve oko sebe, zar nije malo rano za slinjenje? 🤷♀️ Inace je stvarno vesela beba guguce i voli paznju i da mu se priča, prvi je unuk u babe i dide pa mu i oni svu paznju poklanjaju...uglavnom pravi car kako se i rodio. I dalje ne voli setnju u kolicima.. Mislim da bi bilo mozda bolje kad bi mogao gledat... Mialila san probat sa sjedecim dijelom jer je kosaru skoro pa prerastao.. A sjedeci dio ide i u nulti polozaj. Kako vi stavite dole ovu naljepnicu... Probala sam ali meni samo dole piše link
Nema grčeve, fino prducka i kaka. Jako slini i trpa igracke u usta pa se ozlijedi i dere se. Danas je sama sebe uhvatila za ruku i uštipnula pa u dreku😂
Nema grčeve, fino prducka i kaka. Jako slini i trpa igracke u usta pa se ozlijedi i dere se. Danas je sama sebe uhvatila za ruku i uštipnula pa u dreku😂
Hahahha, tvoja je napredna. Moj ne trpa igracke u usta nego dekice, tetra pelene i odjecu. Bilo kakav tekstil koji mu se nadje pod rukom. Sad je tek poceo bs drzati stvari. Najcesce dudu. I dalje kaka onakp dramaticno, ali sad to traje 15min. Ne vise pola sata. Dajem i malo caja od komoraca (stavim u mlijeko) pa mu je i kakica super. Jeeee...
Sortiraj odgovore
Najstariji