Ne znam, mislim da nije do hrane jer joj se to javlja uvijek. A ja stvarno pazim šta jedem i pijem 😨 očito ima malo osjetljiviju kožu lica jer joj se uvijek malo ospe ona strana lica na kojoj leži. Ali se povuče za par minuta. Uvijek ju stavljam na tetra pelenu, njene stvari perem odvojeno. Po tijelu ništa.
Moja je s oko mj dana stalno imala crvene pristice na strani na kojoj je spavala (preko noci kad duze spava) jer spava bocno… Nismo s nicim tretirali i sad je to prestalo i skroz ima cisto lice… Mislim da se ne trebas oko toga zabrinjavati…
Da, tako i moja, ne znam da li bi rekla da su prištići ili osip. Ali nestane kroz 10-20 minuta. Inače čisto lice skroz ima
Joj cure ne znam kako vi ali mene ovo uspavljivanje dovodi do ludila... Usoavam sve super spava ko top pola sata i probudi se nekad uspijem ga opet uspavat i sve tako.. Miljun buđenja svako malo 🤦♀️ kako vi? Srića da po noci spava 🥴 vise ne znan pa se prepadnem da mu nije nesto 🙄🤢
Isto kao i kod nas.. Sad je gore i razumljivo kad je bolesna, ali i inače tako.. pol sata uspavljivanja za 10 minuta sna 🙄🙄🙄
Ja sam svoju zadnjih par dana opet pocela swaddlat nakon sto ucvrsti san i sad bolje spava. Probudi se doduse i ona, al uglavnom odma opet zadrijema
Joj cure ne znam kako vi ali mene ovo uspavljivanje dovodi do ludila… Usoavam sve super spava ko top pola sata i probudi se nekad uspijem ga opet uspavat i sve tako.. Miljun buđenja svako malo 🤦♀️ kako vi? Srića da po noci spava 🥴 vise ne znan pa se prepadnem da mu nije nesto 🙄🤢
Isto. Tezak za spavat po danu. Ali po noci srecom dobro odguli. Ja sam se pomirila s tim. Nekako si mislim da je bolje da spava od 21:30 do 8 ujutro (s budjenjem u 3 da papa) nego da mi po noci tak po 20 min spava...
Joj cure ne znam kako vi ali mene ovo uspavljivanje dovodi do ludila… Usoavam sve super spava ko top pola sata i probudi se nekad uspijem ga opet uspavat i sve tako.. Miljun buđenja svako malo 🤦♀️ kako vi? Srića da po noci spava 🥴 vise ne znan pa se prepadnem da mu nije nesto 🙄🤢
Isto. Tezak za spavat po danu. Ali po noci srecom dobro odguli. Ja sam se pomirila s tim. Nekako si mislim da je bolje da spava od 21:30 do 8 ujutro (s budjenjem u 3 da papa) nego da mi po noci tak po 20 min spava…
Da i kazem. 🙏 Evo hranila ga i zaspao na meni... Ma ostavit cu ga da odspava jer popodne nije sastavio sat vrimena spavanja. Inace je kad na meni zaspe moze da soava 2 ure i vise...pa sad jeli jwr osjeca blizinu pa mirniji... Ne znan. Ocito po danu im se ne da spavat...
Isto. Tezak za spavat po danu. Ali po noci srecom dobro odguli. Ja sam se pomirila s tim. Nekako si mislim da je bolje da spava od 21:30 do 8 ujutro (s budjenjem u 3 da papa) nego da mi po noci tak po 20 min spava…
Da i kazem. 🙏 Evo hranila ga i zaspao na meni… Ma ostavit cu ga da odspava jer popodne nije sastavio sat vrimena spavanja. Inace je kad na meni zaspe moze da soava 2 ure i vise…pa sad jeli jwr osjeca blizinu pa mirniji… Ne znan. Ocito po danu im se ne da spavat…
To su takve bebe. Ja isto nisam spavala po danu. U vrticu isto nisam htjela spavat pa me mama vadila poslije rucka. Pricala mi je da me tata uspavljivao, ona udje u sobu, on spava, a ja skacem u kinderbetu. Eto ti karme 😂😂 Ali bar spava po noci. Hvala bogu. Ima i tu ponekad neka faza, ali uglavnom nocu spava od kad se rodio 👍
Cure koje ste isprobavale razlicite pelene, jel samo pampers premium care imaju cicak ili ima i neka druga marka? Nekako razmisljam da ipak isprobam babylove, al nekako bas volim taj cicak i svida mi se sto ponovno mogu namjestiti ako krivo zaljepim 😅 (first world problems 😂)
Cure koje ste isprobavale razlicite pelene, jel samo pampers premium care imaju cicak ili ima i neka druga marka? Nekako razmisljam da ipak isprobam babylove, al nekako bas volim taj cicak i svida mi se sto ponovno mogu namjestiti ako krivo zaljepim 😅 (first world problems 😂)
Pampers pure isto ima cicak i Trudi ima cicak. Probala sam trudi i meni nisu dobre. One su previse krute i mali mi je kod jajca sav pocrvenio od te plasticne krute gumice. Babylove jos nisam probala pa ne znam. Ja sam mislila da sve imaju cicak 🙄🤔
Pampers pure isto ima cicak i Trudi ima cicak. Probala sam trudi i meni nisu dobre. One su previse krute i mali mi je kod jajca sav pocrvenio od te plasticne krute gumice. Babylove jos nisam probala pa ne znam. Ja sam mislila da sve imaju cicak 🙄🤔
I ja sam mislila da su sad sve na cicak, al sam u rodilistu dobila poklon paket violeta pelena i one nisu imale cicak 😞. Sjecam se da je sestra koristila obicne pampersice (active baby) i da su i one imale cicak
Sortiraj odgovore
Najstariji