Ima li koja od vas da nije oticala u trudnoci? Ili se svakako naotekne pred porod?
Ima li koja od vas da nije oticala u trudnoci? Ili se svakako naotekne pred porod?
😂😂😂😂😂😂 jesi vidjela moje noge na ljetnicama 😂😂😂😂 još dobrih tjedan dana sam bila otecena nakon poroda. Kad su mi se noge vratile u normalu bila sam 4 kg lakša. Danas sam uspjela vratiti burme na ruke
Eto baš mi je drago da sam svratila i pročitala od prve do zadnje stranice sve i jedan post.
Sad me napokon više nije strah poroda, samo dojenja 🙈😂
😂😂😂a možda si jedna od onih sa savršenim bradavicama za dojenje😂😂😂
P.s. Moja prija tvrdi da nam ragde predugo traju. Da su njoj znale doc na 4-5 dana i to je tops. I taaaako… A moja jedna cicw je vec 15. dan ukomirana. I nemam pojma kad ce na bolje. Sad se pitam da nije to nesto nenormalno ili ona ima srece? Pa ja bih bila ragada free vec prije 10 dana da sam kao ona…
Možda je ona imala sitne ranice pa je zato brzo prošlo. Meni je pol bradavice odvaljeno, vidim da zarasta ali dosta sporo.
Nego htjela sam vas pitati… Kako ste se osjećale taj dan kad ste rodile prije poroda, mislim onda kad ste još bile doma i pukao vodenjak/krenuli trudovi i shvatile da je to to i da kreće? Jeste bile uplašene, nervozne, euforične, sretne? Baš me to psihičko stanje zanima
Sa prvim, sam razmišljala da li je to to ili ne, dok nije luđački krenulo boljeti. I da, ujutro mi je pukao vodenjak (visoko gore), nisam ni skužila jer nije nekontrolirano curilo, nego bi curilo dok sam mokrila a ja to uopće nisam kužila. Stigli smo u rodilište u 21 navečer, odmah su digli frku, di sam do sad. 😱 Drugi porod : nisam mogla zaspati i oko pola noći krenulo stezati u križima, tri truda u krevetu, razmak oko 10 min. Tada sam se digla, i iscurilo mi malo plodne voda, kao da sam se upišala, ali malo. Ošla na wc, prodisala bezbroj trudova na wc-školjci, dobro se očistila (sat vremena) 😂. U miru spremila stvari, probudila muža i u rodilištu smo bili u 1:30. Smirena, sve polako i laganini....
Danas cijeli dan istražujem o cmoktanju beba na Rodama. Divota 🙄
Kao još uči dojiti pa zato, drugo neispravni položaj popravljati, treće soor 🤣🤣 rezultat je isti mah uza se zraka
Ja nisam ni u jednom trenu otekla, a prenijela sam. Tak da...nije pravilo. Al da i oteknes, splasnut ce
Eto baš mi je drago da sam svratila i pročitala od prve do zadnje stranice sve i jedan post.
P.s. Moja prija tvrdi da nam ragde predugo traju. Da su njoj znale doc na 4-5 dana i to je tops. I taaaako… A moja jedna cicw je vec 15. dan ukomirana. I nemam pojma kad ce na bolje. Sad se pitam da nije to nesto nenormalno ili ona ima srece? Pa ja bih bila ragada free vec prije 10 dana da sam kao ona…
Možda je ona imala sitne ranice pa je zato brzo prošlo. Meni je pol bradavice odvaljeno, vidim da zarasta ali dosta sporo.
Ja svoje ne mogu gledat. Place mi se i od toga. Vidim i ja da su krastice manje, ali svejedno je bol veeeelika. Kad si pogledam to, imam osjecaj kao da mi je rupa u bradavici. Pola fali. Uzasno je. I da, proslo je 2tj, a odlucila sam.pricekat jos 2 dok ne bacim oko dolje. Sve mi je 🤮🤮😫😫😖
Ja svoje ne mogu gledat. Place mi se i od toga. Vidim i ja da su krastice manje, ali svejedno je bol veeeelika. Kad si pogledam to, imam osjecaj kao da mi je rupa u bradavici. Pola fali. Uzasno je. I da, proslo je 2tj, a odlucila sam.pricekat jos 2 dok ne bacim oko dolje. Sve mi je 🤮🤮😫😫😖
E to rupa, pol fali. Ona plače gladna a ja se znpjim jer joj moram dati sisu.
Nisam pogledala dolje, tek sam počela kontrolirati pišanje 😂😂
Ivonne, jel tebe boli cijelo vrijeme dok dojis s ragadama? Mene cijelo vrijeme. I patronazna mi namjesti malog i ja si ga sama namjestim, ali boli me bs citavo vrijeme dok cica... Prvo sam mislila da sam kreten jer sam na jednu cicu naucila dojit, a na drugu ne, ali ipak mi je ta bas bila grdo ranjena. Sad ne znam vise ni sama sto da mislim. Ali 4-5 dana da prodje.... Pfff da bar je to kod mene slucaj!
E to rupa, pol fali. Ona plače gladna a ja se znpjim jer joj moram dati sisu.
Nisam pogledala dolje, tek sam počela kontrolirati pišanje 😂😂
Cekaj dok dodjes na broj 2. Tu ni sama ne znam tko koga kontrolira 🤭🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji