Moram priznati da sam prvo primjetila sliku na kojoj totalno sredena zena drzi golu bebicu u narucju a sjede u kaficu 😅. Ja sam u ovih 6 tjedana dva puta obukla traperice, ostalo vrijeme sam u trenirci i potkosulji za dojenje 😂. Ovakav outfit i make up je trentutno za mene znanstvena fantastika 😅. Golu bebicu u kaficu nema nit smisla komentirati 😂😂. Clanak je super, al mislim da nece nista promijeniti na tome da se mi ipak osjecamo neugodno jer nesto sto ti utuve od rodenja je jako tesko ignorirati. Ja sam cak kod svojih doma otisla u sobu dojiti u slucaju da netko naleti. Jedino u svom stanu dojim u dnevnoj jer svi koji dolaze se najavljuju.
Ja sam na izvolte. Svugdje 😂. Ona jednostavno ne želi biti pokrivena, mora sve imati pod kontrolom i još k tome nemirno jede oduvijek ali eto, šta je tu je. Izdajanje nema šanse nažalost, bočicu neće, drame samo takve tako da kada izađemo nemam izbora. Ili neću uopće izlaziti 🙈. Nisam za sada doživjela nikakve neugodnosti, ponašam se kao da vadim bočicu, kao da postavljam stol, ni ne gledam oko sebe, dal tko gleda i sl. Odlucila sam da me boli briga. Svatko ima izbor i naravno da nema sanse da bi dojila u javnosti ili ista drugo a da mi je neugodno... mislim da je bitno da ti bude ugodno, psihički ugodno, da si načisto sa samom sobom. Za nekog to znači pokriti se, za nekog izdojiti ali eto, mislim da nas nitko ne bi trebao tjerati da se zbog ovog ili onog osjećamo neugodno... ❤ p.s. uopce nisam skuzila sređenu ženu, ni golo dijete 😂😂😂🙈
Ja se nadam da cu se jednog dana osjecati dovoljno ugodno da dojim u javnosti, a doci ce i taj dan da cu i to morat obavit. Za sad smo se organizirali tak da nije bilo potrebe, al ako mala bude gladna naravno da cu ju nahranit gdje god bili. Mozda to i dode s vremenom 😆 ti neno imas vec dijete pa si mozda vec i navikla.
Ja se nadam da cu se jednog dana osjecati dovoljno ugodno da dojim u javnosti, a doci ce i taj dan da cu i to morat obavit. Za sad smo se organizirali tak da nije bilo potrebe, al ako mala bude gladna naravno da cu ju nahranit gdje god bili. Mozda to i dode s vremenom 😆 ti neno imas vec dijete pa si mozda vec i navikla.
Uf sto bi ja dala da dojim... Pa bilo gdje 😁mali je htio cakk nekad sisu a sad vec zadnjjih tjedan dana nece nikkao... Mlijeko samo sto nije nestalo.. Nije ga nikad ni bilo 🤢
Dobar dan
Još je prehlađena, baš je strašno vidjeti tak mali bebu balav. Nadam se da je ko nova do cijepljenja.
A i mene je ulovilo, sinusi i grlo
I da cijeli tjedan samo ju nisam, ozbiljno razmišljam o marami pa da mogu normalno funkcionirati po stanu.
Ona neće u baby gym i nece na podlogu- vrišti ko da sam ju polegla na čavle.
Šta vi?
Najavljuju dolazak polarne zime u utorak😂😂
Ovaj moj nikako po danu mirno ne spava... Mozda pola sata pa onda okrece glavu rasteze se pa se probudi...i onda da nisam tu da ga uspavam opez razbudio bi se 🤦♂️ i tako u kolicima u krevetcu i velikom krevetu... Srića pa navecer spava...pitala pedijatra on kaze takav temperament.. Ok nije meni tesko sa mojim djetetom bit oi cijeli dan ali vise mi je da on spava na miru i da se odmori 🤗
Uf sto bi ja dala da dojim… Pa bilo gdje 😁mali je htio cakk nekad sisu a sad vec zadnjjih tjedan dana nece nikkao… Mlijeko samo sto nije nestalo.. Nije ga nikad ni bilo 🤢
A eto, to su ti luksuzni problemi.. rodis zdravo dijete i sve super i onda se bediras oko dojenja u javnosti..
Dobar dan
Još je prehlađena, baš je strašno vidjeti tak mali bebu balav. Nadam se da je ko nova do cijepljenja.
A i mene je ulovilo, sinusi i grlo
I da cijeli tjedan samo ju nisam, ozbiljno razmišljam o marami pa da mogu normalno funkcionirati po stanu.
Ona neće u baby gym i nece na podlogu- vrišti ko da sam ju polegla na čavle.
Šta vi?
Najavljuju dolazak polarne zime u utorak😂😂
Nisam jos cula da ce polarna hladnoca, al nekako nemam nista protiv 😅 tako me nekad zna obliti znoj ko da sam jos trudna a vani +50
Pitanje za mame koje imaju curice. Moja curica, "dolje" ima nekakav bijeli sloj. Vidljiv je kad ju malo raširim kod brisanja. Patronažna mi je rekla da je to normalno i da je to nekakav zaštitni sloj. Je li i kod vas tako? Ako je, da li to dirate ili ne?
Moja je imala izmedu velikihi malih usana, ja mislila da je to od kremice. Patronazna je rekla da brisemo blazinicom umocenom u vodu sa malo babyulja. Ako imas one velike blazinice iz dm-a potrgas na 4 dijela i presavines dva puta (po duljini i po sirini) (ja sam presavijala ovaj dio sa strana koje su trgane jer vata onako visi), stvori ti se uglic i njega sam umocila u vodu i nakapala malo baby ulja i potegnes sa jednom blazinicom jednom od gore prema guzi, za drugu stranu uzmes drugu blazinicu. Tako nekoliko puta kad ju prematas i taj sloj nestane. Ja jos uvijek jednom dnevno tako ocistim sto joj se skupi od prljavstine, ljepse ocisti od vlaznih.
Znači ipak to treba maknuti. Ja nisam dirala, jer mi je patronažna rekla da ne diram. Hvala, probat ću onda tako 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji