Krino, ne znam koje su tocno babylove, nisam znala da ima dvije vrste... Nisam bas obracala paznju prije, a dobili smo ih...
Ayla, hvala 🙂
Shell, mi smo dvojku prakticki preskocili... Jedino pampers dvojka je 4-8 kg, ostale su trojka 4-9... Mi smo s 4kg presli na pelene 4-9kg, cine se velike, ali nisu... Po meni, bolje da su malo vece nego premale... Prevelike mi nisu propustale, a premale jesu...
Nama su pampers premium za sad super tak da necu dalje ni isprobavati. Htjela sam jos probati babylove, al kaze muz, za tih 7 kn vise po paketu (kad je 2+1 akcija) mu se ne da zezati, a bome se ni meni ne da bas 😅. A nisam ni ja znala da postoji i babylove premium, nisam nikad vidla.
Krino, ne znam koje su tocno babylove, nisam znala da ima dvije vrste… Nisam bas obracala paznju prije, a dobili smo ih…
Ayla, hvala 🙂
Shell, mi smo dvojku prakticki preskocili… Jedino pampers dvojka je 4-8 kg, ostale su trojka 4-9… Mi smo s 4kg presli na pelene 4-9kg, cine se velike, ali nisu… Po meni, bolje da su malo vece nego premale… Prevelike mi nisu propustale, a premale jesu…
Da, nisam znala to za pampers. Mi većinom koristimo violetu, sada smo na beauty baby koje smo dobili na poklon, i kod obje je trojka od 5-9kg. A nekako mi se čine velike jer joj zna proći niz nogu, a ako ih više zategnem baš joj se jako urežu.
Znam da je bila vec tema, ali da ne trazim… Espumisan baby, koliko kapi dajete i koliko cesto? Prije ili poslije obroka? 25 kapi mi se cini puno odjednom… Pije ujutro D3 kapi nataste, jel se smije kombinirat?
Ja dajem 20 kapi ujutro i navecer, na zlicicu. D3 ne bi trebala kombinirat s nicim. Jedan podoj/bocicu joj daj D3, drugi espumisan. Meni se kao 25 cinilo previse, pa dok stavim na zlicicu ne izgleda to tak puno. Al ipak stavin 20 kapi 😀
Krino, koju veličinu koristiš? Moja ima 5 kila i ne mogu naći veličinu koja joj odgovara. Dvojka mi mala, trojka velika 😏
Moj ima 5,8 i ja koristim vel 2
Jel vaše bebe često plaze jezik?
Non stop. I sake u ustima non stop.
Ajde dobro, znači normalno je. Već me počelo zabrinjavati.
Krino,jel šta bolja situacija s grčevima?
Ajde dobro, znači normalno je. Već me počelo zabrinjavati.
Krino,jel šta bolja situacija s grčevima?
Paaaa je. Nema ih vise bas svaki dan. Sad ima jedno 5 dana u tjednu... Zadnjih dva puta u 5 ujutro sinoc i preksinoc. Masiram ja, al dzaba. Ali mi se cini da lakse prducka. Nije vise plac i dreka. Sad samo tresne. Bar po danu. Kad su grcevi, zaboravi
Da i moj tako.. Nije non stop ali plazi jezik i trpa šaku u usta.. Valjda otkrivaju sto sve moze ici u usta 😁 moj se pred spavanje pocne trljati po licu pa se zna i ogrebati... Nego meni on nekad po danu suoer spava a nekad se budi svako malo jel ro normalno? A po noci mi poceo duze spavati.. Sinoc od 9 pa skoro do 5...pa onda do 8 ipo. Inace mu je prije prva nocna tura bila 4 sata pa onda po 3 sata
Sortiraj odgovore
Najstariji