Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    08. Srpanj 2019. 11:58

Znam brdo cura koje od prvog dana bez ikakvog iskustva, tečajeva, bla bla bla... doje bez problema! Opet, jednako brdo znam onih koje su muku mučile, i uspjele, a i onih koje su muku mučile i odustale. Nije garancija ni to što će se netko educirati, ni velike grudi, male, ovakve, onakve... I nije za osuđivati tko doji, ne doji i zašto ne doji... I samo pozitivno razmisljati, ne se izluđivati od brige (ako je sve ostalo ok), smireno (koliko je moguće), i puno pozitivne podrške sa strane (muž, mi-forum... ) I sve će biti ok

krino
    08. Srpanj 2019. 13:16

Tako je. Ja sam mislila da je to piece of cake, ali za mene nije. Meni je to uzasno dok se ne naviknem. Ali znam masu cura koje ne kuze o cemu mi kad nam je dojenje takav problem. A znam i neke koje zaspu dok doje. Tako da... 
    Bila patronazna. Nikakav soor, nikakav mastitis, samo vulgaris prepunjenost cice koju stedim (ocito previse). Prvi put sam sjela na sto jastuka da promijenim polozaj jer sam do sada iskljucivo lezecki dojila. I dalje boli ko vrag, al je cica ispraznjena. I sad vise ne pece nista. Masala. Do prvog iduceg dojenja kad cu opet ridat od muke. Al jeeeeiiii....

srećica
    08. Srpanj 2019. 13:54

Eto baš mi je drago da sam svratila i pročitala od prve do zadnje stranice sve i jedan post.
    Sad me napokon više nije strah poroda, samo dojenja 🙈😂 

srećica
    08. Srpanj 2019. 14:01

Nego htjela sam vas pitati... Kako ste se osjećale taj dan kad ste rodile prije poroda, mislim onda kad ste još bile doma i pukao vodenjak/krenuli trudovi i shvatile da je to to i da kreće? Jeste bile uplašene, nervozne, euforične, sretne? Baš me to psihičko stanje zanima

• Ivonne
    08. Srpanj 2019. 14:43

srećica

Nego htjela sam vas pitati… Kako ste se osjećale taj dan kad ste rodile prije poroda, mislim onda kad ste još bile doma i pukao vodenjak/krenuli trudovi i shvatile da je to to i da kreće? Jeste bile uplašene, nervozne, euforične, sretne? Baš me to psihičko stanje zanima

S prvim sam negirala trudove, nisam vjerovala da je to to. S drugim sam znala da se sprema porod i bilo mi nekako ravno, ni strah ni uzbuđenost. Više ono ajde idemo i to odraditi. Doma sam prošetavala trudove i išla puno na wc i pakirala zadnje stvari u torbu.

• Ivonne
    08. Srpanj 2019. 14:44

srećica

Eto baš mi je drago da sam svratila i pročitala od prve do zadnje stranice sve i jedan post.

😂😂😂a možda si jedna od onih sa savršenim bradavicama za dojenje😂😂😂 

krino
    08. Srpanj 2019. 15:02

srećica

Nego htjela sam vas pitati… Kako ste se osjećale taj dan kad ste rodile prije poroda, mislim onda kad ste još bile doma i pukao vodenjak/krenuli trudovi i shvatile da je to to i da kreće? Jeste bile uplašene, nervozne, euforične, sretne? Baš me to psihičko stanje zanima

Ja sam imala induciran porod. Tocno u dan i sat. Tak da nikakve euforije nije bilo. Vise mi je zao sto se nisam naspavala taj dan, ali kad induciraju porod u pola noci, tesko da se mozes naspavat. Meni je krenulo nakon 10 minuta tako da sam svojih 18 sati odradila u 2 smjene. Nikakav poseban osjecaj. 

krino
    08. Srpanj 2019. 15:04

Ivonne

srećica

P.s. Moja prija tvrdi da nam ragde predugo traju. Da su njoj znale doc na 4-5 dana i to je tops. I taaaako... A moja jedna cicw je vec 15. dan ukomirana. I nemam pojma kad ce na bolje. Sad se pitam da nije to nesto nenormalno ili ona ima srece? Pa ja bih bila ragada free vec prije 10 dana da sam kao ona...

srećica
    08. Srpanj 2019. 15:20

Ivonne

srećica

To ću tek saznati! 🙈 Za sad znam samo da sam jako svjetle puti i da su mi bradavice jako osjetljive. U pms-u i par puta u trudnoći ih nisam smjela taknuti. Znala sam spavati u sportskom topu jer me iritiralo samo majica na njima. Svakako zvuči obećavajuće 😂🙈

srećica
    08. Srpanj 2019. 15:21

krino

srećica

Ja sam imala induciran porod. Tocno u dan i sat. Tak da nikakve euforije nije bilo. Vise mi je zao sto se nisam naspavala taj dan, ali kad induciraju porod u pola noci, tesko da se mozes naspavat. Meni je krenulo nakon 10 minuta tako da sam svojih 18 sati odradila u 2 smjene. Nikakav poseban osjecaj.

Da, tvog poroda se sjećam tj tvoje priče i znam samo da sam u sebi rekla- molim te Bože da me zaobiđe indukcija! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.