Curke, da se ubacim s drugačijom vrstom pitanja 🙄😎 Koliko dugo poslije poroda ste krvarile/krvarite?
🤪🤷♀️
Ja sam ravno 40 dana krvarila. I sad kad koristim nosiljku imam crvenkasti iscjedak od napora. U ovih 40 dana pola je bilo ko iz pipe. I jarko crveno. Onda je malo popustilo, ali bilo je obilno do zadnjih 4-5 dana. Detaljnije ne moze, ali ja se nisam brinula, a to je stvarno bilo zestoko. Eto.
P.s. Bilo je dana kad bi malo popustilo, a sutradan opet sve obilno. Nekak je sve to normalno.
Mi se cijepimo prekosutra. Nama su isto ponudili protiv rota virusa. Jos ne znam sto da mislim. Kosta 500kn to opcionalno cijepivo. I danas smo konacno nasli pedijatricu. Rekla nam je sestra kad se cijepimo da se dodjemo upisat. Da, zasto da ne placam privatne preglede pa kad sve bude gotovo odem na upis prek hzzo? I tako, u vrtlogu birokracije i sugavog stanja u zdravstvu. Po forumima sudeci, nije neka spica, ali ja moram imat pedijatra prek hzzo za dijete... I tako... Neno, jesi li ti cijepila protiv rota virusa? Ja sam razmisljala o tome, a opet ti drugi kazu da treba i to prebolit da tijelo stekne imunitet... Nisam pametna, ali znam da sam apsolutno za cijepljenje. Kod mene nema dileme niti straha.
Curke, da se ubacim s drugačijom vrstom pitanja 🙄😎 Koliko dugo poslije poroda ste krvarile/krvarite?
🤪🤷♀️
jako dugo, nekih 45 dana
Mi se cijepimo prekosutra. Nama su isto ponudili protiv rota virusa. Jos ne znam sto da mislim. Kosta 500kn to opcionalno cijepivo. I danas smo konacno nasli pedijatricu. Rekla nam je sestra kad se cijepimo da se dodjemo upisat. Da, zasto da ne placam privatne preglede pa kad sve bude gotovo odem na upis prek hzzo? I tako, u vrtlogu birokracije i sugavog stanja u zdravstvu. Po forumima sudeci, nije neka spica, ali ja moram imat pedijatra prek hzzo za dijete… I tako… Neno, jesi li ti cijepila protiv rota virusa? Ja sam razmisljala o tome, a opet ti drugi kazu da treba i to prebolit da tijelo stekne imunitet… Nisam pametna, ali znam da sam apsolutno za cijepljenje. Kod mene nema dileme niti straha.
ja sam cijepila iz toga razloga sto imamo seku koja ide u vrtić. isto mislim da sve to moraju preboljeti ali bas nebi htjela da se on tako mali razboli sad. čisto da malo ocvrkne 💪
Mi se cijepimo prekosutra. Nama su isto ponudili protiv rota virusa. Jos ne znam sto da mislim. Kosta 500kn to opcionalno cijepivo. I danas smo konacno nasli pedijatricu. Rekla nam je sestra kad se cijepimo da se dodjemo upisat. Da, zasto da ne placam privatne preglede pa kad sve bude gotovo odem na upis prek hzzo? I tako, u vrtlogu birokracije i sugavog stanja u zdravstvu. Po forumima sudeci, nije neka spica, ali ja moram imat pedijatra prek hzzo za dijete… I tako… Neno, jesi li ti cijepila protiv rota virusa? Ja sam razmisljala o tome, a opet ti drugi kazu da treba i to prebolit da tijelo stekne imunitet… Nisam pametna, ali znam da sam apsolutno za cijepljenje. Kod mene nema dileme niti straha.
ja sam cijepila iz toga razloga sto imamo seku koja ide u vrtić. isto mislim da sve to moraju preboljeti ali bas nebi htjela da se on tako mali razboli sad. čisto da malo ocvrkne 💪
Jel ti imao kakve nuspojave od tog cijepiva? To samo jednon ide jel tako? Isto ste platili?
Idemo uskoro na cjepljenje sa 2 mj... Sta nas ceka? Citam vas stalno al slabo pisem
Jutro svima ☕
Konačno zahladilo 😊😊 nadam se da je i kod vas.
Kako je prošla noć?
Jutro svima ☕
Konačno zahladilo 😊😊 nadam se da je i kod vas.
Kako je prošla noć?
Dobro jutro i od mene. Tu jos uvijek kisica pada, ja otvorila sve prozore da se malo razlufta. Ja sam danas spavala ko klada i ne jednom, nego cak dva put prespavala budilicu 🙈🙈. A moj muz pokraj mene budan i kaze mi kasnije - a tako ste lijepo spavale i ti i mala pa vas nisam htio buditi 🙄. Bila nadobudna i isplanirala ranojutarnji pohod do mupa, a kako sam prespavala sve se oduzilo za sat vremena i na kraju nam se najavili gosti pa cu na kraju otici poslije rucka i nadam se da ce tad biti malo manja guzva.
🤪🤷♀️
🤪🤷♀️
Tri tjedna. Prva tri dana obilno, tjedan dana ne pre obilno i zadnja dva slabašno...
Jel ti imao kakve nuspojave od tog cijepiva? To samo jednon ide jel tako? Isto ste platili?
dva put se ide, prvo cijepivo dobili s dva mj i sad još jedno s četiri. nikakvih nuspojava nije bilo. plaća se
Sortiraj odgovore
Najstariji