Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    03. Rujan 2019. 16:27

shell

Cure, je li prerano s bebom od mjesec i pol otići na more? Mi bi otišli na 2 dana, ne bi se kupali, nego čisto malo zbog promjene klime. Što se nas tiče mislimo da ne bi bilo nikakvih problema, ali ljudi oko nas nas bombardiraju s izjavama kako nismo normalni s tako malom bebom ići na put. Kad pitam zašto, zbog čega, kažu:eto, zbog toga što je mala. Nikakav konkretan razlog ni objašnjenje. Imam osjećaj da pričaju samo da pričaju

Ja se za 10 dana spremam s bebom od 2,5mj na more na 2tj. I jos avionom. A kad sletino, imamo jos 70km autom. Tako da... Ja jedva cekam da odemo. Bebu necemo kupat, ali nadam se da cu se bar jednom umocit 😂

03. Rujan 2019. 21:14

Žene, pomažite! Urastao mi je nokat na nozi i upalio se. Ugnojilo se. Boli za poludit. Otežano mi je hodanje. Jel mogu šta napraviti kod kuće da si olakšam (osim namakanja, to radim). Bojim se odlaska doktoru da mi ne bi čupali. Sorry na detaljnom opisu

• Maffin
    03. Rujan 2019. 21:16

Shell otiđi do kozmeticarke i ona ce ti to rijesiti. Tako je meni moja u prosloj trudnoci jer se to desava zbog hormona i dojenja. 

Mama

nena1986
    03. Rujan 2019. 21:19

shell

Žene, pomažite! Urastao mi je nokat na nozi i upalio se. Ugnojilo se. Boli za poludit. Otežano mi je hodanje. Jel mogu šta napraviti kod kuće da si olakšam (osim namakanja, to radim). Bojim se odlaska doktoru da mi ne bi čupali. Sorry na detaljnom opisu

Možeš probati sa medicinskim pedikerom... oni to znaju elegantno riješiti. Da je meni, izrezala bi ga i iščupala sama... i da, gnoj mora van. Ako uspiješ riješiti nokat, a gnoj ne izlazi, sterilnom iglom moraš probušiti i istisnuti koliko možeš da izađe van... Isto tako ne bi bilo loše, ako ti je sve to skupa fuj ili te strah, ako imaš kod kuće bilo kakvu antibiotsku mast (betrion/mupirocin, bivacyin, tyrosur i sl), da namažes i zamotaš, i tako dvaput na dan. Trebalo bi ti barem malo pomoći... 💪

03. Rujan 2019. 21:51

Hvala puno na savjetima. Jel smijem kod pedikera dok je pod upalom?

• Maffin
    03. Rujan 2019. 22:32

Smijes. Ja kod svoje redovito hodam jer mi inace uvijek urastaju a ona ih sredi i usput nalakira noktice pa sam mirna i po mjesec dana

Mama

TonkicaPrrr
    04. Rujan 2019. 08:00

ayla

Evo mene po savijet, bebušku mi muci zrak u crijevima uzela sam espumisan kapi a zaboravila tamo zene pitat koliko ide kapi, citala sam upustva pise da 25 kapi u bocicu, znam da je tu neko piso za kapi te da ih koristi al nemam snage listati i traziti, pa da pitam koliko ste kapi davali,koliko cesto i dali u mlijeko sipate te kapi ili ih dajete posebno?
    Shell ako osjecas da mozes zasto ne i ja bi otisla bilo kuda samo da imam snage, a za ljude i sama sto si rekla oni kazu samo da nesta kazu i nemoj se obazirati na to sto kazu. 😁

Nama je patronažna rekla kako je Espumisan baby super za nadutost i još bolji u kombinaciji sa BioGaia kapima. Mi to prakticiramo sad već skoro 3 tjedna i mala pretežito nema problema. Još da hoće podrigivati, vjerujem da problema uopće ne bi bilo s tim zrakom.. 🙄😏

katiesu
    04. Rujan 2019. 08:08

dobro jutro svima!! tako se osjećam naspavano, a vi? od kad je zahladilo moja djeca spavaju još bolje 💪😉

krino
    04. Rujan 2019. 09:08

Moj je nocas od pola 10 do pola 6 odspavao  onda je jeo pa opet od 7 do  pola 9. I ja sam se naspavala, ali mogla bih do podne odvalit. Ali zato jucer ocajan dan. Jedan od onih kad se pozelis ubit jer je sve sto radis krivo i nista ne pase. I ode dan dok ugodis bebi, a ne ugodis. I nije spavao od 4 ujutro do tih pola 10 navecer. Bila sam toliko izmrcvarena da sam i ja zaspala sinoc u pol 11. Luksuz

nena1986
    04. Rujan 2019. 09:38

Nismo baš za neku pohvalu, nikako zaspati, budila se svakih pola sata, ono taman prvi san uhvatiš i eto je... ubila me. Pred jutro, oko 4 sam je stavila kod sebe, onesvjestile se obje do 8 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.