Pozdrav zenice, nama nedavno proslo 40 dana...
Blizi se cijepljenje s 2 mjeseca. Jako sam zabrinuta i ne znam sto da mislim. Nacelno sam za, ali strah je velik, pogotovo jer je muz protiv.
Sto vi planirate, da li ima smisla odgadjati, kako i kad!? Kako vidim, sad su uveli jos 2 dodatna cjepiva, tako da je to sad pristojan koktel 5 u 1.
Ako ste odradile, pisite kako je proslo.....
A znam, i mene tuga hvata povremeno, nadam se da cemo nesto uspjeti rijesiti. Optimist sam nepopravljivi pa ono, nadam se najboljem 😉💪....
Pozdrav zenice, nama nedavno proslo 40 dana…
Blizi se cijepljenje s 2 mjeseca. Jako sam zabrinuta i ne znam sto da mislim. Nacelno sam za, ali strah je velik, pogotovo jer je muz protiv.
Sto vi planirate, da li ima smisla odgadjati, kako i kad!? Kako vidim, sad su uveli jos 2 dodatna cjepiva, tako da je to sad pristojan koktel 5 u 1.
Ako ste odradile, pisite kako je proslo…..
Mi smo to obavile ovaj prije 5 dana. Muz i ja smo vagali za i protiv, na kraju smo se odlucili da cijepimo... nije to šala, znam, ali rizik je cijepio ili ne. Strah je i mene bilo nuspojava, pogotovo onih tipa neutješnog plača a kamoli težih, o tome ne želim razmišljati. Ako cijepimo, riskiramo npr autizam ako ne cijepimo riskiramo 6,7 skoro pa iskorijenjenih boleština kojima prijeti "povratak" zbog "mode" ne cijepljenja ili nedajboze smrt zbog istog... za sada smo prosli sa laganom temperaturom 24 sata... i to je to. Odgađanje, mislim da nema smisla. Ili hoćeš, ili nećeš.
Sina smo isto cijepili, proslo bez problema. Eto 💪
Krino, nisam još nikada uspjela skupiti hrabrosti za takvu depilaciju... hahaha čini mi se super, ali kad pomislim da mi je netko ČUPA, oblije me znoj, momentalno 😂.... ja se brijem, (old school), redovno, jer me smeta ako ne, sve me svrbi ako malo pustim duže 😂...
I da, kosa 😠 imam gustu, oštru kosu, u količini od tone i pol 😂, ali sada otpada nenormalno. To je normalno, zbog hormona, ili stabilizacije istih. Proći će, ali je koma. Moje kose posvuda. Fuj. Vezana mi je u rep/punđu ali kad to otpetljam, toga bude posvuda. Isto i nakon prvog poroda, prestalo samo od sebe. U prvoj sam pila vitamine za trudnice/dojilje, sad ne pijem ništa, i isto je, nazalost 🙄
Eto, sad se izjadale i mozemo dalje u nove pobjede 😆.
Ja sam prije koristila epilator i znala sam prepone i guzove (onaj dio odma uz gospodu) epilirati, ali je postojala granica koju nisam mogla prijeci jer je previse bolilo😂😂 to sam uvijek brijala. Trenutno sam na lumei, al se u trudnoci ne smije koristiti, a i taman sam se prije toga ulijenila i rijede koristila, pa sam opet odlakavila. Sad se jos nit ne usudim sa britvicom se pribliziti. Vec vidim da cu na prvi pregled ici dlakava i bas mi je svejedno. Valda ce vidit ranu 😅😅. Kosa mi jos ne opada, al sve cekam kad ce krenut.
Nena,svaka ti cast na optimizmu! I ja sam nepopravljivi optimist i nekako uvijek mislim da ce dobro proc i na kraju prode uglavnom dobro, a ako ne onda je bilo za pouku da naucim biti zahvalna na svim dobrim stvarima i trenucima.
Sto se cijepljenja tice, mi ni ne razmisljamo o tome, podrazumijeva se da cemo cijepiti. Ne vjerujem u to da cijepljenje uzrokuje autizam jer nije znanstveno dokazano, odnosno dokazano je da nema uzrocno posljedicne veze.
Dobro jutro forume😂
Ima li naspavanih🤣🤣
Mi u subotu imamo feštu, muž ima okrugli rođendan, nije bilo u planu ali svi su zvali pitali šta da se kupi tako da eto fešte. Sad gledam prognozu najavljuju kišu za subotu.
Prvi dan vrtica i naravno urlikanje da ne bi išao. Meni se srce odmah stegne a opet znam da ce mi biti super. Iako mi je jučer na pitanje zašto ne bi išao odgovorio da je u vrticu gužva 😂😂 materino dite
Jutro svima 😊☕
Sretan prvi dan vrtića svima koji slave 🙈 ovih dana se roditelji psihički pripremaju na "rastanak". Mislim da roditeljima to teže padne nego djeci. Nadam se da će se dobro prilagoditi.
Cure, jel ok da se beba od mjesec dana u noći prvi put budi oko 3-4 sata? Samo sisa. Zaspe oko 22, s tim da satima prije bude budna (navečer ju je baš teško uspavati).
Pametno dijete... obožavam fešte! Kad ne moram ja pripremati 😂 sretno 😉 . Mi smo se naspavale, oko 2 se probudila, prebacila sam je sebi u krevet, izvadila cicu, nebrojeno puta u toku noći je sisala, i sad je konačno zadovoljna 🙄👌. Strpam je u klokanića i idemo van, oblačno je, nema sunca, prva liga 🔝
Jutro svima 😊☕
Sretan prvi dan vrtića svima koji slave 🙈 ovih dana se roditelji psihički pripremaju na "rastanak". Mislim da roditeljima to teže padne nego djeci. Nadam se da će se dobro prilagoditi.
Cure, jel ok da se beba od mjesec dana u noći prvi put budi oko 3-4 sata? Samo sisa. Zaspe oko 22, s tim da satima prije bude budna (navečer ju je baš teško uspavati).
Normalno je, moja to zna raditi. Tijekom dana ti puno siše i onda joj u noći ne treba puno. Super je taj ritam, da ti da se naspavaš. Ja sam se pripremila na najgore, na xy buđenja ko sa starijim a ova spava za sad super.
Jutro svima 😊☕
Normalno je, moja to zna raditi. Tijekom dana ti puno siše i onda joj u noći ne treba puno. Super je taj ritam, da ti da se naspavaš. Ja sam se pripremila na najgore, na xy buđenja ko sa starijim a ova spava za sad super.
Da, preko dana puno sisa, puno češće nego noću.
I kod nas oblačno, baš lijepa promjena. Kažu da će se uskoro razvedriti a od sutra zahlađenje.
Neno, koju klokanicu imaš i kako si zadovoljna?
Sortiraj odgovore
Najstariji